Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2010

ΑΝΕΒΑΖΟΥΝ "ΓΚΑΖΙΑ" οι ΤΙΜΗΤΕΣ των (ΛΑΘΡΟ)ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ..




Εντείνεται η ενορχηστρωμένη προσπάθεια προκειμένου να "πειστεί" η ελληνική κοινωνία για το "απαραίτητο" της ελληνοποιήσεως μιάς ευάριθμης μερίδας μεταναστών.

Το επείγον αυτής της προσπάθειας διαπιστώθηκε από την άρον άρον επιστράτευση του Λαζόπουλου μέσω της έκτακτης εκπομπής του (26/1) όπου μεταξύ κουτσομπολιού-πρόζας-σάτυρας-ξεκατινιάσματος , σοβάρευε και με απίστευτα υποκριτικό τρόπο(βουρκωμένα μάτια κλπ) εξέθετε τα "επιχειρήματά" του υπέρ του επερχόμενου μέτρου και συγχρόνως εγκαλούσε για "ρατσιστικές" ιδεοληψίες αυτούς που προσπαθούν να αρθρώσουν αντιρρήσεις (καταχειροκροτούμενος από το πλανεμένο κοινό του που , σημειωτέον, ΔΕΝ αποτελείται από μετανάστες διότι ...δύσκολο είναι να βγεί μιά ζωντανή εκπομπή με "ακατάλληλο" κοινό...).

Εργολαβικά , φυσικά, το έχει πάρει κι ο Σ.Θεοδωράκης που οι περισσότερες εκπομπές του είναι ένας ύμνος προς τους λαθρομετανάστες.

Έπεται μιά στρατιά από δημοσιογράφους,καθηγητάδες,πολιτικούς,"αριστερίζοντες","ειδικούς" κλπ κλπ που έχουν βγεί παγανιά με απώτερο σκοπό να μας προπαγανδίσουν το αυτοχειριακό μέτρο της αθρόας αποδόσεως ιθαγένειας.

Προφανώς , για την νέα τάξη πραγμάτων, είναι κομβικής σημασίας η υιοθέτηση του συγκεκριμένου νομοσχεδίου. Αυτό και μόνο αρκεί για να μας βάλει σε σκέψεις...



Υ.Γ Το δημοψήφισμα για το θέμα , που ορισμένοι το θεωρούν πανάκεια, ίσως αποβεί μοιραίο, δεδομένης της απίστευτης προπαγάνδας και της κατευθυνόμενης τοποθετήσεως πολλών κομμάτων-φορέων-ΜΚΟ-οργανώσεων-ΜΜΕ κλπ υπέρ της αποδόσεως ιθαγένειας (είναι γνωστοί οι μηχανισμοί που μπορούν να λειτουργήσουν και να "διαμορφώσουν" απόψεις κατά το δοκούν).

Σε περίπτωση που η προπαγάνδα και η πλύση εγκεφάλου αγγίξει το 50% των ψηφοφόρων ,τότε για τα επόμενα 200 χρόνια θα καταστούμε η "χαρά του λαθρομετανάστη" (και φυσικά θα περάσουμε στην Ιστορία ως Έθνος..).


ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ για την ΕΦΑΡΜΟΓΗ του ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΤΩΡΑ ! ! ! !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου