Τρίτη, 29 Δεκεμβρίου 2009

ΦΩΤΙΑ...

Συμβουλή...

όταν θα μας πλησιάζει η φωτιά (κάθε είδους) μην έχουμε την ψευδαίσθηση ότι θα σβήσει με...ένα ποτήρι νερό...

Άντε , καλή χρονιά και καλή φώτιση

skymnos.blogspot.com

Δευτέρα, 28 Δεκεμβρίου 2009

ΚΚΕ
όποιος είχε την "τύχη" να παρακολουθήσει την ομιλία της ισόβιας Προέδρου (κατ'εφημισμόν Γ.Γραμματέας) του ΚΚΕ στην "χριστουγεννιάτικη" εκδήλωση που διοργανώθηκε στις 27/12 στο Συνδικάτο των Οικοδόμων, μετά την πρώτη έκπληξη για τα λεχθέντα της "Γραμματέως" , σίγουρα ακολούθησαν τα αισθήματα της οργής και της αηδίας.


Το λογύδριο της μας έφερε στην μνήμη τα αντίστοιχα λογύδρια μερικών πλειονοτικών υποψηφίων της Θράκης παραμονές εκλογών, οι οποίοι προκειμένου να προσπορίσουν μερικούς μειονοτικούς ψήφους παραπάνω, δεν έχουν κανένα απολύτως πρόβλημα να παραληρήσουν ανθελληνικά.


Έτσι και η "Γραμματέας"-Κομαντάτε Αλέκα, αφού εξέφρασε την δυσπιστία της για το κατά πόσον η κυβέρνηση θα τηρήσει τα υποσχεθέντα της για την νομιμοποίηση των 300.000 μεταναστών, ξεσπάθωσε για την αδικία του να μην αποκτήσουν άμεσα την ελληνική ιθαγένεια και οι υπόλοιποι μετανάστες. Μάλιστα μίλησε για ελληνική ιθαγένεια κι όχι για ελληνική υπηκοότητα.


Ο καθείς μπορεί να καταλάβει την τεράστια διαφορά μεταξύ υπηκόου και ιθαγενή..


Συγκεκριμένα τόνισε ότι τα 2/3 των μεταναστών θα αδικηθούν με αυτό το μέτρο και μας ξαναθύμισε τις ..ρατσιστικές-ξενοφοβικές καταβολές μας.
Είναι πολλοί οι ψήφοι, παιδιά μου, για να τους αφήσουν ασυγκίνητους
skymnos.blogspot.com

Τετάρτη, 23 Δεκεμβρίου 2009

Είμαστε όλοι μετανάστες;;Έρχονται Χριστούγεννα και ο θείος Γιώργος μοιράζει ιθαγένειες. Τι παράσταση ήταν αυτή;

live υπουργικό συμβούλιο, με έκτακτη συμμετοχή του Μακαριωτάτου, για να μπούμε στο Χριστουγεννιάτικο πνεύμα και με φιλανθρωπική φόρα να διευρυνθεί, εν όψει δημοτικών εκλογών, η εκλογική βάση του ΠΑΣΟΚ με ευγνώμονες αλλοδαπούς.

Τι κι αν θα αποκτήσουμε μια μειονότητα ΠΟΛΥ μεγαλύτερη από την μουσουλμανική μειονότητα στην Θράκη; Ψιλά γράμματα εκεί στα βάθη της Μινεσότα.

Ο Γιώργος Παπανδρέου κι οι χαρωποί φιλάνθρωποι «σοσιαλιστές» υπουργοί του μοιράζουν ελληνικές ταυτότητες, όπως τις χάντρες και τα καθρεφτάκια.

Με συνοπτικές διαδικασίες και τσαμπουκά, χωρίς να μας ρωτήσει κανείς εμάς τους ιθαγενείς, ο κ. Παπανδρέου θα μας μπήξει στο μάτι τις ιδεοληψίες του και θα επιτύχει να αλλοιώσει όχι απλώς το εκλογικό σώμα αλλά και την εθνολογική και θρησκευτική ομοιογένεια της Ελλάδας.
Η φάλαγγα της «πολιτικής ορθότητας», οι φαιοχίτωνες της «προοδευτικότητας» πανηγυρίζουν. Πίσω από αυτή την πρωτοφανή επίθεση στην κοινωνική συνοχή και στην εθνική ομοιογένεια, πέρα από την μικροκομματική τακτική των τζουτζέδων που τα σκέφτηκαν όλα αυτά, κρύβεται η χαιρέκακη επιθυμία όλου του ροζ κοσμοπολίτικου πολτού, να ηττηθεί επιτέλους το κωλοέθνος.

Αφού του ξεσκίσανε την Ιστορία, την Παιδεία, αφού χρόνια χύνουν την χολή τους κατά της ταυτότητας των πατεράδων μας, της δικής ΜΑΣ ταυτότητας, τώρα θέλουνε να του αλλάξουνε τα φώτα κι αριθμητικά.
Οι νεοταξίτες «προοδευτικοί», το ψευτοαριστερό φασισταριό, αποδομεί πια το ίδιο το Έθνος. Αφού δεν μπορούν να διώξουν εμάς, θα φυτέψουν κατοσταριές χιλιάδες από πάσης προέλευσης, κυρίως μουσουλμάνους.

Νομίζουν ότι πήραν λαϊκή εντολή να κάνουν ότι τους γουστάρει;Νομίζουν ότι η χώρα, το Έθνος που έχτισαν με το αίμα τους οι αγώνες των Ελλήνων θα διαλυθεί χάριν μερικών παραπάνω ψήφων και για να ικανοποιήσουν τις κοσμοπολίτικες και μικροπολιτικές συνωμοσιούλες τους;

Είναι επίορκοι και ξεσκίζουν το Σύνταγμα που με θράσσος επικαλούνται.
Σε καμία χώρα της Ευρώπης δεν έγινε τέτοια μαζική, δίκην χαρτοπόλεμου, απονομή ιθαγένειας. Κανένα κοινοτικό δίκαιο δεν μας επιβάλλει να αυτοϋπονομευθούμε ως κοινωνία.

Απαιτούμε και καλούμε την Μπλογκόσφαιρα σε επαγρύπνηση και κινητοποίηση:

ΟΧΙ στο νομοσχέδιο.
ΟΧΙ στην άκριτη μαζική «ελληνοποίηση» μουσουλμάνων.
ΟΧΙ στην ευρωπαϊκή πορεία της Τουρκίας.

ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ στους ισλαμοφασίστες του Ερντογάν αν δεν ελέγξουν τα σύνορα τους και δεν διαλύσουν τον ΚΡΑΤΙΚΟ και παρακρατικό μηχανισμό τους, που κερδοσκοπεί προωθώντας τα πλήθη των μεταναστών στην Ελλάδα, υπονομεύοντας την ασφάλεια μας, την οικονομία μας και την κοινωνική συνοχή. Αυτή την υπονόμευση θέλει τώρα να νομιμοποιήσει το ΠΑΣΟΚ.
Κυρώσεις στην Τουρκία, τώρα. Μπλοκάρισμα κάθε κονδυλίου αν δεν αναγνωρίσει την Κύπρο και δεν σταματήσει τον ακήρυκτο μεταναστευτικό πόλεμο κατά της Ελλάδας.

Μακρά νόμιμη παραμονή και πολιτισμικά κριτήρια για κατ’ επιλογή απονομή της ελληνικής ιθαγένειας.Τέλος, ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ. Ρωτήστε μας. Δεν είναι το τσιφλίκι του παππού σας. Είναι το σπίτι μας, το σπίτι των παιδιών μας.Toυ FactorX

Κυριακή, 20 Δεκεμβρίου 2009

Τσούζει η αλήθεια;;;;;


Αμφισβητεί τις προσωπικές μαρτυρίες της Έλλης Παπά το ΚΚΕΜε το όπλο «παρά πόδα» αναμένει ο Περισσός τη δημοσιοποίηση από το Μουσείο Μπενάκη της «πολιτικής διαθήκης» της Ελλης Παππά, συντρόφου του Νίκου Μπελογιάννη, ο οποίος εκτελέστηκε το 1952 από το μετεμφυλιακό καθεστώς. Η είδηση ότι το μουσείο θα εκδώσει ως το προσεχές καλοκαίρι τα κείμενα που παρέδωσε η ίδια (το 1993 και το 1995) στον διευθυντή του Αγγ. Δεληβορριά με τη ρητή προϋπόθεση να γίνει γνωστό το περιεχόμενό τους μετά τον θάνατό της, ενεργοποίησε τα κομματικά ανακλαστικά, σύμφωνα με το «Βήμα».

Άρθρο του Λάμπρου Σταυρόπουλου στο «Βήμα της Κυριακής»

Η δημοσίευση της επιστολής που συνόδευε μέρος του «φακέλου» της και η οποία συνιστούσε ένα δριμύ «κατηγορώ» κατά των σταλινικών μεθόδων στην άσκηση της κομματικής εξουσίας, προκάλεσε την (αναμενόμενη) αντίδραση του ΚΚΕ, το οποίο διά του εκπροσώπου του- και εκ των κεντρικών ιδεολογικών εκφραστών του Περισσού- κ. Μ. Μαΐλη απεφάνθη ότι «η Ελλη Παππά δεν έβγαλε σωστά συμπεράσματα από την πορεία του ΚΚΕ». Το «σήμα» που εξέπεμψε εμμέσως η ηγεσία του κόμματος προς κάθε κατεύθυνση- από τον Τύπο ως τους οικείους της- ήταν ότι όσα γράφονται και λέγονται, αλλά κυρίως όσα θα έλθουν στο φως της δημοσιότητας με την έκδοση του πλήρους περιεχομένου της «πολιτικής διαθήκης», έχουν στόχο «να πλήξουν το ΚΚΕ».

Μαρτυρίες και εμπάθειες

Η γραμμή άμυνας και ταυτόχρονα επίθεσης του Περισσού κινείται σε δύο επίπεδα. Το πρώτο είναι ότι οι προσωπικές μαρτυρίες δεν αποτελούν ιστορικές πηγές «παρά μόνο στην περίπτωση που επιβεβαιώνονται από επίσημα ντοκουμέντα», εκτός αν υπάρχουν και άλλες μαρτυρίες «που να συμπίπτουν». Με τον τρόπο αυτόν οι αρμόδιοι επιτελείς του ΚΚΕ αμφισβητούν- απορρίπτουν εκ προοιμίου όσα αναφέρονται στα δύο σημαντικά κείμενα της Παππά (το ένα για την υπόθεση Πλουμπίδη και το άλλο για «τα πρόσωπα και γεγονότα» που σφράγισαν την ίδια ως αγωνίστρια στο πλάι του ηρωικού μάρτυρα της κομμουνιστικής Αριστεράς Νίκου Μπελογιάννη).

