Παρασκευή 28 Ιουνίου 2013

ο Γιωργάκης στο δικαστήριο...





Ποίηση
τίτλος :
«ο Γιωργάκης απολογούμενος στο δικαστήριο»







 Έλεος κύριοι δικασταί, συγγνώμη δικηγόροι
στην μητρική μου θα το πώ αϊμ βέρι βέρι σόρι

έχω μανούλα φρόκαλο και δυό χαζά αδερφάκια
υπέγραψα μνημόνιο μην μείνω στα παγκάκια

μ΄ήθελε πρωθυπουργό η μάμυ μου, το είχε κατά νού της
ξεκούτιανε κι ο γέρος μου που ήταν και τσιφούτης

φταίει κι αυτός απ΄την Στοά, με ξέρει από παιδάκι
που μου ΄πε "υπόγραψέ το κι αυτό, ακούς χαζέ Γιωργάκη;"

Τί νά ΄κανα ο καψερός; Τί νά ΄κανα ο δόλιος;
με πίεζαν όλοι συνεχώς, μέχρι κι ο Γιώργος Ντόλιος.

Εγώ τους Έλληνες τους αγαπώ, δεν θέλω να πονάνε
κατάλαβα πουλί κ' υπογραφή δεν βάζεις όπου νά ΄ναι

Θα επανορθώσω άμεσα, κάνω και κωλοτούμπα
θα κάνω κόμμα αριστερό που θα το λέν "τουλούμπα"

θα της αρέσει της μαμάς, θ΄αρέσει στο κοινό
θα κάνω και ποδήλατο, τέννις, σκουός, κανό

Θα γίνω αντιμνημονιακός, θα εκφράζω κάτι νέο
ποιός έχασε την τσίπα του για να την βρώ οέο;

θα φτιάξω κόμμα φοβερό που την Ελλάδα σώνει
χέστηκε η φοράδα μας, χέστηκε μες στ' αλώνι

μα τί ακούγεται απο ΄κεί; ποιός τρίζει τα πλακάκια;
ά είναι η πουστροπαρέλαση κι ακούγονται γοβάκια

Αφήστε με κύριοι δικασταί, μή με κατηγορείτε
θα πάω στην παρέλαση και μην ομοφοβείτε

μονάχα αυτό να σκέφτεστε το τί καλά ΄χω φέρει
πουστροπαρέλαση, αράπηδες, ΔουΝουΤου, Καρατζαφέρη…

Τρίτη 25 Ιουνίου 2013

ανακοίνωση







ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ

Στην τελική ευθεία το έργο του αφανισμού μας

     Παρακολουθήσαμε χτες, μαζί με την υπόλοιπη Ελλάδα, την ανεκδιήγητη οπερέτα της μετάλλαξης της τρικομματικής λοιμικής σε...δικομματική. Την ώρα που ο λαός μας εξοντώνεται με αργά και μεθοδικά βήματα υπό τις άτεγκτες εντολές των ξένων αφεντικών, ο θλιβερός πρωθυπουργεύων της αποικίας έχει εγκαταλείψει πλέον κάθε έννοια προσχήματος, συγκροτώντας (και ονοματίζοντας κυβέρνηση) έναν απίστευτο εσμό απ' ό,τι πιο προκλητικό θα μπορούσε να μαζέψει από τα ευτελή αποκούρελα που απέμειναν στα δύο παραμάγαζα του πάλαι ποτέ δικομματισμού. Και έτσι αυτοί που  θα έπρεπε σήμερα να λογοδοτούν στη Δικαιοσύνη για τον όλεθρο που έσπειραν στη χώρα, και που ουσιαστικά δεν εκπροσωπούν ούτε το 25% του εκλογικού σώματος, αισθάνονται έτοιμοι να συνεχίσουν τη διάλυση της κοινωνίας και το ξεπούλημα του εθνικού μας πλούτου.
     Το σχήμα της νέας (δήθεν) κυβέρνησης - δηλαδή των εντολοδόχων της Τρόικας - είναι κυριολεκτικά «καταδρομικό». Ντόπια διαπλοκή και ξένα αφεντικά είναι σαφές πως δεν σκοπεύουν πια να χάσουν άλλο χρόνο. Με τον Βενιζέλο συμβολικά επικεφαλής και από πίσω του Μητσοτάκηδες, Χρυσοχοΐδηδες, Αδώνιδες, Φώφες και Καψήδες, είναι πλέον ολοφάνερο ότι μπαίνουμε στην τελική ευθεία. Ή θα λάβουμε πλέον θέσεις για την τελική μάχη ή για τον ομαδικό μας τάφο…

                                                                                                      Σπάρτακος
                                                                                                Παράταξη Πολιτών

διεθνής αντίδραση...

Mετά την δημοσιοποίηση του νέου κυβερνητικού σχήματος εκφράστηκαν και οι πρώτες αντιδράσεις από την διεθνή κοινότητα.


