Τρίτη, 29 Οκτωβρίου 2013

Οι Κύπριοι που αντιστέκονται...Ποιά άλλη ελληνική ομάδα ανεμίζει ελληνικές σημαίες;; Απάντηση: ΚΑΜΜΙΑ!!


 (προσέξτε στο 2.40΄΄ το πανό που σηκώνουνε...)

σποτ του Αντέννα...

 

Τα ωραιότερα πράγματα στην ζωή...
δεν είναι κάν πράγματα...
 

Σάββατο, 26 Οκτωβρίου 2013

σκάνδαλο υποκλοπών

Μετά το σκάνδαλο που ξέσπασε, με τις τηλεφωνικές υποκλοπές ηγετών 35 χωρών από την αμερικανική κυβέρνηση, το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών έστειλε οργισμένη επιστολή προς το αντίστοιχο αμερικανικό, ζητώντας εξηγήσεις. Η απάντηση δόθηκε άμεσα από την αμερικανική κυβέρνηση:


"Σας διαβεβαιώνουμε κατηγορηματικά πως ουδέποτε παρακολουθήσαμε τις τηλεφωνικές σας συνομιλίες. Ανήκετε στις χώρες που δεν υποκλέψαμε καμμία απολύτως συνομιλία, μαζί με την Σομαλία, την Ουγκάντα, το Κογκό και το Πουέρτο Ρίκο. Άλλωστε δεν  συνηθίζουμε αυτού του είδους τις πρακτικές σε κυβερνήσεις οι οποίες βρίσκονται κάτω από τις διαταγές και τις προσταγές μας"

Πέμπτη, 24 Οκτωβρίου 2013

γνωμικό...

Oι μεθυσμένοι, 
τα παιδιά 
και τα κολάν, 
λένε πάντα την αλήθεια..

Τετάρτη, 23 Οκτωβρίου 2013

κάλεσμα για κατάταξη

Πολιτικό κάλεσμα της ΕΣΣΟ 1930-1940.


Οι αριστεροκεντρώες δυνάμεις, τα σοσιαλιστικά κινήματα, το ακροκεντρώο κέντρο, η μεσοκεντρώα άκρα, οι νεοφιλελεύθερες συνιστώσες και η κεντροκεντρώα δημοκρατική παράταξη καλούν να καταταγούν στον πολιτικό στίβο οι σειρές που γεννήθηκαν το:
1930-31-32-33-34-35-36-37-38-39-40.  Οι παραπάνω σειρές καλούνται να παρουσιαστούν στα κατατόπους κέντρα πολιτικών νεοσυλλέκτων για ταχύρρυθμη εκπαίδευση. Καθώς οι εκλογές πλησιάζουν θα πρέπει να ριχτούν στον πολιτικό στίβο οι δημοκρατικές αριστεροσοσιοαλιστικοκεντρωονεοφιλελεύθερες εφεδρείες του τόπου για την τελική νίκη της 5ης Ελληνικής Δημοκρατίας και του 4ου Ράϊχ.

για την επιτροπή:
Κώστας Σημίτης
Αλέκος Αλαβάνος
Άννα Ψαρούδα Μπενάκη

Τρίτη, 22 Οκτωβρίου 2013

μουσείο κέρινων ομοιωμάτων "Ανατροπή"

Το MEGA τσάνελ αποφάσισε να ιδρύσει "μουσείο κέρινων ομοιωμάτων Πρετεντέρη". 
Ακολουθεί η λιτή ανακοίνωση από το κανάλι:


"Καθώς συμπληρώνονται 18 χρόνια συνεργασίας με τον κ.Πρετεντέρη, αλλά και 18 χρόνια ανελλιπούς προβολής της εκπομπής "Ανατροπή", η διοίκηση του τηλεοπτικού σταθμού αποφάσισε να επιβραβεύσει την ανεξάρτητη, μαχόμενη και ανιδιοτελή δημοσιογραφία με την δημιουργία ενός μουσείου κέρινων ομοιωμάτων με σκοπό να τιμήσει όσους καλεσμένους συμπλήρωσαν 1000 εμφανίσεις στην εν λόγω εκπομπή. Συνάμα θα δίνει την δυνατότητα στον οικοδεσπότη δημοσιογράφο να αισθάνεται συνεχώς την παρουσία εκλεκτών καλεσμένων στο πλατό της εκπομπής του καθώς θα μπορεί να χρησιμοποιεί τα κέρινα ομοιώματα ανά πάσα στιγμή και κατά το δοκούν. Οι πρώτοι, οι οποίοι θα αποτελέσουν κομμάτι της συλλογής "Πρετεντέρη", είναι οι παρακάτω (σε τυχαία σειρά): Βορίδης, Μιχελάκης, Διαμαντοπούλου, Πάγκαλος, Μπίστης, Κεφαλογιάννης, Δούρου, Γεωργιάδης, Μπακογιάννη, Κουναλάκης, Λοβέρδος, Δαμανάκη, Χρυσοχοϊδης, Κανέλη. Μετέπειτα θα ακολουθήσουν και άλλοι. Προοπτική του όλου εγχειρήματος είναι το να φτάσουμε στο σημείο εκείνο κατά το οποίο  η εκπομπή θα πραγματοποιείται εξ ολοκλήρου από τα κέρινα ομοιώματα με μιά μεγάλη ποικιλία και γκάμα εκλεκτών φιλοξενουμένων. Σε περίπτωση που η ποσότητα κεριού δεν επαρκεί, για να καλυφθούν οι ανάγκες του μουσείου, οι επόμενοι καλεσμένοι θα μουμιοποιούνται και θα προστίθενται στα εκθέματα.

Πάνω απ' όλα η έγκυρη και αξιόπιστη δημοσιογραφία!"

εκ της Κομαντατούρ-Μέγκα τσάνελ

Δευτέρα, 21 Οκτωβρίου 2013

συμπληρωματικά άρθρα

Στα πλαίσια του αντιρατσιστικού νόμου η κυβέρνησις θέσπισε συμπληρωματικά και τα κάτωθι 2 άρθρα:

1ον: όποιος 'Ελλην στην καταγωγή αγοράζει από παντοπωλεία και αλυσίδες υπεραγορών (σούπερ μάρκετς) τρόφιμα μόνο για την οικογένειά του, δηλαδή μόνο για Έλληνες, αυτόματα θα υπόκειται στον αντιρατσιστικό νόμο. Δια τούτο επιβάλλεται ποσόστωση 20% επί των πάσης φύσεως αγορών οι οποίες και θα δίδονται προς αλλοδαπούς.

2ον: επιβάλλεται ποσόστωση 25% υπέρ των αλλοδαπών καί στις πολύτεκνες οικογένειες ελληνικής καταγωγής. Δηλαδή, οικογένεια ελληνικής καταγωγής δεν δύναται να γεννά τέκνα μόνο ελληνικής καταγωγής διότι τούτο υπόκειται στον αντιρατσιστικό νόμο. Θα πρέπει τουλάχιστον το 25% των γεννηθέντων τέκνων να προέρχεται από αλλοδαπούς (π.χ. σε μία οικογένεια με 4 τέκνα το 1 θα πρέπει να προκύπτει από συνουσία με αλλοδαπό, σε οικογένεια με 8 τέκνα τα 2  κ.ο.κ.)


εκ της Κομαντατούρ

Κυριακή, 20 Οκτωβρίου 2013

υποκλοπή συνομιλίας

- Έλα Μήτσο;
- Έλα ρε Βαγγέλα...
- Εντάξει, τα αφεντικά έδωσαν το "πράσινο φως" για το επόμενο στάδιο.
- Δηλαδή προχωράμε κανονικά;
- Ναι ρε σύ. Αφού τους τρελλάναμε με την ΧΑ τώρα θα τους δώσουμε την χαριστική βολή με τις εκλογές. Από σήμερα θα αρχίσεις μομφές για τα υποβρύχια ώστε να "προκληθεί" πρόβλημα στο κυβερνητικό σχήμα, να τσατιστώ, να αποχωρίσω και να πάμε σε εκλογές. Όπως τά 'παμε.
- Ωραία, ωραία! Κάνα μπινελίκι να ρίξω;
- Να ρίξεις αλλά δεν θα πείς τίποτα για τα κιλά μου. Γιά ό,τι άλλο θες, ναί. Οκ; Ά, και φυσικά μετά τίποτα δεν θα ειπωθεί για την ταμπακιέρα...
- Εννοείται αυτό...
Ας προπονηθώ λίγο. Κλέφτη, αλήτη, καταχραστή, απατεώνα, λαμόγιο, φασίστα...
- Ωωωωωπ. Εκτός από χοντρό δεν θα με αποκαλείς και φασίστα. Πάνω απ' όλα θέλω να διατηρήσω το δημοκρατικό μου προφίλ. Οκ;
- Οκ. Τα λέμε. Μαλάκα ...
- Έτσι, έτσι...