Το δεύτερο είναι ότι οι βολές της κατά των κανόνων κομματικής καθοδήγησης και πρακτικής της τραυματικής εκείνης μετεμφυλιακής εποχής, που ακολούθησε την ήττα του ΚΚΕ και του Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας (ΔΣΕ) στην αναμέτρηση του 1946-1949, θέτοντάς το σε καθεστώς παρανομίας, αλλά και οι κατηγορίες κατά συγκεκριμένων προσώπων του τότε ηγετικού κομματικού μηχανισμού, οι οποίοι αναμένεται να κατονομάζονται στα επίμαχα κείμενα, δεν συνιστούν μια αξιόπιστη εξαγωγή συμπερασμάτων και τεκμηρίων για όσα διημείφθησαν αλλά μια «εμπαθή» καταγραφή απόψεων και κατηγοριών, οι οποίες δεν λαμβάνουν υπόψη τις συγκεκριμένες συνθήκες μέσα στις οποίες δρούσε το ΚΚΕ. «Η ταξική πάλη είναι πολύ σκληρή. Και πρέπει αυτό το χαρακτηριστικό της να το παίρνει κανείς πολύ σοβαρά υπόψη του, όταν κρίνει πρόσωπα και γεγονότα. Δεν μπορεί όμως κανείς να δεχτεί ότι των άλλων είναι καρύδια και βροντούν, ενώ τα δικά της είναι σύκα!» έγραφε χαρακτηριστικά ο εκπρόσωπος του ΚΚΕ.

Σάββατο, 19 Δεκεμβρίου 2009

ΓΥΝΑΙΚΟΚΤΟΝΙΑ-ΠΑΙΔΟΚΤΟΝΙΑ


Φάνης Μαλκίδης
Η δολοφονία του μέλλοντος. Γυναίκες και παιδιά θύματα της Γενοκτονίας των Ελλήνων από τους Τούρκους.
Εισήγηση στο «Ανοιχτό Πανεπιστήμιο» του Δήμου Ασπροπύργου. Ασπρόπυργος Αττικής Δεκέμβριος 2009.

Οι διωγμοί των Ελλήνων, οι οποίοι μέσα εξελίχθηκαν σε γενοκτονία, αποτέλεσαν μία από τις τραγικότερες σελίδες της ζωής του Ελληνισμού. Η απώλεια 1.000.000 Ελλήνων, και η προσφυγιά 1.200.000 είναι ο απολογισμός. Τα εκατοντάδες χιλιάδες θύματα του μαζικού εγκλήματος, μαζί με τα ορφανά που δημιούργησε, αποτέλεσαν τις σημαντικότερες πληγές στην κοινωνική ζωή του Ελληνισμού.

Ιδιαίτερη θέση σ΄ αυτήν την περίοδο κρατούν οι γυναίκες και τα παιδιά, τα οποία αποτέλεσαν αφενός συγκεκριμένο στόχο του προμελετημένου εγκλήματος, λόγω του ειδικού τους βάρους στην κοινωνία και την οικογένεια, αφετέρου ήταν αποδέκτες όλων των επιπτώσεων της γενοκτονίας (χηρεία, προσφυγιά, βιασμός, ορφάνια, ψυχολογικά προβλήματα κ.ά).
Μετά τη δολοφονία των ανδρών, οι γυναίκες απετέλεσαν το κομμάτι εκείνο του πληθυσμού, πάνω στο οποίο κάθε χτύπημα θα επέφερε σημαντικό πλήγμα συνολικά στον Ελληνισμό.

Η γυναίκα είναι η πηγή της ζωής, κάθε δολοφονία στερούσε από τον Ελληνισμό τη βιολογική του συνέχεια. Όπου δεν μπορούσε να γίνει αυτό, υπήρχε ο βιασμός και η μητρότητα και η οικογένεια, οι καρποί δηλαδή της αγάπης, του έρωτα, των πιο ωραίων ανθρώπινων συναισθημάτων, μετατρεπόταν σε ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη, σε υπενθύμιση του εγκλήματος για την υπόλοιπη ζωή.

Παράλληλα υπήρχε ο βιασμός των εγκύων και μετέπειτα η δολοφονία μητέρας και εμβρύου.
Μέσα από τους βιασμούς και τις αρπαγές επιδιώχθηκε η ταπείνωση, ο εξευτελισμός και η ατίμωση ολόκληρης της ομάδας, έγινε προσπάθεια να την τρομοκρατήσουν με απώτερο στόχο να εμποδίσουν μια πολιτισμένη και οικογενειακή οργάνωση της κοινωνίας του Ελληνισμού. Έτσι στόχος γίνεται η οικογένεια ως θεμέλιο της κοινωνικής οργάνωσης αλλά και ως πυρήνας της βιολογικής συνέχειας της ελληνικής εθνικής ομάδας. Χωρίς οικογένεια και γυναίκα δεν υπάρχει εθνική συνέχεια, δεν υπάρχει έθνος.
Επίσης, σημειώθηκε ο εγκλεισμός χιλιάδων γυναικών σε τουρκικά σπίτια. Άλλες γυναίκες προτίμησαν να πέσουν μαζί με τα παιδιά τους, κατά το πρότυπο του Ζαλόγγου το Δεκέμβριο του 1803, σε γκρεμούς για να μην πιαστούν, ενώ άλλες αναγκάστηκαν να παραδώσουν στους Έλληνες αντάρτες, ειδικά στον Πόντο τα βρέφη τους ώστε το κλάμα τους να μη τους προδώσει στους διώκτες τους. (Σάντα).
Παράλληλα υπήρξε μία ομάδα γυναικών και παιδιών η οποία έχασε τη θρησκευτική και εθνική της ταυτότητα και οδηγήθηκε για πάντα στο σκοτάδι της άγνοιας της καταγωγής και της προέλευσης.Στις περισσότερες από αυτές τις γυναίκες και τα παιδιά, είχαν κλονισμό της ψυχικής τους υγείας, αφού επέζησαν των βιαιοτήτων και των σφαγών εκδηλώνονταν αργότερα το σύνδρομο και η ενοχή του διασωθέντα.

