Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2012

Δηλώσεις κυβέρνησης για την επιτυχία του Γιούρογκρουπ

Κοινό δελτίο τύπου Σαμαρά-Βενιζέλου-Κουβέλη:



Αγαπητοί Έλληνες.
Μιά νέα μέρα ξεκίνησε σήμερα για την Ελλάδα μετά την επιτυχία μας στο Γιούρογκρουπ, το οποίο μας υποσχέθηκε πως κάποια στιγμή θα μας δώσει κάποια χρήματα. Κι αν δεν ξεκίνησε σήμερα αυτή η νέα ημέρα σίγουρα θα ξεκινήσει στις 16 Δεκεμβρίου που θα πάρουν την τελική απόφαση τα κοινοβούλια των καλών μας εταίρων και συμμάχων. Κι αν και τότε δεν ξεκινήσει νέα μέρα τότε είμαστε σίγουροι πως θα ξεκινήσει με τον καινούργιο χρόνο στην κοπή της πίτας του Συμβουλίου της Ευρώπης (μπορεί να μας τύχει και το φλουρί). Κι αν και τότε δεν ξημερώσει νέα μέρα τότε 100% θα ξημερώσει την Άνοιξη που θα γίνει το επόμενο Γιούρογκρουπ. Κι αν και τότε, για κάποιον λόγο, δεν ξημερώσει νέα μέρα τότε τον Νοέμβριο του 2013, το πολύ 2076, θα ξημερώσει νέα μέρα. Αν, άν λέμε, δεν ξημερώσει και μετά το 2076 νέα μέρα θα φταίει ο ελληνικός λαός, η Χρυσή Αυγή, ο Μίκης Θεοδωράκης, ο Πάνος Καμμένος, ο Πανθρακικός, το φαινόμενο του θερμοκηπίου, το μ-λ ΚΚΕ και το ΚΚΕ μ-λ, θα φταίνε αυτοί, θα φταίτε εσείς, θα φταίει κι ο Χατζηπετρής. 
Μέχρι τότε σας καλούμε να απολαύσετε την πολυπολιτισμική γιορτή του αυτομαστιγώματος των λαθρομεταναστών μας, να διασκεδάσετε με τα καραγκιοζλίκια του Τατσόπουλου, να ξεχαστείτε με την πλημμυρίδα των τουρκοσίριαλ, των ψευτομαγειρικών εκπομπών και του διαγωνισμού χορού ξεβράκωτων και αδερφών, να αναπνεύσετε μοσχομυριστό ξύλο από τις εκατοντάδες χιλιάδες σόμπες που καίνε στις πόλεις σας και να απολαύσετε την ασφάλεια του σπιτιού σας χιλιοαμπαρωμένοι και χιλιοκλειδωμένοι πίσω από τις βαριές θωρακισμένες πόρτες σας.
Ευχαριστούμε τους φίλους μας τους Γερμανούς, τους καλούς μας συμμάχους Αγγλοαμερικανούς, τους υπέροχους γείτονές μας Τουρκο-Αλβανούς και, φυσικά, τους καλοπροαίρετους, φιλεύσπλαχνους και δοτικούς Ισραηλινούς για την μέχρι σήμερα πολυεπίπεδη στήριξη που παρείχαν στην χώρα μας.
 
Άντε και καλή ψυχή!





 Η (κατ΄ ευφημισμόν) κυβέρνησή σας

Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2012

τσοχατζοπουλο-ποίηση




O Tσοχατζόπουλος

Της φυλακής τα σίδερα
 είναι για τους λεβέντες
κι όχι για ‘μέ τον φουκαρά
 που κλάνω όλο μέντες.
Τι έκανα ο δυστυχής
 κι αξίζω τέτοια μοίρα;
Σιγά τα ωά και τα λεφτά,
 λίγα φραγκάκια πήρα.
Εγώ βρε διέπρεψα παντού,
με τρώει η πίκρα του καημού
στην Βίκυ χάριζα μπιζού
κι ας έχω φάτσα σα μαϊμού.