Πιό συγκεκριμένα:

Η Τουρκία εξέδωσε το παρακάτω διάβημα: "εκφράζουμε την βαθιά μας ανησυχία για την τοποθέτηση του κ. Αβραμόπουλου στην ηγεσία του υπουργείου Εθνικής Αμύνης. Σας θυμίζουμε πως η όλη του ρητορική είναι πολεμοχαρής, επιθετική και άκρως αντιτουρκική. Ακόμα πιό ανησυχητικό είναι πως ως αναπληρώτρια υπουργός τοποθετήθηκε η κ.Φώφη Γεννηματά η οποία είναι γνωστή για τις εθνικιστικές και μιλιταριστικές της θέσεις. Σε συνδυασμό με την υπουργοποίηση του γνωστού εθνικιστή κ.Άκη Γεροντόπουλου, στο υπουργείο Εξωτερικών, τότε αντιλαμβάνεστε πως οι ημέρες της ειλικρινούς ελληνοτουρκικής φιλίας μπορεί να περάσουν ανεπιστρεπτί".

Στο ίδιο μήκος κύματος και το διάβημα των ΗΠΑ:
"συνιστούμε στην ελληνική κυβέρνηση να επανεξετάσει άμεσα την υπουργοποίηση του κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος είναι δεδηλωμένος αντιαμερικανός καί αυτός αλλά και όλη του η οικογένεια. Οι ελληνοκεντρικές του θέσεις αποτελούν τροχοπέδη για την περαιτέρω σύσφιξη των σχέσεών μας"

Το Ισραήλ τόνισε:
"είναι απαράδεκτο σε μία χώρα με βαθιά δημοκρατική παράδοση να τοποθετείται υφυπουργός ραδιοτηλεόρασης κάποιος ο οποίος διακρίνεται για τον υπερβάλλοντα ζήλο του γύρω από τα ελληνικά εθνικά θέματα παραποιώντας την επικρατούσα σύγχρονη ιστορία. Ο κ.Καψής αποτελεί κόκκινο πανί για όλους τους εβραίους του κόσμου αλλά και για όλους τους μετανάστες, τους ομοφυλόφιλους, τους πολιτικούς, τους μεγαλοδημοσιογράφους κλπ. Η σύγκρουσή του με τα μεγάλα συμφέροντα και τα πολιτικά τζάκια αποσταθεροποιούν την χώρα αλλά και ευρύτερα την ΕΕ. Καλούμε άμεσα την ελληνική κυβέρνηση να τον αντικαταστήσει".

ουστ...



Σκατά στα μούτρα τους...

Σάββατο 22 Ιουνίου 2013

τα τρία γίναν δύο

Προσθήκη λεζάντας
Αποχώρησε από τον κυβερνητικό συνασπισμό το τρίτο το μακρύτερο (μέρος).
Ο Φώτης Σαμαράς αποχώρησε από την κυβέρνηση οπότε αναγκαστικά τα τρία (μέρη) γίναν δύο.



Το κυβερνητικό έργο θα συνεχιστεί απρόσκοπτα από τον Αντώνη Βενιζέλο και τον Ευάγγελο Κουβέλη. Η Ντόρα Αβραμοπούλου δήλωσε πως "παρόλο που μας χωρίζει άβυσσος πολιτικά και ιδεολογικά αναγκαζόμαστε σε συμβιβασμό για το καλό του τόπου". Στο ίδιο μήκος κύματος μίλησε και ο Ευρυπίδης Κουκουλόπουλος μαζί με την Μαριλίζα Μπακογιάννη.

Πέμπτη 20 Ιουνίου 2013

τελετή ονοματοδότησης

O Τσίπρας junior βαφτίζεται την επόμενη Κυριακή, 23 Ιουνίου. Και το όνομα αυτού; Ορφέας Ερνέστο.
Η τελετή ονοματοδότησης, και όχι βάφτιση, θα πραγματοποιηθεί στο δημαρχείο της Αίγινας, όπου και αναμένεται να δώσουν το «παρών» πολλά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ.
Όπως αποκαλύπτει η στήλη «Μικροπολιτικός» των «Νέων» ο Αλέξης Τσίπρας, αποφάσισε να τον ονομάσει Ορφέα-Ερνέστο, με σαφή αναφορά στο μικρό όνομα του μεγάλου επαναστάτη Ερνέστο Τσε Γκεβάρα. Σημειώνεται ότι ο Αλέξης Τσίπρας και η σύντροφός του Μπέτυ δεν είναι παντρεμένοι, αλλά έχουν υπογράψει σύμφωνο συμβίωσης.