Η σκέψη τους και η μνήμη τους σταμάτησε στα γεγονότα των διωγμών και των σφαγών, ανέπτυξαν ένα ιδιαίτερο ψυχισμό.Ο επίλογος της μαζικής δολοφονίας, εξευτελισμού, εξανδραποδισμού, χειραγώγησης των γυναικών και των ορφανών γράφτηκε στην Ελλάδα και σε άλλα μέρη της προσφυγιάς.

Εκεί αποτυπώθηκε το δράμα και μάλιστα αποτυπώθηκε και στα μνημεία για τη Γενοκτονία, όπως αυτό που βρίσκεται στον Ασπρόπυργο.
Είναι γεγονός ότι παράλληλα με τη Γενοκτονία, τελέσθηκε και μια Γυναικοκτονία και μία Παιδοκτονία. Η εφαρμογή μιας πολιτικής μαζικής βίας ενάντια στις γυναίκες και τα παιδιά, αποτέλεσε ειδική παράμετρο του μαζικού εγκλήματος και συνιστά την ουσία του αδικήματος της γενοκτονίας, σύμφωνα με τη σχετική σύμβαση του ΟΗΕ.

Η δολοφονία των γυναικών και παιδιών έχει μεγάλο ενδιαφέρον και για μας αποτελεί μία άγνωστη παράμετρο της Γενοκτονίας των Ελλήνων από τους Τούρκους, την οποία οφείλουμε να αναδείξουμε ακόμη περισσότερο τα επόμενα χρόνια. Το ζήτημα έχει συνέχεια και μάλιστα με ολοένα και περισσότερα στοιχεία.

ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ


Γεύση από το όργιο της τουρκικής προπαγάνδας
Μεταφράζω παρακάτω ένα ανηρτηµένο στο Youtube βίντεο που βρήκα προ ηµερών. Πρόκειται για περσινό «χάτιµ» (δηλ. τελετή αποφοίτησης από τα µαθήµατα Κορανίου της ψευτοµουφτείας) στίς 27-6-08 και τα παιδιά απαγγέλουν «ποιήµατα». Ένα παιδάκι µέσα σε τζαµί της περιοχής του Εχίνου Ξάνθης – παρουσία του τότε Τούρκου Πρόξενου της Κοµοτηνής Αχµέτ Ριζά Ντεµιρέρ, του δηµάρχου Μύκης Μουσταφά Αγκά, του τουρκοµουφτή Αχµέτ Μέτε, και του βουλευτή Τσετίν Μάντατζη, παρακαλώ - απαγγέλει:

Εγώ σε αγαπώ πολύ
ωραία µου Τουρκία
Με σένα θα κλάψω
µε σένα θα γελάσω
Την ηµισέλινο σηµαία σου
θα υψώσω στο πιο ψηλό σηµείο.
Αν χρειαστεί για σένα
µε χαρά να πεθάνω.
Είµαι ερωτευµένος µαζί σου ωραία Τουρκία
Να ακούσουν την ιστορία σου,
να φοβηθούνε τα τσακάλια.
Να µην µπούνε ανάµεσα µας
και µας πάρουνε λόγια
Να µετανοιώσουν αυτοί,
να ψάξουν για φίλους
Να σου δείξω εγώ
Ωραία µου Τουρκία.


Απίστευτο; Κι όµως υπάρχουν και χειρότερα! Προσέξτε λόγια που απήγγειλε στην «θρη-σκευτική» τελετή ένα κοριτσάκι:


Ο λαός της Θράκης δεν σηκώνει ποτέ την προδοσία.
Αν υπάρχει κάποιος που δεν την αγαπά ας την εγκαταλείψει
Αυτή η χώρα είναι δική µας, η Θράκη είναι δική µας
Αυτοί που είναι από την πόλη, από το χωριό, από τα Βαλκάνια και από τα βουνά
είναι όλοι αδέλφια µεταξύ τους
Αχ αυτή η θλίψη της διχόνοιας !
Να ξέρετε η Θράκη είναι δική µας
Η χώρα είναι δική µας
Ε, προδότες µην εξαντλείτε την υποµονή µας
Μην νοµίζετε την Θράκη απροστάτευτη
Μη µας τσιγκλάτε το κεφάλι
Μη µας ζορίζετε, αυτή η χώρα είναι δική µας
Η Θράκη είναι δική µας!


Χτυπήστε στο Youtube «SAHIN KOYU HATIM MERASIMI 2008» και θα τά ακούσετε.
Τροµερό πράγµα το πού έχουµε φτάσει: Να γίνεται αυτό το αίσχος µέσα στην Ελλάδα, παρουσία του Τούρκου Προξένου καί του “Έλληνα” βουλευτή και να µην συγκινείται κανείς! Σε ποιον να απευθυνθείς; Ποιον να εγκαλέσεις; Ο ένας αναρµόδιος. Ο άλλος τα (δήθεν) γνωρίζει µα τι να κάνει... Ο τρίτος ψηφοδέσµιος. Ο ένας πιο άχρηστος από τον άλλον. Η αντιποµακική και σωβινιστική προπαγάνδα ξεκινάει από τα δήθεν κατηχητικά, µπροστά στα µάτια µας, και ουδείς ασχολείται.
Ρωτώ κάθε αρµόδιο, είναι αυτές οι γιορτές µίσους θρησκευτική υπόθεση; Τι άλλο πρέπει νά γίνει για να ξυπνήσουµε;
Μ.Κ.
(Αντιφωνητης)

Δευτέρα, 14 Δεκεμβρίου 2009

ΣΚΥΛΕΥΣΗ ΝΕΚΡΟΥ
Σκύλευση νεκρού.

Η πιό ατιμωτική πράξη από καταβολής κόσμου.

Η πιό ερειστική και προκλητική τακτική για τον ξεφτιλισμό του αντιπάλου.

Η πιό βάρβαρη και ανίερη επίδειξη τυφλού μίσους για τον αντίπαλο.


Από το πρώτο παράδειγμα σκύλευσης νεκρού στην Ιλιάδα (όπου ο Αχιλλεύς πάνω στον παροξυσμό του περιέφερε το νεκρό σώμα του Έκτορος πίσω από το άρμα του με αποτέλεσμα ο ίδιος ο Πρίαμος να ικετεύσει , παρόλες τις μακροχρόνιες κακουχίες από την σκληρή πολιορκία, τον αντίπαλό του Αχιλλέα για να του παραδώσει το άψυχο σώμα του γιού του, όπως κι έπραξε μετανιωμένος ο Αχιλλέας), μέχρι σήμερα με την άνανδρη σκύλευση της σωρού του Τάσσου στην Κύπρο, το νόημα της πράξεως είναι ακριβώς το ίδιο στο πέρασμα των αιώνων.

Να καταρρακώσει ψυχικά τον αντίπαλο, να διοχετεύσει το κατακρατημένο μίσος, να βεβηλώσει ότι πιό ιερό υπάρχει, να ισοπεδώσει κάθε έννοια λογικής, να ικανοποιηθεί το αρρωστημένο μένος του θύτη.

Οι νεκροί πάντα τύχαιναν του απαραίτητου σεβασμού από όλους τους εμπολέμους.
Λυσσαλέες μάχες σταματούσαν ,για να περιποιηθούν και να θάψουν τους νεκρούς τους τα αντιμαχόμενα μέρη.


Οι Τούρκοι, στο διάβα των αιώνων , έχουν δώσει παροιμιώδεις δείγματα γραφής πάνω στις συλήσεις τάφων και στην σκύλευση των νεκρών.

Το έχουμε δεί πολλάκις , ως στις μέρες μας, που συνεχίζουν να καταστρέφουν τους εναπομείναντες τάφους της ελληνικής μειονότητας στην Πόλη και να πετάν τα οστά των νεκρών έξω, δείχνοντας το "πολιτιστικό" υπόβαθρό τους.


Τί άλλο μένει να μας κάνουν για να ξεσηκωθούμε και να ξυπνήσουμε από τον ύπνο του δικαίου;;
skymnos.blogspot.com

Κυριακή, 13 Δεκεμβρίου 2009

ΚουΚου ε;;;;

Συντρόφισσα Αλέκα, βάλτους ΟΛΟΥΣ στη LEXUS να σου κάνουν άγαλμα στα ΤΙΡΑΝΑ, Στην ΚΑΜΠΟΥΛ, Στην Πόλη

Συντρόφισσα Αλέκα, βάλτους ΟΛΟΥΣ στη LEXUS να σου κάνουν άγαλμα στα ΤΙΡΑΝΑ, Στην ΚΑΜΠΟΥΛ, Στην Πόλη

KKE ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΟΥ (?) ΛΑΕ !! Πόσο ΚΟΡΟΪΔΟ ΙΘΑΓΕΝΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΝΕΙΣ ΤΟΝ ΙΔΡΩΤΑ ΕΚΕΙ;

KKE ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΟΥ (?) ΛΑΕ !! Πόσο ΚΟΡΟΪΔΟ ΙΘΑΓΕΝΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΝΕΙΣ ΤΟΝ ΙΔΡΩΤΑ ΕΚΕΙ;

Παρασκευή, 11 Δεκεμβρίου 2009

ΝΤΕΝ ΑΡΕΣΙ ΤΟ ΑΣΤΙΟ ΛΑΚΗ...


Εντάξει ρε Λαζόπουλε. Ας υιοθετήσουμε την άποψή σου για την απαραίτητη αφομίωση-ενσωμάτωση ΟΛΩΝ των μεταναστών (να αποδείξουμε κιόλας τις "αντιρατσιστικές" -"δημοκρατικές" πεποιθήσεις μας).

Ας υποθέσουμε τώρα πως γυρίζεις μιά εκπομπή και στο κοινό σου η πλειοψηφία είναι μετανάστες. Εξήγησέ μας το κατά πόσο θα είναι εφικτή η συμμετοχή τους στα τραγούδια(που σε κάθε εκπομπή τραγουδάς με το κοινό) από την στιγμή που δεν γνωρίζουν τίποτα για αυτά.

