Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2010

οι "ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΈΣ" τον ..χαβά τους


Μερικοί είτε μας κάνουν πλάκα, είτε ζούνε σε άλλον κόσμο.
Η παρακάτω είδηση φανερώνει την έλλειψη λογικής για τους κατ'επάγγελμαν "αντιρατσιστές". Οι απαιτήσεις τους δεν σταματούν στην, καταστροφική για την Χώρα μας ,απόδοση ιθαγένειας για το 1/3 των μεταναστών αλλά ζητούν να δοθεί προς άπαντες.

Διαβάστε:

"Πανελλαδικό, αντιρατσιστικό συλλαλητήριο, με κεντρικό σύνθημα «Ιθαγένεια για όλα τα παιδιά - Νομιμοποίηση όλων των μεταναστών», οργανώνουν στις 26 Ιανουαρίου η «Κίνηση Ενωμένοι Ενάντια στο Ρατσισμό και τη Φασιστική Απειλή», η «Ανταρσία», κοινότητες μεταναστών, σωματεία εκπαιδευτικών, φοιτητικοί σύλλογοι και μαθητές.
Σημείο συγκέντρωσης στην Αθήνα θα είναι η Ομόνοια (6 μ.μ.), ενώ ανάλογες συγκεντρώσεις θα γίνουν σε Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Ιωάννινα, Ρέθυμνο, Χανιά και Ηράκλειο."


(Η Κούνεβα, προφανώς , έγινε κάτι σαν "γκουρού" της "δημοκρατίας" και του "πολυπολιτισμού" που μπορεί ,πλέον, να εγκαλεί την Πατρίδα μας και να την..νουθετεί...)


"Σε δήλωση που απέστειλε η Κωνσταντίνα Κούνεβα αναφέρει: «Το κάθε παιδί πρέπει να ζει με αξιοπρέπεια στον τόπο που γεννήθηκε και ζει, να έχει χαρτιά, να έχει δικαιώματα. Οι μετανάστες έχουν δικαίωμα να ζουν μια ζωή με σεβασμό και αξιοπρέπεια και δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι εξαιτίας των κλιματικών αλλαγών, κάποια στιγμή στο μέλλον μπορεί όλοι οι άνθρωποι να γίνουν μετανάστες. Έχουμε όλοι οι άνθρωποι δικαίωμα σε μια αξιοπρεπή ζωή με σεβασμό. Η φωνή μας πρέπει να ακουστεί κι αυτό μπορεί να γίνει με τη μαζικότητα και την ενότητά μας».
Όπως σημειώθηκε στη συνέντευξη Τύπου, με τις σχετικές προτάσεις της κυβέρνησης δίνονται δικαιώματα σε μια μειοψηφία και συγχρόνως δημιουργείται τεχνητή σύγκρουση ανάμεσα σε νόμιμους και μη νόμιμους μετανάστες."


skymnos.blogspot.com


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου