Δευτέρα, 14 Απριλίου 2014

Αντίο μάγκες!!


Αγαπητοί μας αναγνώστες,
όπως καταλαβαίνετε οι αναρτήσεις μας μειώθηκαν στο ελάχιστο. 
Αυτό οφείλετε σε πολλούς λόγους.
Μερικοί από αυτούς είναι πως τα κονομήσαμε (οπότε δεν γκρινιάζουμε), κάνουμε γιόγκα (οπότε είμαστε πιό ήρεμοι), κάνουμε ισορροπημένη και υγιεινή διατροφή (οπότε έχουμε ευεξία και είμαστε χαρούμενοι), παίρνουμε καινούργια ψυχοφάρμακα (οπότε είμαστε πιό ψύχραιμοι), καταλάβαμε το λάθος μας αποδεχόμενοι την σεξουαλική ετερότητα αλλά και την σημασία της ελληνοτουρκικής προσέγγισης (οπότε δεν έχουμε θεματολογία για το ιστολόγιο), η εξωτερική μας πολιτική έγινε ανεξάρτητη και εθνικοκεντρική (οπότε αποστομωθήκαμε) αλλά το κυριότερο γεγονός είναι πως, επιτέλους, η πολιτική κατάσταση στην πατρίδα μας εξομαλύνθηκε (οπότε δεν έχουμε καν λόγο να σατιρίζουμε το οτιδήποτε). Νέοι πολιτικοί ενεπλάκησαν στον πολιτικό στίβο της χώρας καθώς η παλαιά φρουρά των πολιτικών, η οποία ήταν και υπαίτια για την παρακμή μας,  αποχώρησε από το πολιτικό σκηνικό αφήνοντας τόπο στα νιάτα και στις φρέσκες ιδέες τους. Επίσης η ανάπτυξη ήρθε οριστικά (το λένε άλλωστε και όλα τα κανάλια) πράγμα που μας χαροποίησε ιδιαίτερα γιατί είχαμε ανησυχήσει μήπως και δεν ερχόταν. Ευτυχώς οι μεγαλοδημοσιογράφοι, οι μεγαλοεπιχειρηματίες, οι μεγαλοεπενδυτές, οι μεγαλοδικηγόροι, οι μεγαλοτηλεπαρουσιαστές, οι μεγαλομασόνοι και, γενικώς, όλοι οι "μεγαλό" αποσύρθηκαν από την επικαιρότητα οπότε δεχθήκαμε, ως σατιρικό ιστολόγιο, ακόμα ένα πλήγμα. Η κοινωνία συνετίστηκε και δεν ψηφίζει ό,τι της πασάρουν, δεν τρώει ό,τι της σερβίρουν, δεν συμπεριφέρεται κατευθυνόμενα όπως παλαιότερα, δεν σκέφτεται ο καθένας πλέον μόνο το τομάρι του-το πορτοφόλι του-την κοιλιά του-το πουλί του, οι άντρες έγιναν σκεπτόμενοι, οι γυναίκες αντιλαμβάνονται τα πάντα, τα παιδιά κατανόησαν την έννοια του σεβασμού και γενικότερα υπάρχει μία άνθηση της παιδείας, του σεβασμού, της μόρφωσης και της επαναφοράς των αξιών. Τώρα μπορείτε να καταλάβετε γιατί μας είναι δύσκολο να βρούμε θεματολογία για το ιστολόγιό μας εφόσον δεν έχουμε τίποτα για να σατιρίσουμε. Φυσικά σ'αυτήν την νέα πραγματικότητα καταλυτικό ρόλο έπαιξαν τα μνημόνια και οι εκάστοτε πολιτικές επιλογές (γειά σου Γιωργάκη, Κωστάκη, Αντωνάκη...)

ΣΚΥΜΝΟΣ Σοβαρά τώρα (από τις ελάχιστες φορές) θα θέλαμε να σας αποχαιρετήσουμε διότι όλα κάποια στιγμή κάνουνε τον κύκλο τους. Έτσι και εμείς, για 5 περίπου χρόνια, σας κρατήσαμε συντροφιά με ένα σωρό σατιρικές αναρτήσεις, οι οποίες είναι πάντα επίκαιρες (κάντε μιά μικρή αναδρομή και θα το διαπιστώσετε...). 
Σας αποχαιρετούμε με την ευχή και την ελπίδα πως θα αφυπνιστούμε πρώτα εμείς οι ίδιοι και μέσω του παραδείγματός μας θα αφυπνίσουμε και τους γύρω μας ώστε να φτιάξουμε μιά καλύτερη πατρίδα.
 Καλή Ανάσταση και η Παναγιά μαζί μας!!(Ίσως στο μέλλον να επανέλθουμε. Αυτό πάρτε το ως απειλή...)