Πως είναι δυνατόν να μετέχουν σε κάτι που τους είναι άγνωστο;
Βιώματα από τα τραγούδια, που μαζί τους μεγάλωσαν γενιές Ελλήνων, δεν έχουν και δεν λένε ΑΠΟΛΥΤΩΣ τίποτα για αυτούς, όταν τα ακούνε. Δεν μπορούν να συγκινηθούν, να θυμηθούν, να μερακλωθούν με κάτι ΕΝΤΕΛΩΣ ξένο με την κουλτούρα τους.
Δε μπορεί να ακολουθήσουν τους Έλληνες καλεσμένους σου που ξεσηκώνονται στο άκουσμα γνωστών και αγαπημένων τραγουδιών.

Ακόμα και στα αστεία σου ΔΕΝ θα μπορούν να γελούν διότι ΔΕΝ θα τα καταλαβαίνουν.

Το αστείο , πολλές φορές, ανήκει σε κάτι σιωπηλώς συμπεφωνημένο μεταξύ ενός συνόλου (δηλαδή Έθνους-Λαού). Δεν θα μπορούν να ανταποκρίνονται στα λεγόμενά σου γιατί πολύ απλά ΔΕΝ θα τα κατανοούν. Αν πεις π.χ. "τρέχω σαν τον Βέγγο" ή "μιλάς σαν την Σαπφώ Νοταρά" ή " σύκα Καλαματιανά" ή "άμα θέλεις μπαρμπα Λάμπρο, ξαναπέρνα από την Άνδρο" ή "Ψωροκώσταινα" και λοιπές εκφράσεις( που μπορούν να κατανοηθούν ΜΟΝΟ από το σύνολο που απαρτίζει ένα Έθνος με κοινές καταβολές και κοινούς κώδικες επικοινωνίας) πως ακριβώς θα τους δώσεις να καταλάβουν τί εννοείς;;;

Αυτό είναι το ΜΕΓΙΣΤΟ θέμα.

Μέχρι ένα σημείο μπορούμε να επικοινωνούμε με ανθρώπους άλλων καταβολών.
Είναι ΟΛΕΘΡΙΟ το να χάσουμε τους απλούς καθημερινούς κώδικες επικοινωνίας και αξιών εις το όνομα μιάς "πολυπολιτισμικής" μπούρδας.
Μπορεί να μείνεις άνεργος, Λάκη μου, όταν το κοινό σου δεν θα καταλαβαίνει ΤΙΠΟΤΑ από αυτά που λές.
Γιά σκέψου...

ΥΠΑΡΧΟΥΝ και αυτοί οι ΝΕΟΙ

υπάρχει και αυτή η νεολαία που δεν ψυχανεμίζεται και δεν αναλώνεται στα αδιέξοδα της "αγωνιζόμενης" και "αγωνιούσας" νεολαίας(με την μορφή που θέλουν να την παρουσιάζουν οι διάφοροι διαστρεβλωτές και παραπληροφορητές).
Υπάρχουν , ακόμα, νέοι που βλέπουν την αδικία και την καταγγέλλουν.
Υπάρχουν ,ακόμα, παιδιά που δεν παρασύρθηκαν από τις "Σειρήνες" της εθνικής απαξίωσης -ισοπέδωσης των πάντων.
Υπάρχουν, ακόμα, παιδιά που αντιστέκονται για τα δίκαιά μας.
(από την πορεία Κύπριων φοιτητών προς το τουρκικό προξενείο Θεσ/νίκης τον Οκτώβρη του 2009)
Τετάρτη, 9 Δεκεμβρίου 2009

Ανορεκτικοί με τα κορμιά των άλλων...


Έχουμε αναφερθεί και στο παρελθόν για τους λόγους που η μητρότητα δαιμονοποιείται από τον σύγχρονο καπιταλισμό. Τα άθλια, αποστεωμένα σαρκία που ποζάρουν κατάχλωμα στα περιοδικά μόδας (της βλαχομόδας του Nitro και του Mhtro δηλαδή) οδηγούν μία νεολαία στην πνευματική εξαθλίωση και στη σχιζοφρενή συμπεριφορά έχοντας το γονότυπο σε διαρκή σύγκρουση με την μισόζωη εγκληματική προπαγάνδα ανεγκέφαλων κομπλεξικών που προωθούν επάξια τα συμφέροντα των αφεντικών τους. Μήπως θα πρέπει το κράτος να επέμβει έστω και σε αυτό; Όπως πολύ σωστά έκανε η Ισπανία που ο ΓΑΠ την έχει και πρότυπο. Αλλιώς σας υποσχόμαστε ότι θα τους αλλάξουμε τα φώτα:

Πολλή συζήτηση γίνεται τα τελευταία χρόνια για την εξάπλωση της νευρικής ανορεξίας ανάμεσα σε γυναίκες κάθε ηλικίας, ακόμη και μικρά κορίτσια τα οποία συχνά είναι πιο ευάλωτα. Στην Ευρώπη έχει ξεκινήσει μια προσπάθεια να απομακρυνθούν από τις πασαρέλες μοντέλα υπερβολικά αδύνατα. Έχοντας αυτά κατά νου, διαβάστε τα παρακάτω άρθρα (ευχαριστούμε τη Μαρία για τον εντοπισμό και τη Ρωξάνη για τη μετάφρασή τους):

http://shine.yahoo.com/event/fallbeauty/image-of-ultra-thin-ralph-lauren-model-sparks-outrage-521480/

Εικόνα αποστεωμένου μοντέλου του οίκου Ραλφ Λώρεν εξοργίζει

Πρόσφατα γίνεται θέμα συζήτησης για τους διαφημιστές και περιοδικά μόδας που χρησιμοποιούν φωτογραφίες – ειδικά φωτο γυναικών – που φαίνεται πως έχουν «πειραχτεί» ή «ρετουσαριστεί» με τεχνητές μεθόδους και ηλεκτρονικά προγράμματα όπως το Photoshop.

Η πιο πρόσφατη εικόνα που έχει ξεσηκώσει οργή είναι ενός μοντέλου του οίκου Ραλφ Λώρεν σε διαφήμιση. Πρόκειται για την Φιλίππα Χάμιλτον, η οποία παρουσιάζεται τόσο αδύνατη, ώστε να φαίνεται η μέση της πιο μικρή ακόμα και από το κεφάλι της.

 Η Φιλίππα Χάμιλτον τεχντητά αποστεωμένη...

olympia

ΤΖΑΜΠΑ ΜΑΓΚΕΣ


οι "επαναστάτες" της πορδής, φαίνεται, πως είναι ο κανόνας κι όχι η εξαίρεση.
Πιστεύουν ,υποτίθεται, σε μιά ιδεολογία-ιδεοληψία για την οποία δεν διστάζουν να μετατρέψουν ολόκληρες γειτονιές σε εμπόλεμες ζώνες, εκδίδουν περιοδικά-εφημερίδες, προσηλυτίζουν νέους, δημιουργούν "αυτοδιαχειριζόμενα πολιτιστικά" στέκια, μάχονται λυσσαλέα για τα "δίκια" τους αλλά όταν συλλαμβάνονται και τους δίνεται η λαμπρή ευκαιρία να αποδείξουν ότι έχουν πίστη για τον "δίκαιο" αγώνα τους και να παραδειγματίσουν και τους υπολοίπους "ομοϊδεάτες" τους τότε οι ιδεολογίες..πάνε περίπατο.
Τρανό παράδειγμα τα τελευταία γεγονότα για την "επέτειο" του Δεκέμβρη κατά την οποία όταν συνελήφθησαν τα παιδιά του Αντιπροέδρου της Βουλής, άρχισαν να αυτοξευτιλίζονται με ηλίθιες δικαιολογίες περί "ανακυκλώσεων" και να υποτιμούν την νοημοσύνη μας.
Όπως και στην Θεσ/νίκη , όταν συνέλαβαν μιά ομάδα ταραχοποιών που κουβαλούσαν από καδρόνια μέχρι μολότωφ (και ανάμεσά τους ήταν και τα παιδιά του Βουλευτή Κουράκη από τον ΣΥΡΙΖΑ) , φωνάξαν τον μπαμπά για να "καθαρίσει"(όπως κι έγινε).
Τζάμπα μάγκες δηλαδή...
Κηδεία με ..ξένα κόλλυβα

skymnos.blogspot.com

Τρίτη, 8 Δεκεμβρίου 2009

το ΡΕΣΑΛΤΟ και το "ΡΕΣΑΛΤΟ"


07 Δεκεμβρίου 2009

Η δολιότητα της «αντικειμενικής» δημοσιογραφίας
.Είναι πολύ σοβαρό ζήτημα για όλους μας…
Το περιοδικό ΡΕΣΑΛΤΟ κυκλοφορεί πάνω από τέσσαρα χρόνια, με ιδρυτή τον δημοσιογράφο Θύμιο Παπανικολάου: Ανοικτά, δημόσια και με όλους τους νόμιμους (ουσιαστικούς και τυπικούς) κανόνες.Ο Τίτλος «ΡΕΣΑΛΤΟ» έχει κατοχυρωθεί νομικά…Κυκλοφορούν επίσης και βιβλία των εκδόσεων «Ρεσάλτο».Γνωστός και ο ιστοχώρος «ΡΕΣΑΛΤΟ»: http://www.resaltomag.gr/Πριν από δύο χρόνια περίπου εμφανίστηκε ένα λαθραίο έντυπο με την ίδια επωνυμία, με αντιλήψεις ριζικά αντίθετες από τις δικές μας: Αντιλήψεις και πρακτικές στις οποίες ασκούμε συστηματική και ανηλεή κριτική.

Δεν δώσαμε σημασία σε αυτό το λαθραίο και παράνομο έντυπο, θεωρώντας ότι είναι μια ομαδούλα γειτονιάς…ΣΗΜΕΡΑ αποκαλύπτεται ότι αυτή η «ομαδούλα» του Κερατσινίου που σφετερίζεται λαθραία, παραπλανητικά και προβοκατόρικα τον τίτλο «ΡΕΣΑΛΤΟ» είναι ολόκληρο «στρατηγείο» κουκουλοφόρικων πρακτικών, πυρπολητών και λοιπών βιοπραγιών και προβοκατόρικων ενεργειών…

Πριν από μερικούς μήνες (22 Σεπτεμβρίου 2009) τα Γραφεία του περιοδικού μας (Σολωμού 5 στα Εξάρχεια) αποτεφρώθηκαν από κουκουλοφόρους, αφού πρώτα με βαριές και καλέμια σπάσανε την πόρτα των Γραφείων, κατέστρεψαν λυσσαλέα το εσωτερικό των γραφείων μας και έκλεψαν τον υπολογιστή μας.Δηλαδή κατέστρεψαν και πυρπόλησαν τα γραφεία του ΡΕΣΑΛΤΟ με ίδια «υλικά» που βρέθηκαν στο λαθραίο «Ρεσάλτο» Κερατσινίου…

