Τετάρτη 30 Ιουνίου 2010

αλλοδαποί ψηφοφόροι



καλώς τα δεχθήκαμε!!

Ο Δήμος Βεροίας ξεκινά την διαδικασία για εγγραφή στους εκλογικούς καταλόγους των αλλοδαπών με δικαίωμα ψήφου (ναί ναί, μπαίνει σε εφαρμογή το πολυσυζητημένο νομοσχέδιο για την "ελληνοποίηση" των (λαθρο)μεταναστών..)

Μάλιστα έβγαλε και την ανακοίνωση στην αλβανική γλώσσα (οσονούπω μελλοντική 2η επίσημη γλώσσα. Έπονται και άλλες "επίσημες" γλώσσες στην χαβούζα που θέλουν να δημιουργήσουν..)

Περαστικά μας...

skymnos.blogspot.com

Δευτέρα 28 Ιουνίου 2010

ένας στους δέκα Έλληνες πάσχει από οξεία Μητσοτακίαση...

προσέξτε το αποτέλεσμα της δημοσκοπήσεως από την ΑLCO για λογαριασμό του Μπλογκ NEWSIT (25/6/10).
Στην δημοσκόπηση συμμετέχουν (πέραν των κοινοβουλευτικών κομμάτων) και τα δύο εν δυνάμει νέα κόμματα υπό τους Φ.Κουβέλη και Ν.Μπακογιάννη-Μητσοτάκη.
Εντυπωσιακά τα αποτελέσματα για το πρόσωπό της .
Σχεδόν ένας στους δέκα Έλληνες εμπιστεύεται την κόρη του νεκροθάφτη του Ελληνισμού.
Του Αποστάτη. Την κυρία "Τίποτε" με την μηδέν παραγωγή πολιτικού έργου (κι όχι μόνο).

Με τέτοια μυαλά και τέτοια κρίση περιμένετε να πάμε μπροστά;;




skymnos

Παρασκευή 25 Ιουνίου 2010

ΚΚΕ και ΛΑΟΣ




.."Αν αυτός ο λαός βγει στους δρόμους να διαμαρτυρηθεί για τα εργασιακά του δικαιώματα, θα πρέπει να μπει πίσω από τα σφυροδρέπανα των φασιστών, γιατί πρώτοι θα βγουν αυτοί. Αν βγει να διαμαρτυρηθεί για τα εθνικά του δίκαια, θα πρέπει να μπει πίσω από τις "κορώνες" των φασιστών, γιατί πρώτοι θα βγουν αυτοί. Με αυτόν τον τρόπο κάνουν ό,τι θέλουν μέσα στη Βουλή. Επειδή ελέγχουν τους δρόμους, μπορούν και αυθαιρετούν στη Βουλή. Επειδή αυθαιρετούν στη Βουλή, βγαίνουν παρανόμως από τη Βουλή, για να πάρουν τον έλεγχο της διαμαρτυρίας στους δρόμους. Ένας φαύλος κύκλος. Ο λαός είναι εξουδετερωμένος απόλυτα. Όσο ενημερωμένος κι αν είναι, δεν θα βρει το δίκιο του, γιατί, αν βγει στον δρόμο, θα τον "καβαλήσουν" τα παράσιτα του φασισμού. Δεν βγαίνει λοιπόν κανένας να διαμαρτυρηθεί και οι φασίστες καθημερινά κάνουν "πάρτυ" στη Βουλή της Δημοκρατίας"...


από ΕΑΜ Β

ώρα για τεκνοποίηση...


Πέμπτη 24 Ιουνίου 2010

Αη Γιάννης ο Κλήδονας




24 Ιουνίου, Γενέθλιον Ιωάννου του Βαπτιστή (Κλήδωνος).


