Πέμπτη, 27 Φεβρουαρίου 2014

πολιτικές εξελίξεις

Οι προεκλογικές εκπλήξεις συνεχίζονται! 

Μετά τον κομματικό φορέα "Ποτάμι"  του Σταύρου Θεοδωράκη έκπληξη προκάλεσε ο σχηματισμός του κόμματος "Πάει" (Πικραμμένοι-Αδερφές-Εμετικοί-Ιδρυματοποιημένοι) που προανήγγειλε ο  Γιάννης Πρετεντέρης αλλά και η νέα πολιτική ομάδα "Παπάκι" (Πσιφίζω Ανάν Πσιφίζω Ανάν Και Ιγουστάρω) του Παύλου Τσίμα.
Οι πρώτες πληροφορίες θέλουν τους τρείς αυτούς άμεμπτους και άσπιλους πατριώτες δημοσιογράφους να συμπράττουν, για το καλό του τόπου, δημιουργώντας  συνασπισμό σοσιαλιστικών δυνάμεων με την ονομασία:
 "Το Παπάκι Πάει στην Ποταμιά"!!

Πσιφίστε τους, για το καλό του τόπου (και της τσέπης τους)....

Κυριακή, 9 Φεβρουαρίου 2014

ευρωεκλογές

Η Νέα Δημοκρατία ανακοίνωσε τον επικεφαλής του ψηφοδελτίου της για τις ευρωεκλογές. 
Η επιλογή του προσώπου ήταν αποτέλεσμα συγκεκριμένης στρατηγικής προερχόμενη από τον ίδιο τον πρωθυπουργό κ. Αντώνη Σαμαρά. Επικεφαλής θα είναι  ο συνονόματός του κ. Τρύφων Σαμαράς.  Ο κ. πρωθυπουργός δήλωσε τα εξής:"θέλουμε να μιλάμε στο ίδιο μήκος κύματος με τους Ευρωπαίους, δηλαδή σκυμμένοι στα τέσσερα, και να καταλαβαινόμαστε καλύτερα"...

Παρασκευή, 7 Φεβρουαρίου 2014

Διόδια τέλος!!

Ημερήσια διαταγή της 7ης Φεβρουαρίου 2014
Μεγάλη Στοά Αθηνών-Καγκελαρία Γερμανίας- Κεντρική Ευρωπαϊκή Τράπεζα

προς: Ελληνόφωνους ιθαγενείς

Καθώς το μέτρο της αύξησης των διοδίων, το οποίο εφαρμόστηκε σε όλην την ελληνική επικράτεια πρό δύο ημερών, ενδεχομένως δεν θα φέρει τα επιθυμητά εισπρακτικά αποτελέσματα, ανακοινώνεται η παρακάτω τελεσίδικη απόφαση: 

Τα διόδια παύουν να υπάρχουν με την σημερινή τους μορφή και μεταλλάσσονται σε "τσεκ ποϊντς" όπου θα επανδρώνονται από ένοπλους ιδιωτικούς φρουρούς της "μπλακ γουότερς" οι οποίοι θα προστατεύουν τους εισπράκτορες της Κεντρικής Ευρωπαϊκής Τράπεζας που θα τοποθετηθούν στους μέχρι σήμερα σταθμούς διοδίων. Ο οποιοσδήποτε Έλλην επιχειρήσει να μετακινηθεί μέσω εθνικής οδού θα τιμωρείται αυστηρά διότι θα θεωρείται αυτομάτως παραβάτης και θα πληρώνει υψηλό πρόστιμο. Από το συγκεκριμένο μέτρο εξαιρούνται όλοι οι αλλοδαποί καθώς δεν ανήκουν στο ελληνικό Γένος, το οποίο επί αιώνες ζούσε παρασιτικώς εις βάρος των υπολοίπων λαών. Σε περίπτωση εκλογών η διέλευση θα είναι δωρεάν. Μόνο κατά την επιστροφή θα ισχύουν τα πρόστιμα (εκτός κι αν οι οδηγοί προσκομίσουν αποδεικτικά στοιχεία πως ψήφισαν τους "κατάλληλους"). Ανά 10 χιλιόμετρα θα στηθούν γιγαντοαφίσες με τις μορφές μεγάλων Ελλήνων, αλλά και ξένων, ηγετών (Σημίτη, Μητσοτάκη, Παπανδρέου, Παπαρήγα, Τόνυ Μπλέρ, Ολμπράϊτ, Φούχτελ, Σρέντερ, Παπακωνσταντίνου, Λιάπη, Ετζεβίτ κλπ) οι οποίοι συνέβαλαν τα μέγιστα στην προσπάθεια εξυγίανσης της ελληνικής οικονομίας και της πολιτικής ζωής του τόπου. Τα χρήματα για τις γιγαντοαφίσες θα δοθούν μέσω ΕΣΠΑ. Σε περίπτωση που Έλλην οδηγός προσπαθήσει να προσπεράσει τα "τσεκ πόϊντς" χωρίς να πληρώσει το ανάλογο πρόστιμο θα τουφεκίζεται επιτόπου ως εχθρός της Δημοκρατίας, της ανάπτυξης και του πολυπολιτισμού.