Η «αντικειμενική» δημοσιογραφία και ιδιαίτερα το βάρβαρο τηλεοπτικό θέαμα ενώ υστερικά κερδοσκοπεί πάνω στον τίτλο «ΡΕΣΑΛΤΟ» δεν διαχωρίζει διόλου το πραγματικό «ΡΕΣΑΛΤΟ» από το λαθραίο και κίβδηλο. Το «ΡΕΣΑΛΤΟ» που έκαψαν για τις ιδέες του από το προβοκατόρικο «Ρεσάλτο» το οποίο σύρεται από τον εισαγγελέα για κακουργηματικές πράξεις…Δεν αποκαλύπτουν την απάτη. Δολίως ταυτίζουν το αυθεντικό και νόμιμο «ΡΕΣΑΛΤΟ» με το λαθραίο και παράνομο…

Αυτή η πρακτική των ΜΜΕ δεν είναι μόνο δόλια και παραπλανητική, αλλά έρχεται και σε κάθετη ρήξη και με αυτούς τους αστικούς νόμους περί Τύπου: ενημερώνει ψευδέστατα την κοινή γνώμη, την παραπλανά ασυστόλως και ταυτίζει ένα νόμιμο και «καθαρό» έντυπο με ένα λαθραίο έντυπο και με πράξεις κακουργηματικές


Πηγή "ας μιλήσουμε επιτέλους"οι παραχαράκτες σε όλα τα θέματα (βλέπε Μακεδονία) ακολουθούν την ίδια τακτική. Παραπληροφόρηση,παραπλάνηση και αποπροσανατολισμό προς επίτευξη των στόχων τους.


skymnos.blogspot.com

Δευτέρα, 7 Δεκεμβρίου 2009

η "ανακύκλωση" του Δεκέμβρη..

(τα παιδιά από την "ανακύκλωση" μάχονται τους μπάτσους-εχθρούς της πράσινης ανάπτυξης. "Οικωλόγοι" όλου του κόσμου ενωθείτε...)


Μέσα στην νεοελληνική παράνοια και την παρακμιακή πραγματικότητα των ημερών, θα ήταν επιβεβλημένο να βρεθεί μιά τιμωρία προς τους πάσης φύσεως "ανακυκλωτές" και "επαναστάτες" της κακιάς ώρας.

Προτείνω,

για όσους καίνε την Σημαία και συλλαμβάνονται,η ποινή τους να είναι η αποστήθιση όλων των πεσόντων υπέρ Πατρίδος κατά το έπος του ΄40.

Να αποστηθίζουν καί τα 13000 ονοματεπώνυμα των νεκρών μας πάνω στα βουνά της Πίνδου και να αποφυλακίζονται ΜΟΝΟ όταν θα τα προφέρουν σωστά χωρίς να κάνουν ΟΥΤΕ ένα λάθος.

Είτε τα μάθουν σε μιά βδομάδα είτε σε 120 χρόνια να μην έχει καμμιά σημασία.

Απλά πράγματα.Ούτε χρονοβόρες διαδικασίες, ούτε "απάνθρωπες"-"αντιδημοκρατικές" κρατήσεις. Διάβασμα και εκπαίδευση....


skymnos.blogspot.com

Τρίτη, 1 Δεκεμβρίου 2009

Δύο από τους τρείς στον...αγύριστο...Άραγε άρχισε να συντελείται η πολυπόθητη "αλλαγή";

Αν αναλογιστούμε ότι από τις τρείς κυριότερες οικογενειοκρατίες της πολιτικής, που μας έχουν καθήσει στον σβέρκο τον τελευταίο...αιώνα (Καραμανλήδες,Μητσοτάκηδες,Παπανδρέοι), οι δύο πήγαν στον "αγύριστο" της πολιτικής(Καραμανλής,Μητσοτάκης) για τα επόμενα 10-15 χρόνια (έως ότου να εμφανιστούν τα παιδιά-εγγόνια τους) , και μας μένει μόνον ο τρίτος (Παπανδρέου), τον οποίον ο Λάος του έδωσε μιά τελευταία ευκαιρία και καραδοκεί για να τον "στείλει" κι αυτόν από εκεί που ήρθε*, τότε μπορούμε να αισιοδοξούμε ότι κάτι άρχισε να αλλάζει στην αντίληψη και στα αντανακλαστικά αυτής της Κοινωνίας προς όφελος της Ελλάδος.
Ο χρόνος θα δείξει αν αυτή η απρόσμενη "σοφία" του Λαού είναι κάτι περιστασιακό ή αν είναι κάτι εμπεδωμένο,επιτέλους.
Θα μας απομείνουν μετά, όλοι αυτοί οι παρασιτικοί μισθοφόροι της "νεοεποχίτικης" λαίλαπας καθώς και τα μιλιούνια των ηλιθίων απαξιωτών-μηδενιστών.
Δύσκολος ο δρόμος αλλά η αρχή είναι το ήμισυ του όλου.
Κουράγιο!!!

* στις τελευταίες εκλογές ο ΓΑΠ δεν αύξησε τα ποσοστά του , απλώς οι αντίπαλοι του δεν ψηφίσαν το κόμμα τους...