Έλεος κύριε δικαστά, με αδικείται σφόδρα
εντάξει, είχα την αδυναμία μου στο χρήμα και στη φόδρα.
Τώρα όμως έβαλα μυαλό, δεν θα το ξανακάνω
δεν θα ψωνίζω απ’ τον Γκωτιέ, θ’αφήσω τον Φουστάνο.
Βγάλτε με ωχ κι αμάν αμάν
δε θέλω να παίζω άλλο κουμ καν
μ’ έναν που  λεν «Κωλομπαράν»
και με τον γιό του Τσάκι Τσάν


Εντάξει όλα θα τα πώ και θα τα ομολογήσω
αρκεί να πάψει η φωνή: «έλα να σε γα@@σω»
Θα πώ πού έκρυψα λεφτά, να μάθει ο κόσμος όλος
γιατί κουράστηκα πολύ, να με πονά ο κώλος.
Το ΄χω παράπονο κρυφό
το μόνο λαμόγιο είμαι γώ;
Οι άλλοι την βγάζουν στον αφρό
κι εγώ κοιμάμαι μ’ εκατό...


Αναπολώ μελαγχολώ σαν σκέφτομαι ποιος ήμουν
σαν Υπουργός σαν βουλευτής όπου περνώ να σκύβουν
Τώρα φρικάρω στην στενή κι ο πισινός πονάει
τζάμπα τα πήρα τα λεφτά, ο γιός μου θα τα φάει…
Όλες τις τύχες τις καλές
μόνο ο χαζός τις έχει
Διδάσκει στις Αμερικές
και ‘μενα μ’ έχει χέσει.

Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2012

οι πηδηγμένοι μας αποκαλύπτουν

Δηλώσεις Αθηναίων μετά από τις αποκαλύψεις Τατσόπουλου.



 "Σιγά τα ωά καλέ. Γιατί κάνει έτσι; Εμένα με πήδηξε όλο το σωφρονιστικό σύστημα της Ελλάδας κι ας είμαι μόνο 29 χρονών"







" Είναι πληκτικός και μικροτσούτσουνος. Δεν συγκρίνεται με τα μικρόφωνα και τα μαρκούτσια"











" Χλιαρός αλλά με φαντασία. Ιδίως όταν έλεγε πως τα Σκόπια είναι Μακεδονία και πως το Αιγαίο ανήκει στα ψάρια του φτάναμε καί οι δύο μαζί σε οργασμό"





" όταν βάζει την γόβα και το καλσόν γίνεται πολύ καλός, στυλιστικά, και πολύ τρέ μπανάλ, ερωτικά. Καλά για φάτσα δεν μιλάμε. Σαν του κώλου τα εννιάμερα είναι με μπόλικες τρίχες"










"καλέ αυτός είναι ανωμαλιάρης. Μ' έβαζε μιά να τον χτενίζω, μιά να τον ξεμαλλιάζω, μιά να χώνω το πιστολάκι στον πωπό του, μιά να χώνω την βούρτσα στο στόμα του κι όλα αυτά για να του σηκωθεί. Αλλά τί να σηκωθεί καλέ; Το τυρογαριδάκι του; Σαν το φοφίκο ήταν καί στο μέγεθος καί στην αλμύρα. Αχ τί να κάνω η γυναίκα; Όλο με ημίτρελους και χαντούμια μπλέκω. Άϊ στο καλό τους"





Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2012

Μασονοποίηση

 
 
Θέλεις να πιάσεις την καλή
να πιάσεις και το Λόττο
τζόκερ, λαχείο και προπό
να πιάσεις και το πρότο;

θέλεις να έχεις γκόμενες
ψηλές ξανθιές πολλές
θέλεις να τρως λουκάνικα
σ'αρέσει κι ο πουρές;

θέλεις να πάψουν να βρωμούν
οι κάλτσες κι οι μασχάλες
κι όσοι σε περιφρονούν
να πάνε στις κρεμάλες;
 
αν τα θελήσεις όλα αυτά
σπουδαίος να γενείς
γράψου στην κοντινή Στοά
να δέρνεις να γαμείς
 

Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2012

τηλε-νέα

Τηλεοπτικά νέα:

Το (τουρκο)Mega ανακοίνωσε πως θα αναστείλει τα γυρίσματα του Master chef προκειμένου να αντικατασταθούν από τα καινούργια επεισόδια του Τourkomaster chef. Η νέα εκπομπή μαγειρικής θα μας εισαγάγει στην πλούσια κουζίνα της τουρκικής κουλτούρας η οποία είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με τον πολιτισμό του ένδοξου τουρκικου έθνους. Ιμάμ μπαϊλντί, προβατίνα βραστή, άντερα τραγίσια, παστουρμά καμήλας, λαρδιά και κεμπάμια θα σας ενθουσιάσουν και θα σας (τουρκο)θρέψουν. Οι διαγωνιζόμενοι αντί μαγειρικών σκούφων θα φορούν τούρκικα φέσια

Ο (τουρκο)Αντένα ξεκινά την προβολή του σόου: "tourkodancing with the stars" (τούρκικος τίτλος: "νταχτιρντί χαϊβάν τσογλάν")
Οι συμμετέχοντες θα διαγωνιστούν στον χορό της κοιλιάς, στο τσιφτετέλι, στο γιουσουφάκικο καρσιλαμά, στο περπάτημα με τα γόνατα και στο χαριτωμένο σκύψιμο της μέσης. Για τις μεν γυναίκες φιναλίστ δώρο ένα διήμερο ταξίδι στην Προύσσα με ένα τούρκοτσομπάνη Πελχλιβάνη (πρόσφατα αποφυλακισθέντα) για τους δέ άντρες φιναλίστ ένα πενθήμερο με τον ίδιο Πεχλιβάνη...

Καλή τουρκοτηλεοπτική σας σεζόν...




Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2012

διάγγελμα Μητσοτάκη

Η ελληνική κυβέρνηση, σε συνεργασία με το 4ο Ράϊχ και το Δ.Σ της Λέσχης Μπίλντεμπεργκ, αφού είδε και απόειδε πως με τά τόσα και τόσα λαοκτόνα και εθνοκτόνα μέτρα δεν κατάφερε να εξαλείψει το μιαρό Γένος των Γραικών αποφάσισε να "ρίξει στο τραπέζι" και το τελευταίο της χαρτί. Έτσι λοιπόν επιστράτευσε τον κ.Κων/νο Μητσοτάκη ο οποίος θα πραγματοποιήσει διάγγελμα προς τον ελληνικό λαό. Φυσικά μόνο ο Σκύμνος κατάφερε και εξασφάλισε το περιεχόμενο του διαγγέλματος.


Ελληνικέ Λαέ,
σου εύχομαι να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στις δυσκολίες αυτής της άσχημης συγκυρίας.
Εύχομαι από καρδιάς να μπορέσει αυτή η κυβέρνηση να επιτύχει τους στόχους της και εύχομαι ειλικρινά να σταματήσουν το συντομότερο τα δεινά του λαού μας.
Εύχομαι καλή σταδιοδρομία σε όλην την νεολαία και εύχομαι καλούς απογόνους στα νέα ζευγάρια.
Εύχομαι οι ελληνοτουρκικές σχέσεις να συνεχίσουν να κινούνται σε αυτό το θετικότατο κλίμα και εύχομαι περαστικά στον φίλο Ραούφ Ντεκτάς...ε ε ε συγγνώμη αυτός ψόφη...ε ε ε πέθανε.
Εύχομαι καλές δουλειές σε όλους τους επαγγελματίες, καλή δουλειά σε όλους τους υπαλλήλους και καλοφάγωτη σύνταξη σε όλους τους συνταξιούχους.
Να είστε όλοι καλά....

τα χάλια μας


 
Δύο κοπέλες αυτοκτόνησαν λόγω απόλυσης
Τραγικό θάνατο επέλεξαν να έχουν δύο κοπέλες μετά την πρόσφατη απόλυσή τους. Η πρώτη ήταν 20χρονων και αυτοπυρπολήθηκε ενώ η δεύτερη έπεσε από τον 6ο όροφο πολυκατοικίας.

Η κοπέλα που έπεσε στο κενό από πολυκατοικία στη συμβολή των οδών Υμηττού και Τιμοθέου στο Παγκράτι εργαζόταν ως νοσοκόμα. Η αδερφή της προσπάθησε να την κρατήσει και να την αποτρέψει από την αυτοκτονία ωστόσο δεν τα κατάφερε με αποτέλεσμα να τη χάσει μέσα από τα χέρια της.