 

 

σε αποκλειστικότητα το προσκλητήριο της τελετής ονοματοδότησης:

 

 

 ...αλλά επειδή την υπογραφή και το πουλί σου δεν τα βάζεις όπου νά 'ναι , κατόπιν αξιόπιστων πληροφοριών, μάθαμε πως ο Αλέξης πριν βρεθεί σε συνουσία με την Μπέτυ υπογράφει ειδικό συμβόλαιο. Επίσης έχει υπογραφεί ρήτρα μεταξύ τους για την ονοματοδοσία της κόρης τους (αν ποτέ αποκτήσουν). Η κόρη τους θα ονομαστεί Νεφέλη Κυβέλη Μάτα (από την Μάτα Χάρι ή την Μάτα την Ντομάτα της Φρουτοποίας) Δανάη Λόλα ντε Μαρίκα.

Ο Ορφέας Ερνέστο δεν θα έχει "νονό" αλλά "υπογράφοντα". Τον ρόλο αυτόν θα τον αναλάβει ο γραμματέας του Δημαρχείου που θα βάλει την υπογραφή του. Όταν θα έρθει η ώρα να υπογράψει σύμφωνο συμβίωσης ( δηλαδή να "παντρευτεί")  ο Ορφέας Ερνέστο θα πρέπει να επισκεφθεί τον "υπογράφοντά" του για να ζητήσει επίσημα την υπογραφή του. Αν δεν δώσει την υπογραφή του ο "υπογράφοντας" τότε θα ζητήσουν το πουλί του. Σε περίπτωση που δεν δώσει την υπογραφή του ή το πουλί του τότε διαλύεται το σύμφωνο συμβίωσης και υπογράφουν εξ'αρχής καινούργιο, πιό βελτιωμένο (κάτι σαν το σχέδιο Ανάν), μέχρι να συμφωνήσει ο "υπογράφοντας". Σε περίπτωση που αποβιώσει ο "υπογράφοντας" θα πρέπει να υπογραφεί σύμφωνο θανάτου και να πεταχτεί στα σκυλιά. Αν κηδευτεί με τα χριστιανικά πρότυπα τότε αυτομάτως λύεται και η ισχύς της εξουσίας του επάνω στον εκάστοτε Ορφέα Ερνέστο, ο οποίος θα μπορεί ελεύθερα να υπογράψει το σύμφωνο συμβίωσης της αρεσκείας του.

Επίσης, όταν ενηλικιωθεί ο Ορφέας Ερνέστο, θα μπορεί να πάρει πίσω την υπογραφή του και να υπογράψει εκ νέου για να του δοθεί άλλο όνομα αρκεί να φωνάξει 3 φορές μπροστά σε συμβολαιογράφο "απεταξάμην την υπογραφή μου"

Μετά την  τελετή ονοματοδότησης, ο Ορφέας Ερνέστο θα πρέπει να πάει με τον "υπογράφοντά" του για 3 συνεχόμενες Κυριακές στο Δημαρχείο για ανανέωση της υπογραφής. Όταν περάσουν 40 μέρες από την υπογραφή (της τελετής ονοματοδότησης) τότε ο Ορφέας Ερνέστο θα πρέπει να πάει στα δικαστήρια για να υπογράψει σύμφωνο πως δέχεται όλα τα παραπάνω που κάνουν οι γονείς του για αυτόν. Σε περίπτωση που αδυνατεί να υπογράψει το βρέφος τότε θα πρέπει να υπογράψει ο κηδεμόνας του.  Κάθε Χριστούγεννα και Πάσχα ο "υπογράφοντας" έχει την υποχρέωση να του πηγαίνει δώρα διάφορα συμβόλαια υπογεγραμμένα (σπιτιού, καρτοκινητού, τραπεζικού δανείου κλπ).



Τρίτη 18 Ιουνίου 2013

μικρές αγγελίες

Μικρές αγγελίες


Καθηγήτρια ιστορίας παραδίδει ταχύρρυθμα μαθήματα για το καλοκαίρι. Τα τμήματά μας είναι μικρά των 3 έως 11.000.000  ατόμων. Οι εγγραφές άρχισαν. Πληροφορίες: Μαρία Ρεπούση.

Παρέχουμε υπηρεσίες ασφάλειας υψηλών προδιαγραφών. Ειδικευόμαστε στον τομέα της προστασίας ατόμων, ιδίως των γυναικών από βίαιες πράξεις. Υπεύθυνος: Προκόπης Παυλόπουλος.

Από το 1935 παντρεύουμε-βαφτίζουμε. Η πολύχρονη εμπειρία μας σας υπόσχεται άριστα αποτελέσματα και κατοχυρωμένη σταδιοδρομία. Για περισσότερες πληροφορίες: οικογένεια Μητσοτάκη

Είστε αριστερός αλλά το μετανιώσατε; Είστε δεξιός αλλά δεν σας βολεύει;
Ελάτε στα ΙΕΚ "Πλυντήριο". Υπεύθυνοι: Φ. Κουβέλης- Γ. Καρατζαφέρης

Θέλετε να γίνετε καθηγητής, υπουργός εξωτερικών, σεισμολόγος, φιλόσοφος, πυρηνικός φυσικός, προπονητής, μετεωρολόγος, αστροφυσικός, γεωστρατηγικός αναλυτής, μέντιουμ, θεολόγος, στρατηγός, συνομωσιολόγος, δύτης, αγρότης, σκηνοθέτης, ιατροδικαστής, κριτικός τέχνης, υπερασπιστής ανθρωπίνων δικαιωμάτων, ναυπηγός, αεροπόρος, ψυχαναλυτής κλπ;; Ελάτε στο εργαστήρι δημοσιογραφίας του ΑΝΤΕΝΝΑ-ΜΕΓΚΑ. Σπουδάστε δημοσιογραφία και γίνετε όλα τα παραπάνω. Υπεύθυνοι : Γ.Πρετεντέρης- Ο.Τρέμη.