εκ της Κομαντατούρ

Πέμπτη, 6 Φεβρουαρίου 2014

μικρές αγγελίες

Μικρές Αγγελίες

Λέγομαι Χριστόδουλος Χλωρός και αναζητώ γνωριμία με κοπέλα γιατί έχω χαρμανιάσει. Είμαι ετών 56, προσφάτως αδέσμευτος, με αδυναμία στο κρυφτό και τα όπλα. Κάνω άγριο σεξ, ως πολιτική επιλογή, και θέλω να πρωταγωνιστήσω σε τηλεταινία μικρού μήκους. Είμαι ευπαρουσίαστος με πολιτική κατάρτιση και ιδεολογική συγκρότηση. Μιλώ πολλές γλώσσες (γερμανικά, αμερικάνικα, κομμουνιστικά κλπ) και μου αρέσουν τα ταξίδια, οι βόλτες και οι καθημερινές αποδράσεις. 
Αν θέλετε να επικοινωνήσετε μαζί μου ελάτε μόνοι σας κάτω από την γέφυρα του Γοργοποτάμου χωρίς την συνοδεία κανενός. Σε περίπτωση που έρθετε με παρέα θα αναγκαστώ να σας σκοτώσω...

άχτουγκ, άχτουγκ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

«Οι Γερμανοί είναι…φίλοι μας»!

     Κατέφθασε στην πόλη μας μετά της ακολουθίας του (Γερμανός πρέσβης, Βαυαρός δήμαρχος, Κομοτηναίος υπουργός) ο «αυτοδιοικητικός» γκαουλάιτερ χερ Χανς-Γιόακιμ Φούχτελ (αχτούγκ)! Έφερε δε μαζί του τεχνική υποστήριξη και οικονομική βοήθεια, καθρεφτάκια και μπόλικες χάντρες. Παρόντες στην άσεμνη τελετή ήταν και γνωστοί…αντιστασιακοί παράγοντες του τόπου, που μάλιστα μάς ανήγγειλαν και αδελφοποίηση της Κομοτηνής με βαυαρέζικο πόλισμα, σε άλλη μία αναβίωση προφανώς του γνωστού μύθου για τη φιλία του λύκου με το πρόβατο. Κάτι είπαν και για την εκμετάλλευση των απορριμμάτων, αλλά μην κάνετε κακές σκέψεις για ξεπουλήματα και ΕΟΖ, γιατί όλα αυτά είναι άγνωστα στην ενάρετη πατρίδα τής Siemens.
     Εμείς (μια και δεν μας το επιτρέπει η ανατροφή μας) δεν θα πάρουμε περαιτέρω θέση σχετικά με το κωμικοτραγικό συμβάν, το οποίο συν τοις άλλοις επικυρώνει κι επιβεβαιώνει τα γνωστά σενάρια προεκλογικής σύμπραξης Στυλιανίδη - Πετρίδη. Απλώς θα δεσμευτούμε πως, αν οι συμπολίτες μας τιμήσουν τον «Σπάρτακο» με την ψήφο τους στις προσεχείς εκλογές, θα ακυρώσουμε κάθε ενέργεια σχετική με την προχτεσινή οπερέτα και θα περιχαρακώσουμε - με την εξουσία που ακόμη αναγνωρίζει σε έναν δήμαρχο ο νόμος - τη δημοτική περιουσία, στέλνοντας στα σκουπίδια τα άθλια αποικιοκρατικά σχέδια των Γερμανών και των ντόπιων κολαούζων τους. Δεν είμαστε ακόμα αποικία και δεν θα γίνουμε, επειδή το θέλουν κάποιοι…

                                                                                                                      ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
                                                                                                                     Κίνηση Πολιτών