Η δεύτερη κοπέλα αυτοπυρπολήθηκε το βράδυ της Τρίτης πίσω από το νοσοκομείο Αμαλία Φλέμινγκ και σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά έμενε στην ευρύτερη περιοχή των Μελισσίων.
 

Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2012

Εδώ Πολυτεχνείο;;


οι πιγκουίνοι δείχνουν τον δρόμο...

Μετά από αυτό το συνταρακτικό και συγκινητικό νέο, που συνέβη στην πιό συντηρητική κοινωνία του κόσμου, την Δανία ( πιό συντηρητική ακόμα και από αυτή των Ταλιμπάν) θα δοθεί παγκοσμίως άδεια να υιοθετούν τέκνα και οι ομοφυλόφιλοι άνθρωποι.

Ακολουθεί το δημοσίευμα:


Δανία: Oμοφυλόφιλοι πιγκουίνοι έγιναν γονείς
 
 
Ένα ζευγάρι αρσενικών πιγκουίνων στη Δανία έκανε κάτι πρωτόγνωρο! Υιοθέτησε ένα μικρό πιγκουινάκι το οποίο εγκαταλείφθηκε από τη μαμά του όταν ήταν ακόμη στο αυγό του. Το μικρό μεγαλώνει φυσιολογικά στην αγκαλιά των δύο πιγκουίνων!Οι φύλακες του Ζωολογικού Κήπου της Οντένσε διαπίστωσαν πως δύο αρσενικοί αυτοκρατορικοί πιγκουίνοι έκαναν στενή παρέα και έπειτα κατάλαβαν πως είναι ζευγάρι.Το γεγονός ότι προσπαθούσαν να «ενοχλήσουν τα υπόλοιπα ζεύγη για να κλέψουν τα αυγά τους» δεν τους έκανε εντύπωση, αφού η συμπεριφορά αυτή απαντάται συχνά στη φύση, όχι μόνο στους πιγκουίνους.
Την περίοδο του ζευγαρώματος οι πιγκουίνοι προσπάθησαν να επωάσουν νεκρές ρέγκες! Οι υπεύθυνοι κατάλαβαν πως οι πιγκουίνοι ήθελαν ένα μωρό για να φροντίσουν.
Εκείνη την περίοδο ένας θηλυκός πιγκουίνος γέννησε ένα αυγό, με σύντροφο τον οποίο στη συνέχεια απέρριψε.
Έπειτα ζευγάρωσε με άλλο σύντροφο, γέννησε ένα αυγό και το παράτησε.
Οι υπεύθυνοι του ζωολογικού κήπου, αφού εκπαίδευσαν τους δύο ομοφυλόφιλους πιγκουίνους με μία μπάλα, τους έδωσαν το αυγό που παράτησε ο θηλυκός πιγκουίνος!
Οι πιγκουίνοι ζουν αποκομμένοι από την αποικία τους, όσο χρειάζεται για να εδραιωθεί η σχέση του μικρού με τους θετούς γονείς του, όμως οι φύλακες λένε ότι σύντομα η τριμελής -πλέον- οικογένεια θα επανενταχθεί!

Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2012

Αγροτών απάντηση


Το συντονιστικό όργανο των Θεσσαλών αγροτών (τμήμα κινητοποιήσεων) απορρίπτει το αίτημα του κ. Χαράλαμπου Μπάμια ο οποίος με επιστολή του ζητά αγροτικές κινητοποιήσεις με κλείσιμο δρόμων "καθώς οι συνθήκες για αντίσταση είναι οι πλέον ενδεδειγμένες".
Απαντούμε στον κ.Μπάμια πως δεν συντρέχουν ιδιαίτερες συνθήκες κινητοποιήσεων, τουλάχιστον οι συνθήκες δεν το επιτάσσουν όπως πρίν από μιά δεκαετία, διότι τα συνδικαλιστικά όργανα του Πασόκ και της ΝΔ τα βρήκαν μεταξύ τους ενώ το ΚΚΕ, πέραν του "γαβγίσματος", δεν προτίθεται αλλά ούτε και θέλει να "δαγκώσει".