Παραδίδονται μαθήματα μπάντζι τζάμπιγκ. Για πληροφορίες Ι.Ζαχόπουλος.


 

Παρασκευή 14 Ιουνίου 2013

όλο το παρασκήνιο από την έκτακτη σύσκεψη των αρχηγών



Λοιπόν παιδιά το μαγαζάκι θα το διαλύσουμε και θα πάμε σε εκλογές εντάξει;;



Σύμφωνοι αλλά εγώ θα είμαι ο αντιμνημονιακός προεκλογικά , εντάξει Φωτάκο;




Τί λε ρε; Πλάκα μας κάνεις; Εγώ θα είμαι ο αντιμνημονιακός!







Τσού ρε κωλόγερε. Εγώ είμαι και σοσιαληστής κι όχι ορτινάτζα της σειράς

Ούστ ρε μπουχέσα, κλασομπανιέρα. Εγώ είμαι όμως αριστερός! Το λέει και το όνομά μας. Εγώ θα είμαι ο αντιμνημονιακός.

Άντε πηδήξου μωρέ γερό Ξούρα που σε κάναμε και άνθρωπο. Απ΄το να είσαι στο καφενείο και να παίζεις πρέφα σε βάλαμε στο προσκήνιο. Παλιολαμόγιο.

Απ' το να είσαι φυλακή, ρε πατσοκοιλιά, σε έχουμε και στην κυβέρνηση. Σε δίνουμε και αριστερά διαπιστευτήρια. Σάλτα και πηδήξου παλιοφώκια!

Α, Αντώνη δεν πάμε σε εκλογές. Δεν συμφωνώ. Ή εγώ θα είμαι ο αντιμνημονιακός ή κανένας! Θα συνεχίσω να σε στηρίζω, αναγκαστικά.

Κι εγώ Αντώνη. Αφού δεν συνεννοούμαστε θα σου δώσω ψήφο εμπιστοσύνης.

Άντε, παλιομαλάκες, άδικα χάνω τον χρόνο μου. Ελάτε να βγούμε ακόμη μιά οικογενειακή φωτογραφία...


κάλεσμα

Κάλεσμα από τους "φίλους της ΕΡΤ"

"Τώρα μάλιστα!
Τώρα η ΕΡΤ κάνει σοβαρή δημοσιογραφία και στις διαδικτυακές της εκπομπές οι δημοσιογράφοι λένε τα πράγματα με το όνομά τους και δεν γλείφουν "παράγοντες", δεν αναπαράγουν στημένες ειδήσεις, δεν αποκρύπτουν ειδήσεις και δεν αποπροσανατολίζουν τον κόσμο. Κάνουν τις σωστές ερωτήσεις στα κατάλληλα πρόσωπα.
Καλούμε όλον τον κόσμο να έρθει στην πλατεία Συντάγματος και να απαιτήσει να μην ανοίξει η ΕΡΤ ώστε να συνεχίσει το έγκυρο και αξιόπιστο έργο της πάνω στην ενημέρωση."

Τετάρτη 12 Ιουνίου 2013

Ανακοίνωση

Θέλουμε να καθησυχάσουμε τον ελληνικό λαό και να του υποσχεθούμε πως άμεσα, σε 3-4 άντε το πολύ 8 χρόνια, θα επαναλειτουργήσει η ΕΡΤ με νέο όνομα. Το όνομα που προτάθηκε είναι ΝΕΡΙΤ (Νίκος, Εδουάρδος, Ρούλης, Ιούλιος, Τόμυ) από τα αρχικά των φίλων του Γρηγόρη Βαλλιανάτου καθώς τον διορίσαμε διευθύνων σύμβουλο στον υπό διαμόρφωση νέο φορέα. Μέχρι να επαναλειτουργήσει το κρατικό κανάλι οι ακριτικές περιοχές (ορεινή Θράκη, ακριτικά νησιά, παραμεθόρια χωριά) θα μπορούν να ενημερώνονται και να ψυχαγωγούνται από την Τουρκία αλλά και από την Αλβανία-Σκόπια-Βουλγαρία (αναλόγως της περιοχής). Οι υπόλοιποι μπορείτε να ενημερώνεστε άμεσα, έγκαιρα και έγκυρα από τα μεγάλα ιδιωτικά κανάλια τα οποία αποτελούν φορείς ψυχαγωγίας, γνώσης, ελληνομάθειας και μόρφωσης.