Από τα Ομηρικά χρόνια μέχρι και σήμερα διατηρείται το έθιμο του "πέρασματος" πάνω από τις φωτιές.
Αρχικά παγανιστικό (για αποκάλυψη των μελλούμενων) προσαρμόστηκε (όπως και πολλά άλλα) στην Ελληνορθόδοξη παράδοση για να μας υπενθυμίζει την συνέχεια του παρελθόντος με το παρόν και να μας προκαταβάλει για το μέλλον.
skymnos.blogspot.com

Τετάρτη 23 Ιουνίου 2010

μούγκα στην στρούγκα...

http://assets.in.gr/dGenesis/assets/Content5/Photo/1047419_b.jpg
Γιατί ενώ τα τουρκικά κανάλια δείχνουν συνεχώς εικόνες από τις κηδείες των νεκρών Τούρκων στρατιωτών (θύματα των Κούρδων μαχητών), φέρετρα, μανάδες να οδύρονται κλπ τα δικά μας ΜΜΕ αποσιωπούν ηθελημένα αυτά που συμβαίνουν στην γείτονα (ενώ ασχολούνται εκτενώς με τις πλημμύρες στην Γαλλία, τα ατυχήματα στα ορυχεία της Κίνας κλπ);;

Μήπως δεν θέλουν να χαλάσουν την εικόνα και τον μύθο του "ατρόμητου" τουρκικού στρατού που μας επιβουλεύεται και μας απειλεί;;;



http://2.bp.blogspot.com/_e5XNgFT0tPc/SfngTFqG5fI/AAAAAAAACeY/RWVRb7MvrlE/s400/d003bd75-e957-4eca-b7ec-46297bf7ee86-800x600.jpg
http://imgs.sfgate.com/c/pictures/2008/10/05/mn-kurds06_phb1_0499251091.jpg

ένα διαχρονικό μήνυμα...


ένα πάντα επίκαιρο απόσπασμα από την διήγηση του Αγγ.Γάττου για την πολιορκία της Αμμοχώστου (τον 16ο αιώνα) από τους Τούρκους (εκδόσεις ΑΙΓΑΙΟΝ).

Τα τελευταία λόγια του αρχιστράτηγου Αντώνη Βαργαδίνου κατά την διάρκεια των φριχτών βασανιστηρίων του μας δίνει το στίγμα για το διαχρονικό "πολιτιστικό" υπόβαθρο των Τούρκων(τον έγδαραν ζωντανό παρόλο που ο τούρκος Αρχιστράτηγος Μουσταφά του είχε υποσχεθεί με μυριάδες όρκους πως κανείς δεν θα πάθει τίποτα απολύτως. Όσοι δεν σφαγιάσθηκαν αγρίως, πουλήθηκαν στα σκλαβοπάζαρα..)


..."επιθυμία μου είναι ο δικός μου θάνατος και τόσων πολλών αθώων πλασμάτων να χρησιμεύσει σαν παράδειγμα στους μεταγενέστερους και να μην δίδουν πίστη σε βάρβαρο και άπιστο έθνος"....

διαχρονικό;;;











Δευτέρα 21 Ιουνίου 2010

όταν "ζορίζονταν" οι τούρκοι...

σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, ο τουρκοπρωθυπουργός Ερντογάν κι ο τουρκοαρχιστράτηγος Μπασμπούγ, χέστηκαν κυριολεκτικά επάνω τους, όταν βρέθηκαν στο σημείο όπου προχθές δέχθηκε (ακόμα μιά) επίθεση ο "ατρόμητος" και "άτρωτος" τουρκοστρατός (και είχε ως αποτέλεσμα τις τρομερές απώλειες των Τούρκων από ομάδες ελαφρά εξοπλισμένων Κούρδων μαχητών...)


(η παραπάνω φωτό είναι την στιγμή που "ζορίζονται" για να βγούνε..)



skymnos

Παρουσίαση βιβλίου για την Αδριανούπολη, το Κάραγατς και την Νέα Ορεστιάδα


Παρουσίαση βιβλίου για την Αδριανούπολη, το Κάραγατς και την Νέα Ορεστιάδα.