Από την συντονιστική επιτροπή αγώνα

Ορέστης Τζαμπαμαγκούλης
Νικήτας Τεμπελχανούλης
Δημοσθένης Επιδοτούλης
Λαυρέντης Ξυναχαμνούλης
Επαμεινώνδας Συνδικαλιστούλης

Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2012

απεργία ΠΟΣΠΕΡΤ

Η δημοσιογραφική ομάδα του Σκύμνου αναστέλλει τις δραστηριότητές της και απεργεί. Δηλώνουμε την συμπαράστασή μας στους απεργούς της ΠΟΣΠΕΡΤ και της ΕΣΗΕΑ. Διαμαρτυρόμαστε για την απομάκρυνση των δύο παρουσιαστών της ΕΡΤ από την πρωινή ζώνη απαιτώντας να απομακρυνθούν και να τιμωρηθούν και οι υπόλοιποι δημοσιογράφοι της τηλεόρασης. Μόνο δύο δεν αρκούν. Ή όλοι ή όσοι περισσότεροι γίνεται...

Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2012

κοπρίτες σε κρίση

« Κόρπους Κρίστι των Κοπριτών σε κρίση»
 
 
Μανούλα μ’ άλλο δε βαστώ, να ζω μ’ ανωνυμία
θα γίνω σταρ και επώνυμος, αντίρρηση καμμία;
-Να πάς πουλάκι μου, να πάς και να πατήσεις πόδι
αλλά πώς θα γενείς επώνυμος που είσαι σκέτο βόδι;
Μανούλα μ΄ μην ανησυχείς, μη σκιάζεσαι, μην τρέμεις
μου ΄πε το κόλπο μια αδερφή το πουσταριό ο Θέμης.
Μου ΄πε πως αν μπλέξω με αδερφές και κάθε ανωμαλία
αν βρίζω αβέρτα τον Χριστό, την Πίστη και τα Θεία
τότε θα γίνω επώνυμος, μεγάλη επιτυχία.
-Τι να σου πώ πουλάκι μου; Τι να σου ορμηνέψω;
ήσουν βλαμμένο από μικρό και πώς να το χωνέψω;
Μάνα μέτρα τα λόγια σου γιατί θα σε ξεχέσω
είπα θα γίνω επώνυμος ευθύς με κάθε μέσο.
-Πες μου τζιέρι μ’ αν βαστάς να κάνεις τον καμπόσο
Στον Βούδα, στον Γιαχβέ κι Αλλάχ; ρωτά η θεία Φρόσω.
Ά πές της πως μόνο τον Χριστό θα πρέπει να υβρίζω
αν θέλω να γενώ γνωστός στα σόου να γυρίζω.
Είπαμε είμαι της τύχης κυνηγός, ανώνυμος της πλάκας
γι’άλλες θρησκείες δεν μιλώ, δεν είμαι και μαλάκας
Είναι της μόδας , πώς να στο πώ; Πώς να στο εξηγήσω;
Βρίζω Χριστό και Παναγιά για να εκδημοκρατίσω.
-Τί να σου πώ πουλάκι μου; Είσαι παιδί μεγάλο
προσεύχομαι στην Παναγιά να σου μικρύν’ τον κάλο…

Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2012

γιατί να 'μαστε έτοιμοι;;

Ναί ρε, δεν είμαστε έτοιμοι να κυβερνήσουμε. Ποιό το πρόβλημα; Ήσασταν εσείς έτοιμοι να κυβερνήσετε; Είναι οι δημοσιογράφοι έτοιμοι να δημοσιογραφούν; Είναι έτοιμοι οι πολιτικοί να πολιτεύονται; Ήσασταν έτοιμοι για να δεχτείτε τόσους λαθρομετανάστες; Τί θέλετε τώρα; Να αμολήσω τον Τατσόπουλο να κάνει καμμιά εκπομπή για την 28η Οκτωβρίου και να μήν σας βρεί έτοιμους; Έ;; Τί θέλετε; Μήπως να αμολήσω τον Νάσο Θεοδωρίδη να δαγκώσει όλους τους ιστούς που έχουν αναρτημένη την εθνικιστική σας σημαία; Ή μήπως να κάνω πάρτυ φοιτητών στο κέντρο κάθε πόλης την Μεγάλη Παρασκευή το βράδυ; Άϊντε από δώ αλητήριοι θέλετε να είμαστε και έτοιμοι...