Επίσης σας ανακοινώνουμε πως εντός των ημερών θα κλείσουμε και τα νοσοκομεία διότι δεν μπορούμε να μένουμε απαθείς στα "φακελάκια" των γιατρών και στις πρακτικές διάφορων καθηγητών οι οποίοι τοποθέτησαν τις ερωμένες τους ως χειρουργούς σε νευραλγικές κλινικές. Το φαγοπότι τελείωσε. Τα νοσοκομεία θα κλείσουν και στο προσεχές διάστημα θα ανοίξουν τα νέα νοσοκομεία. Φυσικά μέχρι τότε μπορείτε να εξυπηρετήστε στα μεγάλα ιδιωτικά νοσοκομεία ή να πεθάνετε εν ειρήνη.

Τρίτη 11 Ιουνίου 2013

ζωή σε λόγου μας....

ΕΚΤΑΚΤΟ!





Μετά τις καταιγιστικές εξελίξεις γύρω από την πρόθεση της κυβέρνησης να κλείσει την ΕΡΤ και να πετάξει στον δρόμο την Έλλη Στάη, τον Ζούλα, τον Πολίτη, την Χούκλη, τον Λιάτσο και λοιπούς μεροκαματιάρηδες εργαζόμενους, μαθαίνουμε πως διοργανώνεται για αύριο μεγαλειώδης παρέλαση με την επωνυμία Stay pride. Την παρέλαση θα στηρίξουν οι:  Οι-κωλό-γοι Πράσινοι, Ομοσπονδία Ομοφυλοφίλων Ελλάδος, ο Σύριζα και ο Τρύφων Σαμαράς. 
Δηλώσεις έκανε ένα υψηλόβαθμο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος μας είπε πως "όποια και να είναι η απόφαση της κυβέρνησης εμείς δεν θα την δεχτούμε. Αν συνεχίσει η κυβέρνηση την λειτουργία της θα μας βρεί απέναντί της γιατί κατάντησαν την ΕΡΤ ένα κομματικό παραμάγαζο που απομυζεί τον κρατικό κορβανά και τακτοποιεί τους ημέτερους. Αν την κλείσουν την ΕΡΤ θα μας βρεί η κυβέρνηση απέναντί της γιατί πετά στον δρόμο εργαζόμενους στερώντας τον πλουραλισμό της πολυφωνίας από τους Έλληνες πολίτες. Αίσχος! Κάντε κάτι άμεσα!"



Μήνυμα αλληλεγγύης απέστειλε κι ο Γιάννης Πρετεντέρης τονίζοντας τα εξής: "συνάδελφοι και συναγωνιστές. Μην πανικοβάλλεστε. Σας θυμίζω πως οι κουράδες επιπλέουν οπότε είναι αδύνατον να μην μετεγγραφείτε σε κάποιο μεγάλο σοβαρό ιδιωτικό κανάλι όλοι εσείς που μάχεστε την ιδιοτέλεια και τον φασισμό. Η ανεξάρτητη φωνή σας δεν πρέπει να σιγήσει. Το λαρύγγι σας δεν πρέπει να σωπάσει. Άλλωστε κάνετε και καλές πίπες! Να φοβούνται οι κλητήρες, οι βοηθοί, οι μικροπαραγωγοί και οι μικροτεχνικοί γιατί αυτοί λεηλάτησαν το δημόσιο αγαθό της ενημέρωσης. Αιμίλιε, Έλλη και λοιποί είμαι μαζί σας!"



από το ΚΚΕ εξεδώθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:
Τα μονοπώλια λεηλατούν τον λαϊκό πλούτο και το κεφάλαιο χτυπά βάναυσα τους εργαζόμενους. Η ταξική πάλη είναι η απάντηση των λαϊκών μαζών απέναντι σε κάθε προσπάθεια πλουτισμού της αριστοκρατίας εις βάρος του εργαζόμενου λαού. Λέμε όχι στο ναί και ναί στο όχι!


Πασόκ και ΔΗΜΑΡ έβαλαν την γάτα τους να κλαίει, την Ρεπούση να μοιρολογεί και τον Φώτη να δηλώνει: ο αντιρατσιστικός νόμος σήμερα είναι επίκαιρος όσο ποτέ. Ο ρατσισμός της τρικομματικής κυβέρνησης δεν θα περάσει ούτε και η τρομοκρατία της Χρυσής Αυγής που τεχνηέντως αβαντάρει το κλείσιμο της ΕΡΤ και παρασκηνιακά κρύβεται πίσω από όλην αυτήν την αναταραχή. Ζήτω ο αντιρατσιστικός! Ζήτω το μνημόνιο! Κάτω το μνημόνιο! Ζήτω η κυβέρνηση! Κάτω η κυβέρνηση! Κάτω ο φασισμός των φασιστών! Ζήτω ο δικός μας φασισμός (που είναι κι ο καλός)!!!