Στην κατάμεστη αίθουσα ξενοδοχείου της Αλεξανδρούπολης πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του βιβλίου των Δ. Κιηγμά και Γ. Ρυζιώτη «Αδριανούπολη- Κάραγατς- Νέα Ορεστιάδα. Μία πόλη».
Η εκδήλωση έγινε στα πλαίσια των εκδηλώσεων «Τρένο του Πολιτισμού» της Νομαρχίας Έβρου και με τη στήριξη του Συλλόγου Ορεστιαδιτών Αλεξανδρούπολης και του Συλλόγου Φίλων της Αδριανούπολης. Η εκδήλωση ξεκίνησε με το χαιρετισμό του Μητροπολίτη Αλεξανδρουπόλεως κ. Ανθίμου, ο οποίος συνεχάρη τους συγγραφείς και τους ευχήθηκε τα καλύτερα για τη συνέχεια. Χαιρετισμό απηύθυναν ο αντινομάρχης Έβρου Μ. Κογιουμτζής και οι πρόεδροι του Συλλόγου Ορεστιαδιτών Αλεξανδρούπολης κα Μουρούκη και του Συλλόγου Φίλων της Αδριανούπολης κα Αστρίδου, μιλώντας με τα καλύτερα λόγια για το έργο. Στη συνέχεια ο συντονιστής της εκδήλωσης δημοσιογράφος Δ. Κολλιός, έδωσε το λόγο στο Φάνη Μαλκίδη, ο οποίος πραγματοποίησε την παρουσίαση του βιβλίου, δίνοντας τη σημασία που έχει το κείμενο για τη διάσωση της ταυτότητας και της ιστορίας μίας από τις πιο σημαντικές πόλεις της Θράκης.
Οι συγγραφείς με τη βοήθεια φωτογραφικού υλικού εξήγησαν τους λόγους για τους οποίους έγραψαν το βιβλίο και ευχαρίστησαν όλους αυτούς που συνέβαλλαν στην έκδοσή του, καθώς και τους συμπατριώτες τους που κατέκλυσαν το χώρο της εκδήλωσης.
Οι συγγραφείς ανέφεραν ότι «το βιβλίο αυτό είναι αποτέλεσμα μιας πολύχρονης έρευνας και ενασχόλησης με την ιστορία του τόπου. Αφού έγινε μια συγκέντρωση σχετικών πηγών, δημιουργήθηκε η ανάγκη να γραφεί ένα βιβλίο που να περιλαμβάνει όλα εκείνα τα στοιχεία που καταδεικνύουν την συνέχεια των κατοίκων της Νέας Ορεστιάδας. Μέσα από τις σελίδες του βιβλίου γίνεται μια προσπάθεια να αναδειχτεί η σημαντικότητα της Θράκης για όλο τον Ελληνισμό, και στη συνέχεια να γίνει φανερή η καταγωγή των κατοίκων της Νέας Ορεστιάδας από το Καραγάτς, την Αδριανούπολη, τα προάστιά της, και τους οικισμούς της...»
http://4.bp.blogspot.com/_a-xMA9vKgHM/TB8yt_LTq6I/AAAAAAAAAqQ/0PuRFruDzGI/s1600/DSCF3294.JPG

Δευτέρα 14 Ιουνίου 2010

Ελλάς ώρα μηδέν;;;




Όποιος "πέφτει από τα σύννεφα" και ξαφνιάζεται για τα τεκταινόμενα των τελευταίων μηνών στην Πατρίδα μας ή απέχει πολύ από την πραγματικότητα ή η κρίση του ,ως λογικού ανθρώπου, σταματά στην ψηφοφορία του ποιος θα μείνει ή θα φύγει σε ένα ριάλιτι .
Δυστυχώς η συντριπτική πλειοψηφία του ελληνικού λαού , ανήκει και στις δύο κατηγορίες.
Όταν η αξιοπρέπεια ,οι αρχές, τα ιδανικά, οι πανανθρώπινες αξίες είναι ξεπερασμένες έννοιες, η ατιμωρησία, η ασυδοσία, η απαιδευσιά, η αμορφωσιά είναι διάχυτη παντού, η αδιαφορία και ο χαβαλές είναι γενικευμένες πρακτικές, η δίψα για πρόοδο και ‘δημοκρατία’ αναλώνεται στον γάμο ομοφυλοφίλων, στο να ψηφίσουμε Τσίπρα και στην άρνηση στρατεύσεως, όταν ότι μας πειράζει και το κατακρίνουμε, εμείς οι ίδιοι το ανακυκλώνουμε, όταν οι θύτες και τα θύματα είναι οι 2 όψεις του ίδιου νομίσματος ,όταν ο σεβασμός και η κατανόηση είναι παρωχημένες έννοιες ,όταν διαμορφώνουμε απόψεις και ιδέες από ανεπαρκείς και άσχετους δημοσιογραφίσκους, όταν το κομματικό συμφέρον υπερισχύει του συμφέροντος της πατρίδος, όταν το ΨΩΜΙ-ΠΑΙΔΕΙΑ-ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ αντικαθίσταται από το ΜΑΣΑ-ΧΑΒΑΛΕΣ-ΑΝΑΡΧΙΑ τότε όλα ήταν προαναγγελθέντα .
Τότε είμαστε άξιοι των όσων συμβαίνουν.
Τότε τις τύχες μας θα τις διαχειρίζονται ΠΑΝΤΑ οι ανάξιοι πολιτικοί, τα λαμόγια , οι αντεξουσιαστές, οι αναρχικοί , οι φασίστες, οι χούλιγκανς, οι ανίδεοι, τα πρεζόνια, οι απάτριδες, οι εγκληματίες ( ημεδαποί ΚΑΙ αλλοδαποί), οι κομπλεξικοί και οι ανεγκέφαλοι.

Τότε η απαξίωση των θεσμών είτε λέγεται στρατός, είτε αστυνομία, είτε εκκλησία, είτε δημόσια διοίκηση, είτε οικογένεια, είτε δικαιοσύνη , θα είναι συνεχής και αμετάκλητη.

Και το αστείο στην όλη υπόθεση είναι ότι δεν είδαμε ακόμα τίποτα, γιατί τα χειρότερα έρχονται.

Με τις υγείες μας.
skymnos.blogspot.com

του διάσημου βραζιλιάνου ογκολόγου και συγγραφέα Drauzio Varella:

"Στις μέρες μας δαπανώνται πέντε φορές περισσότερα χρήματα στην έρευνα για την ανδρική ανικανότητα και την προσθετική στήθους στις γυναίκες, σε σχέση με αυτά που δαπανώνται για τη θεραπεία της νόσου Alzheimer. Ως εκ τούτου σε λίγα χρόνια θα έχουμε ηλικιωμένους με τέλεια στύση και ηλικιωμένες με μεγάλα βυζιά που όμως κανείς τους δε θα θυμάται σε τι χρησιμεύουν..."

Αφροελλάς..



«Το πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης στη χώρα μας, μπορεί να γίνει και βόμβα στα θεμέλια της ελληνικής κοινωνίας αν δεν αντιμετωπιστεί αποτελεσματικά και συγχρονισμένα. Και το κλειδί για την επίλυση του είναι να συνεργαστεί η Τουρκία τόσο σε ευρωπαϊκό όσο και σε διμερές επίπεδο και να δεχθεί τον επαναπατρισμό». Αυτό τόνισε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοϊδης ενημερώνοντας σχετικά την αρμόδια επιτροπή της Βουλής



Μάλιστα!
Τώρα αρχίσατε να ανακαλύπτετε την Αμερική;;
Περιμένετε ακόμα λίγο μωρέ.
Νά, όταν ο μεσαίος δάκτυλος μπεί από τον πισινό και φτάσει μέχρι τον οισοφάγο....

Έχουμε ακόμη λίγο περιθώριο χρόνου, μέχρι όλες οι πόλεις της Ελλάδος να γίνουν κάπως έτσι..





skymnos

καλό καλοκαίρι..

Τώρα που οι δουλειές λιγόστεψαν κι ο χρόνος περισσεύει,
καιρός για να διαβάσουμε και να ξεστραβωθούμε...


Άντε και καλό καλοκαίρι!!!!

ΕΛΛΑΣ=ΑΒΕΡΩΦ







..."Πάνω στο θωρηκτό "Αβέρωφ", το πλοίο-σύμβολο του πολεμικού ναυτικού και ζωντανή ιστορία των αγώνων του ελληνικού έθνους, έγινε ιδιωτική εκδήλωση η οποία προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων. Έκπληξη και οργή προκάλεσε η πρωτοφανής έμπνευση του εφοπλιστή Λεό Πατίτσα και της συζύγου του Μαριέτας Χρουσαλά να τελέσουν γαμήλιο πάρτι στο κατάστρωμα του θρυλικού θωρηκτού Αβέρωφ.Το θωρηκτό παραμένει αγκυροβολημένο στον Φλοίσβο ως μουσείο της ζωντανής ιστορίας των αγώνων του ελληνικού έθνους. Όμως για ένα βράδυ μετετράπη σε νυχτερινό κλαμπ και μπροστά από τα κανόνια του, είχαν στηθεί τραπέζια και μπουφέδες. Το φυλάκιο διακοσμήθηκε με γαμήλιες ανθοδέσμες, στο κατάστρωμα σέρβιραν εδέσματα και άνοιγαν σαμπάνιες, χωρίς την παραμικρή αίσθηση της ιερότητας του χώρου, ο γαμπρός και η νύφη έσυραν το χορό, ενώ οι φίλοι τους ακολουθούσαν και χειροκροτούσαν εν ευθυμία".....






Ά,μάλιστα. Αυτή η παρωδία μας σόκαρε, έέέ;;


Ακριβώς το ίδιο φαινόμενο, παρατηρείται τον τελευταίο μισό αιώνα ( τουλάχιστον) στην Χώρα μας.


Όπου "Αβέρωφ" βάλτε την Ελλάδα και όπου "καλεσμένους-ανίδεους διασκεδάζοντες" βάλτε τους περισσότερους Έλληνες που πέρασαν τα τελευταία χρόνια από αυτά τα χώματα.


Μιά μεγάλη μερίδα "συμπολιτών" μας ( αγνώμονες, αμνήμονες, με φοβικά σύνδρομα και υποτελικές διαθέσεις) ασχημονούν βάναυσα εις βάρος του κοινωνικού συνόλου και του Έθνους, με όλους εμάς στον ρόλο των απαθών παχυδερμικών θεατών σ' αυτό το εξόφθαλμο πλιάτσικο της Πατρίδας. Φοβισμένοι και απονευρωμένοι καθόμαστε ως απλοί παρατηρητές -καταγραφείς του "ξεπατώματος" της ιστορικής μας συνείδησης-γλώσσας-αυτογνωσίας-πολιτισμού-Πίστεως-ηθών-εθίμων-αξιών, περιμένοντας μοιρολατρικά την πλήρη ισοπέδωση.


Μετά μας "σοκάρουν" τα τσιφτετέλια, οι σαμπάνιες και οι μεσημεριανοί μαϊντανοί της τηλεόρασης που βεβηλώνουν το ιστορικό "Αβέρωφ"....


Μοιραία το "Αβέρωφ" ακολουθεί την πορεία της Ελλάδος....
skymnos

Κυριακή 13 Ιουνίου 2010

άνευ σχολίων...

click to zoom

Κατάλαβες τώρα γιατί σε λέγανε εθνικιστή όταν έλεγες πως αγαπάς την Πατρίδα σου; Για να την πουλήσουν πιο εύκολα. Όταν επί Σημίτη κάθε λέξη που άρχιζε από -εθν… και -ελλ… ‘εγινε ο δαίμονας που θα μας στερούσε από τον “εκσυγχρονισμό”.

Κατάλαβες τώρα γιατί σε λέγανε ρατσιστή; Σε πολύ λίγο δεν θα είσαι ιδιοκτήτης της πατρίδας σου, θα είσαι ένας κάτοικος μιας χώρας που θα ανοίκει στους τραπεζίτες και τ’ αφεντικά τους που παριστάνουν την κυβέρνηση.

Κατάλαβες τώρα γιατί τους αγαπάνε τους “μη νόμιμους μετανάστες” τόσο πολύ οι εκλεγμένοι αλήτες μας; Για να κάνουν με τη δυστυχία τους κι εμάς δυστυχισμένους.

Κατάλαβες τώρα γιατί πριονίσανε την παιδεία και την υποβάθμησαν σε “εκπαίδευση”; Για να σε κάνουν υπαλληλάκο των 3.60. Να σε βάλουν πίσω από τον πάγκο των μπακάλικών τους, να σερβίρεις καφέδες και να πηγαίνεις με το παπί πίτσες στα πάρτυ του Χριστοφοράκου.

Κατάλαβες τώρα γιατί σου δίνανε τζάμπα κάρτες οι τράπεζες; Για να σου πάρουν το πατρικό σου. Δεκάρα δεν δίνανε για τις δόσεις σου, με χαρτιά τυπωμένα σου πήρανε το σπίτι, το χωράφι, το μαγαζί.

