Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013

κι άλλο θύμα των περιστάσεων...

Ακόμα μία παρεξήγηση σημειώθηκε το τελευταίο 24ωρο. Ακόμα ένα θύμα παρανοήσεως προστέθηκε στον μακρύ κατάλογο των παρεξηγήσεων, και μάλιστα επώνυμο. Ο γνωστός τραγουδιστής Πασχάλης εδάρη μέχρι λιποθυμίας από ακροαριστερές δυνάμεις που πρόσκεινται στο "δημοκρατικό τόξο" και μετά συνελήφθη από την αντιτρομοκρατική ως φίλα προσκείμενος εις την Χ.Α. 
Παρακάτω όλη η μαρτυρία του ίδιου του παθόντα στον ανταποκριτή του ιστολογίου μας:



"Τί να πώ; Και γώ δεν ξέρω πώς συνέβη. Ήταν εχθές το απόγευμα όταν πήγα να φτιάξω τσάϊ στην Αλίκη αλλά καταλάθος αντί για ζάχαρη έβαλα αλάτι. Η Αλίκη νευρίασε και ξέφυγε λίγο. Με έδειρε, έσβησε επάνω μου τσιγάρα, με χαράκωσε με πυρακτωμένο αντικείμενο, με ξύρισε γουλί και με πέταξε ημίγυμνο στον δρόμο. Ένα απλό συνηθισμένο ξεσπασματάκι της Αλίκης ήτανε και τίποτα παραπάνω. Επειδή, όμως, μου έσπασε τα μπροστινά δόντια δεν μπορούσα να μιλήσω και μούγκριζα. Για κακή μου τύχη, εκείνην την ώρα, περνούσαν κάτι "δημοκρατικοί τοξοβόλοι" και παρεξήγησαν την κατάστασή μου. Με είδαν ημίγυμνο με τις χαρακιές και τις πέρασαν για αγκυλωτούς σταυρούς. Με είδαν και ξυρισμένο γουλί, μούγκριζα κιόλας και αμέσως συμπέραναν πως είμαι χρυσαυγίτης. Έ, εντάξει, παιδιά είναι. Φώναξαν και την παρέα τους και με δώσανε ένα καλό βρωμόξυλο. Για την ακρίβεια με κάνανε "γκάϊντα" στο ξύλο. Λιποθύμησα και μόλις συνήλθα με συνέλαβε η αντιτρομοκρατική. Εκεί με πήγαν στην ΓΑΔΑ και με ρίξαν ακόμη ένα μπερντάκι ξύλο. Όταν λύθηκε η παρεξήγηση και κατάλαβαν πως επρόκειτο περί λάθους, φωνάξανε την Αλίκη. Μαινόμενη ήρθε στην ΓΑΔΑ και με μπουνιές και κλωτσιές, φτύνοντάς με, προσπάθησε να με πετάξει έξω και να με πάει στο σπίτι. Εγώ αρνήθηκα και παρακάλεσα την διοίκηση να με κρατήσουν μερικές μέρες μέσα μέχρι να ηρεμήσει η Αλίκη. Αυτό ήταν όλο. Μία παρεξήγηση και μόνο. Ζήτω η Δημοκρατία!"


Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2013

Έκτακτο! Αλλαγή του πολιτικού χάρτη της χώρας!

(ανακοίνωση από το Μαξίμου)
Η δυναμική αντίδραση της Δημοκρατίας, σε σχέση με το τέρας του φασισμού, δημιουργεί νέα δεδομένα. Μετά την πάταξη του μοναδικού κινδύνου για την Δημοκρατία μας, που ακούει στο όνομα Χρυσή Αυγή και η οποία είναι υπεύθυνη για όλες τις καταστροφές που προκλήθηκαν τα τελευταία 480 χρόνια στην ευρύτερη περιοχή του ελλαδικού χώρου, αναγκαζόμαστε να ανακατατάξουμε τις δυνάμεις μας και να συνασπιστούμε ώστε να μην ξαναπαρουσιαστεί ο κίνδυνος επανεμφανίσεως ανάλογων ακραίων φαινομένων και νεοναζιστικών μορφωμάτων. Πολιτικοί, δημοσιογράφοι, αναλυτές, καθηγητές, επιστήμονες και λοιποί αποφάσισαν με θάρρος και γενναιότητα να προχωρήσουν ένα βήμα παραπάνω και να θωρακίσουν ουσιαστικά και διαπαντός την Δημοκρατίας μας. 
Για αυτό τον λόγο δημιουργούνται δύο πολιτικά "τόξα" τα οποία θα πρωταγωνιστούν στην πολιτική σκηνή της χώρας αλλά, συγχρόνως, θα αντιπολιτεύεται το ένα το άλλο προς όφελος, φυσικά, πρωτίστως της κοινωνίας και της χώρας. Σας παρουσιάζουμε τους δύο πολιτικούς φορείς με το όνομα "Συνταγματικό τόξο" και "Δημοκρατικό τόξο". Οι πρώτοι πυρήνες (επιτροπές), οι οποίοι αποτελούν εχέγγυο πολιτικής και δημοκρατικής ομαλότητας, είναι οι παρακάτω:


"Συνταγματικό τόξο" (κεντροδεξιών πεποιθήσεων με σήμα τα σκουλήκια):                                              
Ντόρα Μπακογιάννη
Δημήτρης Αβραμόπουλος
Γεώργιος Καρατζαφέρης
Γιώργος Βουλγαράκης
Στέφανος Μάνος
Άννα Ψαρούδα Μπενάκη
Γιάννης Πρετεντέρης
Γεράσιμος Γιακουμάτος
Κων/νος Μητσοτάκης
Φαίη Σκορδά
Γιάννα Αγγελοπούλου Δασκαλάκη
Άδωνις Γεωργιάδης
Τρύφων Σαμαράς
Όλγα Τρέμη
Β.Σόιμπλε


"Δημοκρατικό τόξο"(κεντροαριστερών πεποιθήσεων με σήμα τα σκατά):
Γιώργος Παπακωνσταντίνου
Γιώργιος Παπανδρέου
Ευάγγελος Βενιζέλος
Αλέκα Παπαρήγα
Αλέκος Αλαβάνος
Αλέξης Τσίπρας
Άννα Διαμαντοπούλου
Τάσος Μαντέλης
Κώστας Σημίτης
Θόδωρος Τσουκάτος
Γρηγόρης Βαλλιανάτος
Νίκος Μπίστης
Μαρία Δαμανάκη
Μαρία Ρεπούση
Φώτης Κουβέλης
Θάνος Βερέμης
Γιάννης Μπουτάρης
Παντελής Καψής
Μιχάλης Τρεμόπουλος
Πώλ Τόμσεν

Κατόπιν τούτου αποκαθίσταται δια παντός η Συνταγματική νομιμότης και η εδραίωση μίας καθαρής, άμεσης, λαϊκής Δημοκρατίας. Εκλογές θα γίνονται όταν και άμα κριθούν ως απολύτως απαραίτητες και μόνον για τους συμπαθούντες τα παραπάνω "τόξα".  Η Δημοκρατία νίκησε για ακόμη μία φορά. Οι έχοντες αμφιβολίες και  αντιρρήσεις θα διώκονται ποινικώς. Όσοι εξακολουθούν να αντιδρούν θα δέχονται θεραπεία ηλεκτροσόκ και θα στέλνονται εις την Μακρόνησον για πλήρη αποθεραπεία. 
Εντωμεταξύ τα όποια φύσεως παραπτώματα και αδικήματα συντελέστηκαν από τους φορείς των Δημοκρατικών-Συνταγματικών τόξων, κατά την διάρκεια των τελευταίων ετών, παραγράφονται για να μην αποτελούν τροχοπέδη στην καινούργια προσπάθεια της χώρας για ανάκαμψη και ομαλότητα.


εκ των πολιτικών τόξων

                          (δείγμα ενός μέσου συνηθισμένου ψηφοφόρου)


Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2013

ο Αρτέμης σώζει κι άλλες χώρες!!

 ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ!!

O Αρτέμης Σώρρας πήγε να κάνει ενημέρωση στο βιβλιάριό του και, καθώς είχε 10 χρόνια να το ενημερώσει, έκπληκτος ανακάλυψε πως μπήκαν και οι τόκοι (στα 600 δις) και τα 600 δις δολάρια έγιναν 999 δις!!!
Μετά από αυτό υποσχέθηκε πως εκτός της Ελλάδος και της Κύπρου θα σώσει οικονομικά την Τανζανία, το Σουρινάμ, την Μοζαμβίκη, το Νεπάλ και τα νησιά Μπαρμπάντος. Μάλιστα δήλωσε πως στην επόμενη ενημέρωση του βιβλιαρίου του θα σώσει και την Ιαπωνία, καθώς έχει αδυναμία στο σούσι και στο μούσι (το γιαπωνέζικο).
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλέσετε στο 800213782657127187 με χρέωση 4,78 ευρώ το λεπτό. Σε περίπτωση που θέλετε να μάθετε τα χαρτιά (ταρό, πασιέντζα κλπ) πατήστε το 0. Αν θέλετε συνταγές μαγειρικής, πατήστε το 1. Αν θέλετε ψυχολογική υποστήριξη, πατήστε το 2. Αν έχετε αέρια στο στομάχι, πατήστε μία κλανιά.

Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2013

ανακοίνωση Υπουργείου Εξωτερικών

Ανακοίνωση του Υπουργείου Εξωτερικών σχετικά με την αποστρατικοποίηση της νήσου Στρογγύλης, την αποχώρηση της στρατιωτικής φρουράς και τον χαρακτηρισμό της ως αρχαιολογικού χώρου.



"Η κίνησή μας κάθε άλλο παρά προδοτική ήταν, όπως συκοφαντικώς και ψευδώς διαδίδεται τις τελευταίες ημέρες από μερικά μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ήταν μία επιβεβλημένη κίνηση για την προάσπιση της Δημοκρατίας και της ευνομίας της χώρας. Μπροστά στον μέγιστο κίνδυνο της Χ.Α. (Χρυσής Αυγής) επιλέξαμε να παραχωρήσουμε εθνική κυριαρχία και ΑΟΖ από το να εκτραπούμε δημοκρατικώς και συνταγματικώς. Για του λόγου το αληθές σας παραθέτουμε τα ονόματα της στρατιωτικής φρουράς, η οποία επάνδρωνε την νήσο:
 Επιλοχίας Χριστόφορος Αβραμίδης (δηλαδή Χ.Α. !!),
 Λοχίας Χαράλαμπος Αναστόπουλος (πάλι Χ.Α.!!), 
Δεκανέας Χαρίλαος Αλεβιζάτος (Χ.Α.!!), 
 Υποδεκανέας Χρήστος Αρλαμπούρης (Χ.Α.!!), 
Στρης Χάρης Αλογομούρης (Χ.Α.!!), 
Στρης Χρύσανθος Αυγίτης (αυτός το παρατράβηξε, Χ.Α.), 
Στρης Χρυσοβαλάντης Αυγερινός (νάτο πάλι, Χ.Α.),
 Στρης Χαρίκλεια Ανθοπούλου (Χ.Α.!!).
Όπως μπορείτε να αντιληφθείτε τα αρχικά όλης της στρατιωτικής φρουράς ήταν Χ.Α. τα οποία παραπέμπουν ευθέως στην Χρυσή Αυγή. Τυχαίο; Μάλλον όχι! Δεν θα επιτρέψουμε επ' ουδενί την συνταγματική εκτροπή. Όλοι οι στρατεύσιμοι θα περάσουν στρατοδικείο και ΕΔΕ! 
Επίσης θα κατατεθεί πρόταση στο κοινοβούλιο για την θέσπιση μίας σειράς μέτρων π.χ. θα επεκταθεί και στους πολίτες η δίωξη όσων τα αρχικά είναι Χ.Α. (οι οποίοι θα διώκονται για κακούργημα), όσοι έχουν ανταλλάξει την τελευταία διετία κουβέντες με ψηφοφόρους της Χ.Α θα δικάζονται για πλημμέλημα, όσοι γελούν δυνατά με το επιφώνημα "χα χα χα" θα εξορίζονται,  ποινικοποίηση του γαλάζιου και του άσπρου με οκταετή φυλάκιση-το δε μαύρο επισύρει την ποινή της ισοβίου καθείρξεως, αλλαγή του ονόματος του Τέρυ Χρυσού σε Τέρυ Ασημένιου, αλλαγή του ονόματος της εφημερίδος "Αυγή" σε "Κραυγή" ή "Γαυγή",  τριετή φυλάκιση άνευ αναστολής στους φανατικούς οπαδούς της Εθνικής ομάδας μπάσκετ (οτιδήποτε Εθνικό παραπέμπει άμεσα στην Χ.Α.), απαγόρευση σημαιοστολισμών κατά την διάρκεια των εθνικών εορτών (οι οποίες από δώ και πέρα θα αποκαλούνται κρατικές εορτές για να αποφεύγονται οι εθνικιστικοί συνειρμοί), ο εθνικός ύμνος θα μετονομαστεί σε κρατικός ύμνος, το Υπουργείο Εθνικής Αμύνης θα μετονομαστεί σε Υπουργείο Αμύνης ή Υπουργείο Καμίνης (ακόμα καλύτερα), παύει η χρησιμοποίηση των όρων Εθνάρχης-Εθνομάρτυρας και αντικαθίσταντο από τον όρο  Κρατάρχης-Κρατομάρτυρας. Αυτά και άλλα πολλά μέτρα θα ληφθούν τα οποία σύντομα θα ανακοινωθούν"

Ευάγγελος Βενιζέλος-Τούρκογλου

Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2013

ξανά στην επικαιρότητα

Μετά από σιωπή ημερών, ο Σκύμνος επανέρχεται για να φωτίσει σκοτεινές πλευρές της τρέχουσας επικαιρότητας, που τεχνηέντως σας αποκρύπτουν οι υπόλοιποι.






Ο Ομπάμα, τελικά, ακύρωσε την προγραμματισμένη επίθεση εναντίον της Συρίας καθώς προέκυψε το ζήτημα της Χρυσής Αυγής. Ο ίδιος τόνισε πως "ντεν μπορούμε να αποκαταστήσουμε την Ντημοκρατία στη Συρία αν πρώτα ντεν αποκαταστήσουμε την Ντημοκρατία στο Ελλάντα, γιου φάκιγκ μπάσταρντς".
Στο ίδιο μήκος κύματος και ο Ολάντ: "τράτζικ, μοντιέ! Πρέπει μεντνό να κτυπήσουμε λα Γκρές πουρ παραδειγματισιόν".

Το ΚΚΕ εξέδωσε μία ήπια ανακοίνωση η οποία καλεί με νηφαλιότητα σε δημοκρατικούς αγώνες: "ο φασισμός είναι προνόμιο της πλουτοκρατίας. Οι λαϊκές μάζες πρέπει να τσακίσουν τα μονοπώλια και να συνθλίψουν τον εθνικισμό των Ελλήνων. Καλούμε το λαϊκό κίνημα να εξαφανίσει από τον χάρτη όποιον δημόσια επικαλείται πατρίδα-θρησκεία γιατί υποκρύπτουν το φρικτό πρόσωπο του χρυσαυγιτισμού και του εθνικισμού. Οι εκτελέσεις θα πρέπει να γίνονται σε δημόσια θέα έως ότου εξαλειφθεί  το φαινόμενο του εθνικισμού. Τα λαϊκά στρώματα πρέπει να αντεπιτεθούν με οργή και αποφασιστικότητα. Ζήτω ο Στάλιν!!"


Τα προοδευτικά κόμματα της Ελλάδος (Πασοκ-Δημαρ-Συριζα-ΝΔ-Οικολόγοι-Ογκολόγοι-Γυρολόγοι και της μαϊμούς ο κώλος) εξέδωσαν με την σειρά τους την παρακάτω ανακοίνωση: "κατέβασμα των εικόνων από τα σχολεία, υποστολή της ελληνικής σημαίας από όλα τα δημόσια κτίρια, κατάργηση των αρχαίων και νέων ελληνικών, χωρισμός εκκλησίας - κράτους, νομοθέτηση υιοθεσίας παιδιών από γκέι ζευγάρια και θεσμοθέτηση γκέι parade κάθε μήνα σε κάθε πόλη της χώρας, επιβολή των γκρίκλις ως δεύτερης επίσημης γλώσσας (με την προοπτική να γίνει η μοναδική επίσημη γλώσσα), συνδιοίκηση του Αιγαίου και συνδιαχείριση των πλουτοπαραγωγικών μας πηγών με τους Τούρκους ως εχέγγυο μόνιμης ειρήνης στην περιοχή, νομιμοποίηση όλων των μεταναστών με την παράλληλη οικοδόμηση των θρησκευτικών τους προσκυνημάτων και, τέλος, θεοποίηση-αγιοποίηση όλων των μεγαλοδημοσιογράφων (για το λειτούργημα που επιτελούν) παράλληλα με την υπαγωγή της εργασίας τους στα βαρέα και ανθυγιεινά. Υπογραφή ακόμα 43 μνημονίων που θα μας σώσουν ως χώρα η οποία πήρε την αντιδημοκρατική κατρακύλα. Μόνο έτσι θα καταπολεμηθεί το τέρας του φασισμού και θα θωρακιστεί η Δημοκρατία. Όλα τα άλλα είναι ημίμετρα"



Το ΚΙΣ (Κεντρικό Ισραηλίτικο Συμβούλιο) εξέδωσε κι αυτό ανακοίνωση: "το αντισημιτικό πρόσωπο της Χρυσής Αυγής αλλά και των Ελλήνων γενικότερα, φάνηκε για ακόμα μιά φορά και μας θύμισε το ολοκαύτωμα με τα 27 εκατομμύρια των θυμάτων (σύμφωνα με νέες αντικειμενικές έρευνες εβραίων επιστημόνων). Είμαστε σίγουροι πως ο θύτης όταν μαχαίρωνε το θύμα φαντασιωνόταν πως σκότωνε Εβραίο. Αν αυτό δεν είναι ρατσιστικό και αντισημιτικό μίσος τότε τί είναι;; Η ελληνική κυβέρνηση πρέπει να λογοδοτήσει άμεσα στην διεθνή κοινότητα και στα μεγάλα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα εκχωρώντας εθνική κυριαρχία. Ίσως τότε να ξεχάσουμε αυτήν την άνανδρη επίθεση κατά των Εβραίων"



Μετά την καταγγελία της Φωτεινής Πιπιλή, πως δέχθηκε επίθεση προ 3 μηνών στο σπίτι της ενώ εκείνη έλειπε, κι άλλοι πήραν το θάρρος να καταγγείλουν και να δημοσιοποιήσουν ανάλογες επιθέσεις από την Χρυσή Αυγή. Ο κ. Αβραμόπουλος εκμυστηρεύθηκε πως δέχθηκε κι ο ίδιος επίθεση από Χρυσαυγίτες σε καφέ της Ρώμης ενώ αυτός ήταν στην Αθήνα αλλά ήταν ξεκάθαρος ο στόχος τους καθώς ρώτησαν το γκαρσόνι "μήπως φάνηκε ο Αβραμόπουλος από δώ;". Η κ.Ρεπούση κατήγγειλε βιασμό από Χρυσαυγίτη στην Μύκονο, παρόλο που ποτέ δεν πήγε στο νησί αλλά άμα πήγαινε σίγουρα θα την βιάζανε. Το ίδιο κι ο κύριος Τατσόπουλος. Κατήγγειλε πως Χρυσαυγίτης του απαγόρεψε την είσοδο σε μαγαζί, τον χτύπησε στα μούτρα και τον κλώτσησε. Ευτυχώς που εκείνην την ημέρα δεν βγήκε από το σπίτι γιατί αν έβγαινε και πήγαινε στο συγκεκριμένο μαγαζί και συναντούσε τον συγκεκριμένο Χρυσαυγίτη , σίγουρα θα γίνονταν όλα τα παραπάνω. Ο κ.Πρετεντέρης κατήγγειλε πως Χρυσαυγίτες μπήκαν μέσα στο στούντιο και τα κάνανε όλα γυαλιά καρφιά. Ευτυχώς που εκείνην την ημέρα απουσίαζε και δεν είχε εκπομπή και το κανάλι ήταν κλειστό. Ευτυχώς!


Οι "αναρχικοί αυτόνομοι", μαζί με το στέκι "Παρέμβαση" και την εξωκοινοβουλευτική Αριστερά καλούν τον κόσμο σε αριστερή και δημοκρατική βία. Απαραίτητα σύνεργα: λοστοί, σιδερογροθιές, μαχαίρια, μολότωφ, καδρόνια, πέτρες, ρουκέτες, καλάζνικωφ, ρόπαλα. Απαραίτητη προϋπόθεση τα όπλα να καταγραφούν στις παραπάνω οργανώσεις ώστε το όποιο κτύπημα να είναι δημοκρατικό και αριστερό άρα και μή κατακριτέο.



Η Χρυσή Αυγή απάντησε: "οι αλήτες! Οι ψεύτες! Επειδή χαιρετάμε ναζιστικά και ντυνόμαστε σαν ταγματασφαλίτες και περπατάμε σαν ρωμαϊκή φάλαγγα και πλακώνουμε στις φάπες όποιον μας κοιτά λοξά σημαίνει πως είμαστε νεοναζισταί; Δεν είμαστε! Απόδειξη πως δεν δέρνουμε κανέναν πολιτικό, ο οποίος ευθύνεται για την κατάσταση της χώρας, ούτε κανέναν (αποδεδειγμένα) τουρκοπράκτορα αλλά μόνο κανέναν φτωχομπινέ μαύρο"



Όλη η υφήλιος παρακολουθεί με κομμένη την ανάσα την ελληνική επικαιρότητα, όπου ένας ανώμαλος τραμπούκος του κοινού ποινικού δικαίου σκότωσε έναν συμπολίτη μας, και περιμένει μέσα στα επόμενα 10 χρόνια να διατηρηθεί το θέμα στην επικαιρότητα ώστε να βγούνε ασφαλή συμπεράσματα. Σε περίπτωση που η κοινή γνώμη και η έγκυρη δημοσιογραφία αποπροσανατολιστικά ασχοληθούν με το εθνικό ξεπούλημα της Ελλάδος, τα μνημόνια, την καταστροφή των νοικοκυριών, τις αυτοκτονίες, τα θύματα των μεταναστών, την υποβάθμιση της ζωής των πολιτών, την υπογεννητικότητα, τις μίζες, τα σκάνδαλα, τις όποιες ενοχές των Ελλήνων πολιτικών-επιχειρηματιών-τραπεζιτών, την παραβατικότητα και τις προκλήσεις των Τούρκων-Αλβανών-Σκοπιανών και την οικτρή αποδόμηση της συλλογικής ταυτότητας των Ελλήνων τότε η Διεθνή Κοινότητα θα αντιδράσει σθεναρά και θα βομβαρδίσει την χώρα. Τέλος! Η Διεθνής Κοινότητα και η Ελληνική κυβέρνηση είναι ανένδοτες με όσα άπτονται των δημοκρατικών και συνταγματικών δικαιωμάτων της χώρας και των πολιτών της.

Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2013

νέο μέηλ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ!!!

Νέο e-mail έστειλε η Τρόικα προς το υπουργείο Οικονομικών.

Ιδού το γνήσιο μήνυμα του μέηλ:

"Εκτός από το προηγούμενο αίτημά μας, για κλείσιμο των προβληματικών σας αμυντικών βιομηχανιών, θα θέλαμε να προσθέσουμε και μερικές ακόμα συναφείς αμυντικές βιομηχανίες, εξίσου προβληματικές, οι οποίες θα συμβάλουν τα μέγιστα στην εξυγίανση της παραπαίουσας οικονομίας σας. Απαιτούμε το κλείσιμο της βιοτεχνίας νεροπίστολων στο Ζούμπερη, την βιοτεχνία σφεντόνας στα Πετράλωνα, το εργαστήριο κροτίδας στην Χίο, την βιοτεχνία στρακαστρούκας στο Ζαγκλιβέρι και την βιοτεχνία χλαπάτσας στο Λιανοκλάδι. Άλλωστε δεν συντρέχει ουδείς λόγος να τα συντηρείτε και να ανησυχείτε διότι περιβάλλεστε από αγαθούς και καλόπιστους γείτονες. Παρακαλείσθε προς άμεση εφαρμογή των αιτημάτων σας αλλιώς δεν θα λάβετε, τον Ιούνιο του 2088 την 355η δόση του δανείου"

Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2013

ο καθείς με τα πανηγύρια του...

Πανηγυρίζοντας για το Μάτζικερτ…


Τουρκικοί εορτασμοί για άλλο ένα ύψιστο…πολιτιστικό επίτευγμα από την ένδοξη Ιστορία των γειτόνων μας!
Δεν έχει σχέση με τη Θράκη και τις δράσεις του προξενείου Κομοτηνής, αλλά αξίζει να το μνημονεύσουμε, έτσι μήπως και κανείς πάει να ξεχάσει έστω και για μια στιγμή με ποιον ακριβώς λαό μάς έφερε η μαύρη μοίρα (και μάς τιμώρησε ο Θεός) να συγχρωτιζόμαστε τα τελευταία 900 περίπου χρόνια – είτε εσχάτως ως γείτονες, είτε παλιότερα ως…συγκάτοικοι (μέσα στις αξιοθαύμαστες εκείνες συνθήκες της ελληνοτουρκικής φιλίας της οθωμανικής περίοδου, που λέει και το αδέκαστο ψευτοεπιστημονικό ανθυποσκυλολόι των Λιάκων, των Ρεπούσηδων και των Βερέμηδων).
Πριν από λίγες μέρες λοιπόν οι καλοί μας γείτονες τίμησαν με πανηγυρικό τρόπο άλλο ένα μεγάλο τους επίτευγμα. Όχι καμμιά πρόσφατη σφαγή, ούτε και την Άλωση του 1453 (καλά, αυτός ειδικά ο εορτασμός είναι πραγματικά χολυγουντιανών διαστάσεων), αλλά τι νομίζετε; Την πρώτη τουρκική εισβολή στη βυζαντινή Μικρασία κατά το β΄ μισό του 11ου αιώνα και τη Μάχη στο Μάτζικερτ (1071), κατά την οποία οι Σελτζούκοι του σουλτάνου Αλπ Αρσλάν νίκησαν τα στρατεύματα του αυτοκράτορα Ρωμανού Δ΄ Διογένη (ε, βοήθησε και η προδοσία από τους Ψελλούς και τα λοιπά μεγαλολαμόγια του παλατιού που υπονόμευαν τον Ρωμανό) και ουσιαστικά εδραίωσαν έκτοτε τη θέση τους στη Μικρασία.
Για να τιμήσει λοιπόν αυτό το γεγονός, το τουρκικό υπουργείο Νεολαίας και Αθλητισμού αποφάσισε, όπως μας ενημερώνει η εφημερίδα «Ραντικάλ», να οργανώσει μια μεγάλη γιορτή για την 942η επέτειο από την μάχη. Οπότε και συγκεντρώθηκαν 26 Αυγούστου στην πεδιάδα του Ματζικέρτ 1071 νέοι ονόματι Αλπαρσλάν, που την ξαναζωντάνεψαν.
Εμείς τώρα τι άλλο να πούμε; Θα επαναλάβουμε απλώς για μια ακόμη φορά το σχόλιο που κάνουμε συνήθως στο «Προξενείο-Στοπ» περί του πώς αντιλαμβάνεται κανείς (και τιμά) την Ιστορία του. Όλοι οι λαοί λοιπόν τιμούν πρωτίστως τα πολιτιστικά τους επιτεύγματα και τους κοινωνικούς ή απελευθερωτικούς τους αγώνες. Και μόνο ένας (εκτός κι αν ξεχνάμε δηλαδή τίποτε φυλές ανθρωποφάγων στα βάθη της ζούγκλας) εορτάζει και πανηγυρίζει αποκλειστικά και μόνο για τις εισβολές, τις σφαγές και τις γενοκτονίες του, για τις πόλεις που έκαψε και τα ποτάμια αίματος που έχυσε.
Αν και είναι λογικό βέβαια, γιατί ο συγκεκριμένος λαός μόνο αυτό έχει να επιδείξει. Τη σφαγή και την αρπαγή. Όλα τα άλλα, πολύ απλά, τα έκλεψε από τους λαούς που κατέκτησε. Εφ’ ω ετάχθη συνεπώς ο καθένας…

νέος φορέας

Ο γνωστός λαμπρός πολιτικός Κίμωνας Κουλούρης σπάει την σιωπή του.
 Μή μπορώντας να αντέξει την πολιτική παρακμή του τόπου , με μιά λακωνική ανακοίνωση, προχωρεί στην δημιουργία νέου πολιτικού φορέα-κόμματος με τίτλο Π.Α.Π. (Πυρήνες Ατόφιων Πασοκτσήδων).

(ολόκληρη η ανακοίνωση)
"Η Ελλας χρειάζεται έμπειρους πολιτικούς, καθαρούς και άφθαρτους με μή ένοχο πολιτικό παρελθόν. Αναλάβαμε δράση για να σώσουμε στα αλήθεια, αυτήν την φορά, την Ελλάδα. Όσες γυναίκες εγγραφούν στο ΠΑΠ θα δικαιούνται δωρεάν τέστ ΠΑΠ. Τηλεφωνήστε τώρα στα κεντρικά μας γραφεία (χρέωση 4,60 ευρώ/λεπτό) και κερδίστε οι πρώτοι 30 από μία φριτέζα. 

Ελάτε στους ΠΑΠ! Μην μένετε στους ΠΑΠάρες"

Εκ της κομματικής επιτροπής

Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2013

εκδηλώσεις για τα Σεπτεμβριανά

Εν όψει της παρωχημένης, και εν πολλοίς παρεξηγημένης, "επετείου" των Σεπτεμβριανών (6-7 Σεπτ. 1955), όπου αυθόρμητα ο τουρκικός λαός εξετράπη λίγο της συμπεριφοράς του και ήρθε σε αντιπαράθεση με τους Ρουμ της Ισταμπούλ, ο σύνδεσμος ελληνοτουρκικής φιλίας "το Αιγαίο στα ψάρια του" σας καλεί στην gay parade που διοργανώνει στην Θεσ/νίκη απόψε 7/9/13 για να διατρανώσει την αδελφοσύνη και την φιλία. 
Ελάτε να μονιάσουμε, να συμφιλιωθούμε και να δικαιωθούμε οθωμανικά...
Η gay parade θα ξεκινήσει από το υπουργείο (Αιγιακής) Αν. Μακεδονίας και (Δυτικής) Θράκης και θα καταλήξει στο σπίτι του μεγάλου οραματιστή-ιδεαλιστή Κεμάλ Μουσταφά.
Σας περιμένουμε όλες...

Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2013

τηλε-πωλήσεις ΚΚΕ

To Κουμουνιστικό Κόμμα Ελλάδος (ΚΚΕ) μετά την επιτυχημένη πώληση του ραδιοφωνικού σταθμού "902 αριστερά στα fm" συνεχίζει στο ίδιο μήκος κύματος την εμπορική του δραστηριότητα πουλώντας τα παρακάτω είδη, σε πολύ καλές τιμές:
 1 σαλονοτραπεζαρία, 22 φοντανιέρες, 6 πορτατίφ, 31 τιρμπουσόν, 2 μπιζουτιέρες, 8 ζευγάρια παντόφλες, 39 βελάκια "νταρτς", 1 "Μονόπολη", 8 κόμικς "Τιραμόλα",  1 πίνακα ζωγραφικής με την Αλέκα γυμνή, 1 πίνακα ζωγραφικής με την Αλέκα ημίγυμνη και 1 πίνακα ζωγραφικής με την Αλέκα ντυμένη στα σομόν (ο 3ος είναι δώρο).

Επίσης πωλούνται τα εξής κειμήλια:
*η γόπα του σύντροφου Φλωράκη από την διεθνή έκθεση Θεσ/νίκης του 1989,
*το καλσόν της Μαρίας Δαμανάκη (που σχίστηκε όταν αποχώρησε από το ΚΚΕ),
*η αποξηραμένη ροχάλα του σύντροφου Στάλιν (την οποία απέστειλε στους Έλληνες συντρόφους του  το 1947)
* η (επίσης) αποξηραμένη κουράδα του συντρόφου Ενβέρ Χότζα
* το πρωτότυπο κείμενο της "ιεράς Βίβλου" του ημεδαπού ΚΚΕ που αναγράφει: "τα μονοπώλια και η πλουτοκρατία είναι οι εχθροί του Λαού. Ο καπιταλιστικός ιμπεριαλισμός θα βρεί τα λαϊκά στρώματα ενωμένα απέναντί του. Καλούμε σε ανυπακοή τον Λαό. Λέμε ΟΧΙ σε όλα"
* μαγνητοφωνημένα παιδικά (κι όχι μόνο) παραμύθια σε αφήγηση συντρόφου Κουτσούμπα ( "το ΚΚΕ στην υπηρεσία του Λαού", "το ΚΚΕ κι ο καταραμένος μονοπωλιακός όφις", "το ΚΚΕ στον δρόμο με τις λεύκες Νο 1917" κλπ)

Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2013

ανέκδοτα

Ανέκδοτα:

*Ήταν κάποτε ο Σαμαράς και είπε πως θα κάνει σύσκεψη με τον Βενιζέλο για να αποφασίσουν την στάση της Ελλάδας απέναντι στην κρίση της Συρίας. Αντικειμενικά και ανεπηρέαστα, με γνώμονα το εθνικό συμφέρον και μόνο...


*Ήταν κάποτε ένας υπουργός, που τον έλεγαν Στουρνάρα, ο οποίος πολέμησε το ΔΝΤ και την Τρόϊκα με νύχια και με δόντια για το καλό της χώρας του. Μόλις ολοκλήρωσε το έργο του, πέθανε, όπως ακριβώς και οι κηφήνες μόλις ολοκληρώσουν την δουλειά τους στο μελίσσι...


*O Ομπάμα έχει ιδιαίτερες ευαισθησίες για τα ανθρώπινα δράματα. Όπως και ο Ερντογάν μαζί με τον Σαουδάραβα Σεϊχη...


*Ο Παπανδρέου είναι εξυπνότερος του χιμπατζή...








Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2013

Υφυπουργός εξωτερικών

Καταφέραμε και υποκλέψαμε κρίσιμες τηλεφωνικές επικοινωνίες του υφυπουργού εξωτερικών κ.κ. Γεροντόπουλου, οι οποίες μπορούν να αλλάξουν την παγκόσμια ιστορία αλλά και την ευρύτερη γεωστρατηγική σκακιέρα