η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου Πηδωπαλουκοπούλου δήλωσε:

"Αχ καλά φάγαμε, καλά ήπιαμε και από την ΕΡΤ . Νά 'χαμε και κάναν αράπη να μας πηδήξει, ακόμα καλύτερα..."


τέλος ο Πασχάλης σχολίασε:
"κλείσει δεν κλείσει η ΕΡΤ εγώ το ξύλο θα το φάω απ' την Αλίκη, γαμώ την ατυχία μου μέσα..."

δηλώσεις Τόμσεν

Οργισμένη δήλωση Τόμσεν για την αποτυχία του ΔΝΤ να φέρει την πολυπόθητη οικονομική εξυγίανση.


Δεν ζητούμε συγγνώμη από τον ελληνικό λαό για την αποτυχία των μέτρων που εφαρμόσαμε γιατί δεν φταίμε εμείς. Εσείς μας γκαντεμιάσατε με την γκρίνια σας "δεν θα πετύχουν και δεν θα πετύχουν". Όλο αυτό λέγατε γαμώ την κακομοιριά σας και την γκρίνια σας. Μας γρουσουζέψατε παλιογκαντέμηδες. Σκατά να φάτε τώρα. Παρόλαυτά εμείς επιμένουμε στην σωτηρία σας, γιατί καταβάθος σας συμπονούμε παλιόπαιδα, και πραγματοποιήσαμε καινούργια συνάντηση.
Χθες συναντηθήκαμε με επιφανείς φίλους της Ελλάδας (Σόϊμπλε, Σόρος, Λαγκάρντ, Φούχτελ, Μέρκελ, Κάμερον, Μητσοτάκη, Παπανδρέου, Ροκφέλερ και λοιπούς) και αποφασίσαμε να θέσουμε ένα καινούργιο σχέδιο σωτηρίας αλλά με μία προϋπόθεση. Να μην μας γρουσουζέψετε και να μην μας ματιάσετε πάλι. Αν αποτύχουν τα νέα μέτρα, απέτυχαν. Τί να κάνουμε τώρα;  Αφήστε μας ήσυχους χωρίς διαμαρτυρίες, γκρίνιες και φωνές να κάνουμε το πείραμα μας. Μην ασχολείστε με τί κάνουμε και τί δεν κάνουμε. Εμείς θα αποφασίζουμε και εσείς θα πληρώνετε. Τί δεν καταλαβαίνετε;
Βουλώστε για μία φορά το στόμα σας. Ματζίρηδες...

Κυριακή 9 Ιουνίου 2013

δηλώσεις

Δηλώσεις κυβερνητικού εκπροσώπου.

Έλληνες και Ελληνίδες. 
Η Δημοκρατία σήμερα γιορτάζει και μάλιστα διπλά.
Γιορτάζει γιατί επιτέλους καθιερώθηκε το απόλυτο δημοκρατικό δικαίωμα των ομοφυλοφίλων να διατρανώνουν και να υπερηφανεύονται, μέσω παρελάσεων, για την σεξουαλικότητά τους. Δεσμευόμαστε πως στο άμεσο μέλλον θα καταργηθούν οι μιλιταριστικές-εθνικιστικές παρελάσεις και θα καθιερωθούν μόνο οι γκέϊ παρελάσεις. Επίσης δεσμευόμαστε πως όσοι επιμένουν να ευαγγελίζονται πως η οικογένεια είναι το σωστό πρότυπο μιάς υγιούς κοινωνίας και η ετεροφυλοφιλία το μόνο φυσιολογικό σε μία σχέση θα τους απομονώνουμε και με ειδική ιατρική αγωγή (ηλεκτροσόκ, βιασμός, πλύση εγκεφάλου με ηχογραφημένο μήνυμα: "είσαι γκέι και σ'αρέσει, είσαι γκέι και σ'αρέσει) θα τους επανεντάσσουμε στην κοινωνία μας.
Το δεύτερο που γιορτάζουμε σήμερα είναι η δολοφονία μιάς ομογενούς μας στην Ίμβρο από μία συμπαθεστάτη Τουρκάλα. Προς στιγμή τρομάξαμε διότι οι πρώτες πληροφορίες που μας ήρθαν έλεγαν πως συνέβη το αντίθετο, δηλαδή Ελληνίδα σκότωσε Τουρκάλα. Ευτυχώς δεν ισχύει κάτι τέτοιο, το οποίο θα μας στιγμάτιζε για πάντα ως έθνος ρατσιστικό και μισαλλόδοξο. Η Δημοκρατία νίκησε και σήμερα γιορτάζουμε. 
Παράλληλα καταδικάζουμε απερίφραστα τους ανεγκέφαλους που πέταξαν ένα πλαστικό μπουκαλάκι στην περίφραξη τούρκου μουσουλμάνου της Κομοτηνής προκαλώντας την δίκαιη οργή όλης της διεθνούς κοινότητας. Εκφράζουμε την βαθιά μας λύπη στον αγαπητό μουσουλμάνο συμπολίτη μας, θα απολογηθούμε επίσημα στο τουρκικό κράτος και υποσχόμαστε στο θύμα της στυγνής επίθεσης πως θα αποζημιωθεί για την ψυχική οδύνη που του προκάλεσε ο Έλληνας φασίστας.
Η Δημοκρατία δεν νικιέται παρά μόνο νικάει!