Πέμπτη, 17 Οκτωβρίου 2013

Ανακοίνωση "Κίνησης των 58"

Οι εγγραφές άρχισαν!!

Στην "Κίνηση των 58" απαιτείται:
*Η ηλικία να είναι άνω των 58.
*Να έχουν εμφανιστεί τουλάχιστον 58 φορές στην εκπομπή του Πρετεντέρη.
*Να αναφωνήσουν 58 φορές δημόσια "είμαι δημοκράτης".Κατόπιν τούτου θα πρέπει να ορκιστούν στην λίστα της Λαγκάρντ (στο γνήσιο αντίγραφο) πως θα τηρούν το Σύνταγμα και τους νόμους του κράτους.
Δεν είναι απαραίτητο να έχουν τακτοποιήσει τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις (το μέτρο ισχύει και για τα τέκνα τους αλλά και για τα τέκνα των τέκνων τους).
Η ανεξάρτητη ΜΚΟ της Μαργαρίτας Παπανδρέου θα πραγματοποιεί εισηγήσεις και εκθέσεις για το ποιόν του κάθε ενδιαφερόμενου.
Σε περίπτωση που η ΜΚΟ κρίνει πως ο ενδιαφερόμενος δεν είναι ακόμα έτοιμος, ο υποψήφιος έχει το δικαίωμα να ενταχθεί για κατήχηση σε κόμμα δημοκρατικά εκλεγμένο (π.χ. ΛΑΟΣ, Δημάρ κλπ) έως ότου αποκατασταθεί η αδυναμία του. Σε περίπτωση που και πάλι δεν πληροί τις προϋποθέσεις τότε θα γίνεται μέλος στην "Κίνηση των 58" αλλά χωρίς δικαίωμα ψήφου.

Σε περίπτωση που η "Κίνηση των 58" δεν εκλεγεί στις προσεχείς εκλογές τότε θα μετεξελιχθεί σε "Κίνηση των 57", "Κίνηση των 56" κ.ο.κ μέχρις ότου καταφέρει τα εκλογικά νούμερα που επιθυμεί. 
Σε περίπτωση διαλύσεως της "Κίνησης" χρήματα δεν επιστρέφονται.
 Μετά την απομάκρυνση από το δημοκρατικό ταμείο ουδεμία ευθύνη φέρουμε.

εκ της Κομαντατούρ

χωρίς σχόλια...
Κυριακή, 13 Οκτωβρίου 2013

ΜΑΓΑΠΛΑΓΥ...

Μετά το "δημοκρατικό βήμα" που επετεύχθη στην χώρα, με την εκρίζωση της νεοναζιστικής ΧΑ, οι δημοκρατικές δυνάμεις του τόπου βρήκαν πρόσφορο έδαφος για να ευδοκιμήσουν. Έτσι, μετά την δημοσιοποίηση της δημιουργίας πολιτικού φορέα από τον επιτυχημένο πρώην πρωθυπουργό κ.κ. Σημίτη, δημιουργείται κι άλλος πολιτικός φορέας, καθαρά μειονοτικός, ώστε να συμβάλλει με τον τρόπο του στην προσπάθεια δημοκρατικού πλουραλισμού του πολιτικού τοπίου της Ελλάδος.
Οι αξιότιμοι συμπολίτες μας κ.κ. Μέτε, Α.Ντεντέ, Ι.Σερήφ, Μπ.Μουσταφάογλου, Τζ. Ομέρ και Π. Χαϊρουλαχ δημιουργούνε τον πολιτικό φορέα ΜΑ.ΓΑ.ΠΛΑ.ΓΥ. (ΜΑθαναν πως ΓΑμιόμαστε ΠΛΑκώσανε κι ΓΥφτοι). Μοναδικός σκοπός της πολιτικής κίνησης είναι να συμβάλλει με τον τρόπο της στην εμπέδωση της δημοκρατικής ιδέας και της πολιτικής άμιλλας.
Εγγραφές στα κατά τόπους γραφεία των "γκρίζων λύκων", στο τουρκικό προξενείο Κομοτηνής και στα γραφεία της ΜΙΤ στα Αρριανά.

Πέμπτη, 10 Οκτωβρίου 2013

ΠΕΠΠΕ

Η κατοχική κυβέρνησις, με την αγαστή συνεργασία ΔΝΤ και Ευρωπαϊκής Ένωσης, δημιουργεί την καινούργια ΜΚΟ με ονομασία ΠΕ.Π.ΠΕ. (ΠΕστο Πριν ΠΕθάνεις). 
Καθώς οι αυτοκτονίες αυξήθηκαν σημαντικά τον τελευταίο καιρό, πράγμα που δημιουργεί φορολογικά κενά στην οικονομική πολιτική της Τρόϊκας, δημιουργείται η ΠΕΠΠΕ ώστε να ευαισθητοποιήσει τον κόσμο και οι επίδοξοι αυτόχειρες να τακτοποιούν τις φορολογικές τους εκκρεμότητες πριν πραγματοποιήσουν την αυτοχειρία. Όσοι πρόκειται να αυτοκτονήσουν θα πρέπει να το δηλώσουν για να μην υπάρχουν αποκλίσεις στην εφαρμοζόμενη πολιτική του μνημονίου. Ως δέλεαρ θα δίδεται έκπτωση 4,5 % επί του εισπρακτέου ποσού και δώρο το μέσον με το οποίο θέλουν να αυτοκτονήσουν (σχοινί, σφαίρες, χάπια, δονητής κλπ).
Μπορείτε να επικοινωνήσετε στο τηλέφωνο 8009090876 (χρέωση 455ευρώ τα 2 δευτερόλεπτα) ή στην ηλεκτρονική μας σελίδα www.plirose_kai_meta_psofa_gamimene.gr.

ΠΕΠΠΕ

Η κατοχική κυβέρνησις με την αγαστή συνεργασία ΔΝΤ και Ευρωπαϊκής Ένωσης δημιουργεί την καινούργια ΜΚΟ με ονομασία ΠΕ.Π.ΠΕ. (ΠΕστο Πριν ΠΕθάνεις). 
Καθώς οι αυτοκτονίες αυξήθηκαν σημαντικά τον τελευταίο καιρό, πράγμα που δημιουργεί φορολογικά κενά στην οικονομική πολιτική της Τρόϊκας, δημιουργείται η ΠΕΠΠΕ ώστε να ευαισθητοποιεί τον κόσμο και οι επίδοξοι αυτόχειρες να τακτοποιούν τις φορολογικές τους εκκρεμότητες πριν πραγματοποιήσουν την αυτοχειρία. Όσοι πρόκειται να αυτοκτονήσουν θα πρέπει να το δηλώσουν για να μην υπάρχουν αποκλίσεις στην εφαρμοζόμενη πολιτική του μνημονίου. Ως δέλεαρ θα δίδεται έκπτωση 4,5 % επί του εισπρακτέου ποσού και δώρο το μέσον με το οποίο θέλουν να αυτοκτονήσουν (σχοινί, σφαίρες, χάπια, δονητής κλπ).
Μπορείτε να επικοινωνήσετε στο τηλέφωνο 8009090876 (χρέωση 455ευρώ τα 2 δευτερόλεπτα) ή στην ηλεκτρονική μας σελίδα www.plirose_kai_meta_psofa_gamimene.gr.

Τρίτη, 8 Οκτωβρίου 2013

έκτακτο γεγονός

EKTAKTO!!!

Διακόπτουμε την ροή του προγράμματός μας για να σας ενημερώσουμε για ένα έκτακτο γεγονός!

Όπλα μαζικής καταστροφής, από φθονερό χρυσαυγίτη, ανακάλυψε η αντιτρομοκρατική. 
Ο νεοναζιστής διέθετε ολόκληρο οπλοστάσιο στο σπίτι του στο Ζαγκλιβέρι, ήτοι καλσόν (για να το φορά στο κεφάλι του), τσατσάρα (για να χτενίζει τα παπάρια του), σεσουάρ (για να σηκώνει σκόνη) και σίδερο (για να καίει λαθρομετανάστες). Επίσης, σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα ο οποίος θέλει να κρατήσει την ανωνυμία του, εθεάθη προ 2 ημερών να τρώει σουβλάκια, σε συνοικιακό ταβερνείο, και να κρατά τα ξύλινα καλαμάκια, προφανώς για να τα χρησιμοποιήσει για να βγάλει τα μάτια πολιτών που πρόσκεινται στο λεγόμενο συνταγματικό τόξο. Κατόπιν τούτου παρακαλούνται οι πολίτες να μην κυκλοφορούν στους δρόμους και να ενημερώσουν την εφορία αν ο γείτονάς τους φοροδιαφεύγει. Οι ναζί είναι εχθροί μας αλλά οι Γερμανοί είναι φίλοι μας. Θα σας κρατάμε ενήμερους για οποιοδήποτε νεότερο.

Δευτέρα, 7 Οκτωβρίου 2013

Wikileaks και ΧΑ

Wikileaks. Όλη η αλήθεια για την σύλληψη  των Χρυσαυγιτών!
Ο φίλος και συνεργάτης του Σκύμνου, Ασάνζ, μας παραχώρησε την πρωτότυπη επιστολή που απέστειλε ο Σαμαράς λίγη ώρα μετά το μπαράζ των συλλήψεων: 
κοινοποίηση προς:
Πρεσβεία ΗΠΑ
Παγκόσμιο Εβραϊκό Συμβούλιο
Λέσχη Μπίλντεμπεργκ
Μασονικη Στοά Αθηνών
ΜΚΟ "Όλοι είμαστε ίδιοι αλλά μέχρι ενός σημείου"
Ευρωπαϊκή Ένωση
Γερμανική Καγκελαρία
Τ.Ο. Πασόκ Νίκαιας

"Αξιότιμοι κύριοι,
με την παρούσα θα ήθελα να σας ενημερώσω πως διευθετήθηκε η εκκρεμότητα των συλλήψεων της Χ.Α. Πιστεύω να ανταποκριθείτε στα υποσχεθέντα σας (άνοδος στις δημοσκοπήσεις υπέρ της ΝΔ, αποπροσανατολισμός από τα καυτά θέματα μέσω ΜΜΕ, τρομοκράτηση της κοινής γνώμης, δημοσιοποίηση ευχαριστηρίων και φραστική στήριξη από διάφορες χώρες και κυβερνήσεις, εγγύηση για συνέχεια της πολιτικής μου καριέρας, δημιουργία κλίματος φόβου σε όσους διαφωνούν μαζί μας, εδραίωση μία παγκόσμιας ηγεμονίας, δημιουργία νέου αντίπαλου ακροδεξιού σχηματισμού για εκφοβισμό της κοινωνίας, το νέο μίξερ της Ζίμενς και το προξενιό του γιού μου με την λαίδη Πίπα).
Εντός των επόμενων ημερών θα ταξιδέψουμε σε όλον τον πλανήτη προκειμένου να ενημερώσουμε όλον τον κόσμο για την τεράστια
επιτυχία της 4ης Ελληνικής Δημοκρατίας. Ξεκινάω προσωπικά από τις ΗΠΑ, συνεχίζει ο υφυπουργός εξωτερικών με Ουγγαρία, ο κ.Βενιζέλος με την υπόλοιπη Ευρώπη και πιστεύω να ολοκληρωθούν οι επισκέψεις μας, σε όλες τις χώρες, μέχρι το τέλος του 2013. Σας καλώ να συνεχίσετε να στηρίζετε την στρατηγική μας επιλογή, για υπόθαλψη του Κεμαλισμού, καθώς αποτελεί εχέγγυο σταθερότητας και ομαλότητας.
 Αναμένω νέες οδηγίες.
Ειλικρινά δικός σας.

Α. Σαμαράς

Τετάρτη, 2 Οκτωβρίου 2013

αφιέρωμα: 23 χρόνια ιδιωτική τηλεόραση...Αφιέρωμα στα 23 χρόνια ιδιωτικής τηλεόρασης.

Αγαπητοί αναγνώστες. 
 Μετά από σύντομη αλλά εμπεριστατωμένη έρευνα θα σας παρουσιάσουμε ακόμα ένα "λιθαράκι" (για την ακρίβεια ολόκληρο βράχο) το οποίο συνέβαλε καί αυτό στην σημερινή ελληνική παρακμιακή πραγματικότητα. Ως γνωστόν η τηλεόραση, ιδίως τα τελευταία χρόνια, διαδραματίζει μεγάλο ρόλο στην διαπαιδαγώγηση, στην "ψυχαγωγία" και στην διαμόρφωση προτύπων-συμπεριφορών. Μικροί και μεγάλοι καθόμαστε μπροστά στο χαζοκούτι και άνευ φίλτρων και αμυντικών μηχανισμών γεμίζουμε κοπριές το κεφάλι μας και, ως γνωστόν, όταν έχεις κοπριές στο κεφάλι τα κάνεις όλα σκατά…
 Είπαμε, το λοιπόν, να ψάξουμε λίγο το τί μας σερβίρανε τόσα χρόνια στην μάπα οι διάφοροι "παραγωγοί", "σεναριογράφοι",  "σκηνοθέτες", "ηθοποιοί" και κυριολεκτικά μείναμε με το στόμα ανοιχτό, ωσάν χάνοι, όταν συνειδητοποιήσαμε κάτι το οποίο ήδη ξέραμε. Ο λόγος για τα "ελληνικά σίριαλ" της παρακμιακής μας τηλεόρασης. Ετοιμάσαμε μία λίστα με τις μέχρι τώρα τηλεοπτικές σειρές οι οποίες, σημειωτέον, ήταν και είναι η "αιχμή του δόρατος" των "πραίμ τάϊμ" των τηλεοπτικών καναλιών.
Έχουμε και λέμε λοιπόν (σε τυχαία σειρά):

"οι απαράδεκτοι": Όλοι τους θυμόμαστε. Όλοι γελάσαμε με τα καραγκιοζιλίκια τους αλλά γιά θυμηθείτε κάτι. Ο (συγχωρεμένος) ο Μπονάτσος ήταν ένας αλανιάρης-γκομενιάρης, που συγκατοικούσε με μιά συμπαθή κραγμένη αδερφή (τον Μπέζο) της οποίας ο ρόλος επίτηδες υπερτονιζόταν. Για γείτονες είχαν και ένα άτεκνο ζευγάρι (Παπαδοπούλου-Σ.Παπαδόπουλος) που ο μεν Σπύρος ξενοκοίταζε και βλακολογούσε (γενιά Πολυτεχνείου, όπως έλεγε...) η δε Δήμητρα μόνο κουτσομπόλευε ως κλασσική μικροεπαρχιώτισσα καρακατίνα. Σόκιν αστεία, σεξουαλικά υπονοούμενα και χαμηλού επιπέδου σασπένς.

"Ντόλτσε Βίτα": καλά, τί να πρωτοπούμε για αυτήν την αηδία, που πολλοί είχαν να λένε για την "φοβερή σειρά"; Δηλαδή τώρα πώς να χαρακτηριστεί η ατέρμονη προσπάθεια μιάς  παλιομαριάς (μετάφραση: παλιόγριας) της Παναγιωτοπούλου η οποία έμπλεξε ερωτικά με τον πρώην αρραβωνιαστικό της κόρης της (και κατά πολύ μικρότερό της); Όλα περιστρέφονταν γύρω από τον κρυφό έρωτα της κατσιασμένης μεγαλομπεμπέκας με το βλαμμένο τζόβενο. Μην μιλήσουμε και για την επιστήθια φίλη της Παναγιωτοπούλου (την υποδυόταν η Μπαλανίκα)η οποία σε όλην την διάρκεια του δίχρονου σίριαλ έπαιζε τον ρόλο της νυμφομανούς μεγαλοκοπέλας...

"Κάτι τρέχει με τους δίπλα": η αποθέωση του σεξισμού και της παρτούζας. Δύο ανώμαλα (άτεκνα φυσικά) ζευγάρια, μέσα από σαχλές καταστάσεις, προσπαθούν ο ένας να πηδήξει την γυναίκα του άλλου και μετά καταλήγουν να αλλάζουν συντρόφους. Πραγματικά απευθυνόταν σε πιθήκους με σεξουαλικό οίστρο...

"Safe sex": ο ορισμός της ανωμαλίας. Κερατώματα, σαδομαζοχισμοί, λεσβιακά και λοιπά ξεφτιλιστικά. Δικαίως μπορεί να χαρακτηριστεί ως "ο βασιλιάς" του εκφυλισμού των πάντων.


"οι μεν και οι δεν": δύο άτεκνα ζευγάρια (τί πρωτότυπο)μαλώνουν συνεχώς. Προσπαθούν οι μεν "γιάπηδες" νεόπλουτοι να ξεφορτωθούν τους δίπλα μπαταξήδες και οι δε μπαταξήδες να επωφεληθούν όσο μπορούν από τους δίπλα. Συνεχώς γίνεται νύξη στα πιστεύω του συμπαθητικού μπαταξή Μάϊνα (αθεϊα, ατεκνία, αριστερίζουσα θολοκουλτούρα του κώλου κλπ). Μιά τηλεσειρά που το μόνο που έκανε καλά ήταν να σερβίρει το τίποτα ως κάτι...

"τί ψυχή θα παραδώσεις μωρή;": μα τί ψυχαναγκαστική παπαριά ήταν τούτη; Η νευρωτική Ρώπα συνεχώς και ακατάπαυστα ούρλιαζε στο σίριαλ ενώ είχε και έναν γιό (θαύμα, θαύμα)όντας χωρισμένη, τον οποίο προσπαθούσε να τον "συνετίσει" κοινωνικά και πολιτικά καθώς η ίδια ήταν οργανωμένη στο ΚΚΕ (!). Ο θλιβερός Χαϊκάλης έπαιζε τον ρόλο ενός λαμόγιου-απατεώνα παπά (σιγά μην παρουσίαζαν κάνα καλό παπά...) και η όλη ιστορία περιστρεφόταν γύρω από την εκδίκηση 3-4 φιλενάδων οι οποίες ήθελαν να εκδικηθούν τον βιαστή τους από τα παιδικά τους χρόνια...

"πενήντα-πενήντα": μα τί παράκρουση έπαθε όλη η Ελλάδα με αυτήν την πατάτα; Μα τί παπαριά μεγατόνων;  Τρείς μεσήλικες άεργοι, κατά βάση, μεγαλομπεκρήδες τεμπέληδες και λαίμαργοι προσπαθούν είτε να καμακώσουν πιτσιρίκες, είτε να κερατώσουν τις γυναίκες τους, είτε να μπεκρουλιάσουν, είτε να σαχλαμαρίσουν. Εμετικό εντελώς. Μα τί αηδία ολκής είναι τούτη;;

"και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή": Τώρα για αυτήν την σειρά-σούργελο τί να πεί κανείς; Ο συμπαθής "ακάλυπτος" (Καφετζόπουλος) παντρεμένος μεν (και άτεκνος φυσικά) αλλά γκομενιάρης δε. Όλη η ιστορία περιστρέφεται γύρω από το πώς, πού, πότε θα κερατώσει ο Καφετζόπουλος την γυναίκα του, τί λαμογιά και τί απατεωνιά θα κάνει και πώς θα παρασύρει τον άλλο άθλιο φίλο του, τον Μάκη (Παρτσαλάκης), στο κεράτωμα και στο ξενοπήδημα.
Οικτρό, ανούσιο και σκανδαλωδώς χαμηλού επιπέδου...

(η συνέχεια παρακάτω)

Τρίτη, 1 Οκτωβρίου 2013

το ΣΔΟΕ εν δράσει...

-Εμπρός; Εδώ γραφείο υπουργού.
-Η δεσποινίς Κλαρινοπούλου;
- Μάλιστα, λέγετε.
- Δεσποινίς Κλαρινοπούλου, εδώ ο Ευάγγελος, ο λογιστής σας.
Σας παίρνω για να σας πληροφορήσω ότι το όνομα σας συμπεριελήφθη στη λίστα του ΣΔΟΕ λόγω ασυμβατότητας της περιουσίας σας και του δηλωθέντος μισθού σας ως γραμματέας του υπουργού.
- Παναγίτσα μου, και τώρα;
- Κάντε το εξής απλό: Στείλτε μου αντίγραφο της κυρίας πηγής εσόδων σας και θα δω τι μπορώ να κάνω.
- Τώρα αμέσως κύριε Βαγγέλη.