θέλει η κραγμένη να κρυφτεί κι η χαρά δεν την αφήνει...

Κλείστε τα μάτια και αναλογιστείτε πως σήμερα, εν έτει 2013, η παρακμή μας έχει φτάσει σε τέτοιο σημείο που οι αδερφές και οι κάθε είδους ανώμαλοι διοργανώνουν παρελάσεις για να διατυμπανίσουν την εκάστοτε ανωμαλίας τους, και μάλιστα νιώθοντας υπερήφανοι γιαυτό! Υπερηφανεύονται για τις παραφύσιν επιλογές τους! Δεν ντρέπονται αλλά υπερηφανεύονται! Ο ορισμός της παράκρουσης! Αυτοαποκαλούνται "προοδευτικοί" και οι κάθε λογής αμόρφωτοι, υπονομευτές και απαίδευτοι το δέχονται ως διαπιστευτήριο "νεωτερικότητας" και "δημοκρατίας" απαιτώντας ισονομία ( ισονομία σε τί και γιατί; ).  Ο ρατσισμός τους και το μένος τους ξεχειλίζει σε όσους δεν δέχονται το "παραφύσιν" ως "κατά φύσιν". Ποιοί; Οι "επαγγελματίες αντιρατσιστές"...
Μάλλον, μετά από χρόνια, οι ετεροφυλόφιλοι, οι οικογενειάρχες, οι άντρες που νιώθουν άντρες και οι γυναίκες που νιώθουν γυναίκες θα πρέπει να παρελάζουν απαιτώντας σεβασμό, δικαιώματα και ισονομία απέναντι στον φασισμό των ανώμαλων...



σημ.  ο πούστης έγινε γκέι, η κραγμένη αδερφή έγινε ομοφυλόφιλος, ο ανώμαλος αμφιφυλόφιλος κοκ. Όσο και να προσπαθούνε να εξωραϊσουν την ανωμαλία τους με άλλες λέξεις η ουσία παραμένει...

Παρασκευή 7 Ιουνίου 2013

μή μου το λές...

αίτημα υπερασπιστικής γραμμής

Οι συνήγοροι υπεράσπισης του κ.Παπακωσταντίνου έθεσαν τους παρακάτω όρους προκειμένου ο πελάτης τους να μην διωχθεί ποινικά (και με αντάλλαγμα να επιστρέψει μέρος των χρημάτων που καταχράσθηκε):






"οι υπογράφοντες δικηγόροι του κύριου Γεωργίου Παπακωνσταντίνου,
  Δανάη Πασοκοπούλου, Ταμτάκος Κωλοεννιαμερίδης, Μαριλένα
Χεσεψηλαγναντεύογλου 
και Ρένος Κλαϊνμαϊνάκης προτείνουν στο Συμβούλιο της Επικρατείας συγκεκριμένη συμβιβαστική φόρμουλα. Δια να μην διωχθεί ποινικά ο πελάτης τους προτείνουν να του επιτραπεί η έξοδος από την χώρα προκειμένου να μεταβεί στην Βραζιλία και να επαναπατρίσει μέρος των διασπαθισμένων χρημάτων. Ο κ.Παπακωνσταντίνου προτίθεται οικειοθελώς να κάνει στάση στην Γερμανία ώστε να πείσει τον κ.Χριστοφοράκο να επιστρέψει μαζί του πίσω στην Ελλάδα. Αν και η συναισθηματική φόρτιση του κ.Παπακωνσταντίνου του έχει προκαλέσει πολλά ψυχοσωματικά προβλήματα, και ίσως αποβεί μοιραίο το τόσο μακρινό ταξίδι, παρόλαυτά δέχεται να το πραγματοποιήσει. Ζητούμε τα έξοδα μετάβασης να καλυφθούν δημοσία δαπάνη και να δοθούν και εξτρά 95.000 ευρώ για τα έξοδα παραστάσεως του πελάτη μας.
Τέλος, ως εχέγγυο, μπορείτε προσωρινά να φυλακίσετε τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου μέχρις ότου επιστρέψει ο συνονόματός του από την Βραζιλία.

οι συνήγοροι

Πέμπτη 6 Ιουνίου 2013

γκέϊ παρέλαση Θεσ/νίκης

Οι Οι-κωλό-γοι Πράσινοι καλούν όλους τους ψηφοφόρους τους και μή (ομοφυλόφιλους, σαδομαζοχιστές, κοπρολάγνους, κτηνοβάτες, ηδονοβλεψίες, αυνανιστές, πορνόγερους, ανώμαλους κλπ) να δώσουν βροντερό "παρών" στην παρέλαση υπερηφάνειας (της κωλοτρυπίδας τους)-gay pride Θεσ/νίκης προκειμένου να διατρανωθεί η ιδιαιτερότητα τους καθενός. Ελάτε να διαδηλώσουμε και να γυρίσουμε την πλάτη στον οπισθοδρομισμό του αντρόγυνου, της οικογένειας, του αρσενικού-θηλυκού και σε όσα άλλα στερεότυπα καταπιέζουν το "εγώ" μας και τις σεξουαλικές μας προτιμήσεις-ανωμαλίες. 
Την εκδήλωση θα ανοίξει ένα δρώμενο όπου 45 γύφτοι με 31 μουλάρια και 38 σκύλους θα συνουσιαστούν με τον γκέι βασιλιά-καρνάβαλο της παρέλασης. Θα ανοιχτούν μπουκάλια σαμπάνιας, τα οποία θα διατηρούνται σε θερμοκρασία περιβάλλοντος μέσα στους πρωκτούς των συμμετεχόντων. Θα πραγματοποιηθούν πολλά χάπενινγκ (αγώνας δρόμου με γόβες στα λαδάδικα, πνίξιμο κουνελιών, λάδωμα κολιών, κούνημα χουρμαδιάς, ξεσκόνισμα κουραμπιέδων, παράδοση γράμματος, ξεφλούδισμα φιστικιών κλπ). Θα λάβει χώρα επίδειξη αυτοσυγκέντρωσης γιόγκερ πάνω σε παλαμάρι καμήλας και ελέφαντα. Στους νικητές θα απονεμηθούν αναμνηστικά χρηστικά βραβεία,  σε σχήμα φαλλού, 
από τον Δήμαρχο Μπουτάρη. 
Ο σκοταδισμός μιάς μερίδας "Ελληναράδων" και η τροχοπέδη της "Πίστης" των πλανεμένων "Χριστιανών" θα πρέπει να μπούνε τελειωτικά στο χρονοντούλαπο της ιστορίας. 

Είμαστε αδερφές και παρελάζουμε γιαυτό! 
Παρελάστε μαζί μας και ζήστε την χαρά της πίσω πόρτας!



Τρίτη 4 Ιουνίου 2013

επιστολή Καρατζαφύρερ

wikileaks
επιστολή Καρατζαφέρη στην Αμερικανική πρεσβεία


1 Ιουνίου 2013

Αξιότιμε κύριε Πρέσβη-αφεντικό

Ο καιρός περνάει και ακόμα δεν μου έχετε αναθέσει αρμοδιότητες. Καταλαβαίνω πως σας συμφέρει οικονομικά να εκμεταλλεύεστε αμισθί τους χρήσιμους ηλίθιους του ελληνικού πολιτικού συστήματος, οι οποίοι χωρίς αντίτιμο σας προσφέρουν τις υπηρεσίες τους, αλλά σας θυμίζω τον επαγγελματισμό του κόμματός μας το οποίο και έφερε εις πέρας όσες αποστολές του αναθέσατε. Πήραμε το μήνυμά μας και ζητούμε συγγνώμη. Είμαστε διατεθειμένοι να κάνουμε ακόμα πιό ριψοκίνδυνες αποστολές ήτοι: τριπλή κωλοτούμπα και τετραπλό είπα-ξείπα, να υπογράψουμε με 13 χέρια και 25 στυλούς όσα μας φέρετε προς υπογραφή, να κάνω δεσμό με την Ντόρα και να φωνάζω "μπαμπά" τον μπαμπά της, να γίνω κολλητός του Στουρνάρα και του Φώτη, να ρίξω λάϊβ σφαλιάρα στον Κασιδιάρη, να καταθέσω στεφάνι στο μαυσωλείο του Κεμάλ αλλά και στο μνημείο του ολοκαυτώματος στο Τελ Αβίβ, να βαφτίσω το παιδί του Άδωνι και να κάνω μπότοξ στα φρύδια μου. Να ξέρετε πως ο επαγγελματισμός του κόμματός μου είναι μνημειώδης. Μάλιστα, ελέω κρίσεως, οι τιμές μας είναι λογικές και η εχεμυθειά μας αδιαπραγμάτευτη. Μπορούμε να μην σας κόψουμε τιμολόγιο και να γλυτώσετε και τον ΦΠΑ. Σας καλούμε να μας ξαναρίξετε στο πολιτικό σκηνικό της χώρας και δεν θα το μετανιώσετε. ΔΗΜΑΡ, ΠΑΣΟΚ, ΝΔ και λοιποί λειτουργούν με ερασιτεχνισμό, εκτός του ΚΚΕ το οποίο σεβόμαστε για τον μακροχρόνιο επαγγελματισμό του. Αναμένουμε τα νέα σας.
Με απεριόριστη εκτίμηση

Γ.Κ. Πρόεδρος ΛΑΟΣ