Κατάλαβες τώρα γιατί σε χώσανε στο χρηματιστήριο; Όταν ένας πρωθυπουργός της χώρας προέτρεπε τον απλό κόσμο να βάλει το κομπόδεμά του στο στημένο παιγνίδι του χρηματιστηρίου, δεν εννοούσε ακριβώς για …επενδύσεις. Κατάλαβες τώρα πως κάποιοι γίνανε πάμπλουτοι σε μια νύχτα ανταλλάσσοντας πλούτο με αέρα;

Κατάλαβες τώρα γιατί γουστάρουν τόσο την “ελεύθερη αγορά”; Για να κλείσει ο μπακάλης και να στέλνεις τον κόπο σου στα μεγαλομπακάλικα της γερμανίας. Σε βγάλανε ψαράκι από τη γυάλα σου και σε πετάξανε στον ωκεανό με τα σκυλόψαρα, με τους δικούς τους …κανόνες διατροφής.

Κατάλαβες τώρα ψαράκι πόσο αξίζει η γυάλα σου; Μήπως έχεις την καλύτερη γωνιά στον κόσμο, το καλύτερο οικόπεδο και στην κοστολογούν μόλις 300 δις; Τότε τα βράχια της ιρλανδίας πόσο κάνουν, τέσσερα δίφραγκα;

Κατάλαβες τώρα τι σημαίνουν για ‘κείνους “επενδύσεις”; Με δημόσιο χρήμα, σε δημόσιο χώρο, με κρατικές επιδοτήσεις φτιάχνουν έργα που σε βάζουν να τα πληρώνεις για τρεις ζωές σ΄αυτούς που το παίζουν εργολάβοι. Τους έφτιαξες καινούριο αεροδρόμιο ενώ είχες, τους χάρισες και τον εθνικό σου αερομεταφορέα επειδή ήταν “μορφονιοί” και ‘ξέραν καλύτερα να στήνουν σιδεριές και να στρώνουν άσφαλτο από τη ΜΟΜΑ.

Κατάλαβες τώρα γιατί την Εθνική σου Οδό της αλλάζουν ονοματάκι; Θέλεις 20ευρώ για να πας από Αθήνα – Θεσσαλονίκη χρησιμοποιόντας την Εθνική σου Οδό, αυτήν που είναι υποχρέωση του κράτους να κατασκευάσει κι όχι να την ξεπουλήσει στο κάθε “όμορφο’ που παριστάνει τον εργολάβο.

Κατάλαβες τώρα γιατί σου πουλάνε φθηνά τα χαζοκούτια; Για να σε κάνουν να τρως κουτόχορτο στα λιβάδια της τηλεόρασης. Για να σε πετάνε μπαλάκι από τη μεσημεριανή χαζοβιόλα στον απογευματινό πληρωμένο τελάλη της προπαγάνδας τους. Από το πρωί μέχρι το βράδυ μια θλιβερή παρέλαση υπερεκτιμημένων “τίποτα” με ειδικότητα στον αέρα.

Κατάλαβες μήπως τώρα γιατί στη Βουλή δεν μπαίνει ούτε ένας σοβαρός άνθρωπος; Επειδή αφορά ένα θίασο τριακοσίων διορισμένων από τις κοματικές λίστες οι οποίες συντάσσονται από ντόποιους τοποτηρητές που οι μεγάλοι επιλέγουν από τις “άγιες οικογένειες” του τόπου. Δεν θα βρείτε κανέναν από τους έλληνες λαμπρούς διανοητές κι επιστήμονες εκεί μέσα. Ούτε απ’ έξω δεν πατάνε μη λερωθούν.

Κατάλαβες τώρα γιατί τα κάνουν όλ’ αυτά; Δεν θέλουν άλλους Έλληνες. Ούτε στο γένος ούτε στη σκέψη. Καθιστούν αδύνατη ακόμα και την αναπαραγωγή. Οι γονείς σε δυο δουλειές, οι παππούδες ακόμα και στα 70 θα εργάζονται. Τα παιδιά δεν μεγαλώνουν αυτόματα και ο ξέρουν. Είναι υπεύθυνοι για κάθε ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΓΕΝΝΗΘΕΙ. Θυμηθήτε το, κάνουν γενοκτονία και το ξέρουν.

Συμπληρώστε τον κατάλογο. Ελεύθερα παρακαλώ…

(κείμενο του CJ που δημοσιευθηκε στο μπλογκ ολυμπιαδα)

Παρασκευή 11 Ιουνίου 2010

γράψε Δήμαρχε, γράψε...


χμ , χμ, χμ... όταν ο Δήμαρχος της Αλεξ/πολης, διαπιστώνει πως έκανε "πατάτα" με το στένεμα της κεντρικής Λεωφόρου (για να φτιαχτούν οι ποδηλατόδρομοι), ποιά λύση σκέφτεται και υλοποιεί ;




Αλλάζει σε μιά νύχτα τις πινακίδες και στέλνει την Τροχαία να "ξεσκίσει" στο γράψιμο τους ανύποπτους και ανενημέρωτους πολίτες.

Έτσι , από την μιά, γεμίζει τα ταμεία του Δήμου και από την άλλη εξοικονομεί οριακό χώρο για να περνούν τα μεγάλα οχήματα από την κεντρική Λεωφόρο.

Για όλα σκέφτεται ο Δήμαρχος, καί την "ελεύθερη" μετακίνηση αλλά καί την τσέπη σας.....






μνημόσυνο σκύλων...

Δεν θα αποπροσανατολίσουν την κοινή γνώμη από το μέγιστο πρόβλημα της εποχής, οι διάφοροι επιτήδειοι.
Νομίζουν πως με την οικονομική κρίση, τα Εθνικά θέματα, τους πολέμους, την παρακμή της κοινωνίας, την επιδρομή στην Γάζα, τα νέα μέτρα, και τέλοσπάντων με τα διάφορα ελάσσονος
σημασίας προβλήματα της Χώρας (αλλά και του κόσμου γενικότερα), θα μας στρέψουν αλλού την προσοχή και όχι στο καυτό θέμα των αδικοχαμένων σκύλων.

Βάλτε τα μαύρα σας, πάρτε μυξομάντηλα (και ύφος χήρας), γράψτε και μιά προσευχή και ελάτε όλοι στο μνημόσυνο που θα τελεστεί έξω από το Δημαρχείο της πόλης μας στις 26/6/10.

Θα υπάρχουν και φωτογραφίες από τους ..μακαρίτες...

Απολαύστε....


όλοι στο μνημόσυνο των αδικοχαμένων σκύλων!!!!!!!

ένα δείγμα από την προτεινόμενη εμφάνισή σας......




Πέμπτη 10 Ιουνίου 2010

νεα Δημοτική κίνηση

Αξίζει να διαβάσουμε την διακήρυξη της κίνησης κάποιων συμπολιτών μας, εν όψει των επερχόμενων Δημοτικών εκλογών, άνευ "χρισμάτων" και "δακτυλιδιών"...


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΝΩΤΙΚΗ, ΔΗΜΟΤΙΚΗ

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ

Συνδημότες, Συνδημότισσες

Τέσσερα χρόνια μετά τις τελευταίες δημοτικές εκλογές και τη ψήφιση του “Καλλικράτη” εμείς οι δημότες του Νέου Δήμου Αλεξανδρούπολης που συμμετέχουμε στην «ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ» βλέπουμε ότι το όραμά μας για το Δήμο είναι περισσότερο από κάθε άλλη φορά επίκαιρο.

Οραματιζόμαστε ένα Δήμο συμμετοχικό, που θα λειτουργεί με διαφάνεια και αξιοκρατία.
· Πιστεύουμε σ΄ ένα Δήμο μοχλό ισόρροπης και ισότιμης ανάπτυξης όλων των οικισμών του, με στόχο την ποιότητας ζωής μέσα από την προστασία του ανθρωπογενούς και φυσικού περιβάλλοντος.
· Θέλουμε ένα Δήμο διεκδικητικό απέναντι σε κάθε εξουσία
· Επιλέγουμε έναν Δήμο που να αναλαμβάνει με γενναιότητα το κόστος των επιλογών του και να δημιουργεί ρήξεις όταν και όπου επιβάλλεται.
Ο Δήμος είναι ο χώρος που επιτρέπει σε εμάς τους δημότες να αναλάβουμε πρωτοβουλίες και δράσεις, να ασχοληθούμε με τα ζητήματα της ζωής μας, να έχουμε λόγο και άποψη για όσα μας αφορούν κάθε μέρα και όχι μία φορά κάθε τέσσερα χρόνια.
Σήμερα ιδιαίτερα που ο ΝΕΟΣ διευρυμένος Δήμος Αλεξανδρούπολης , στα πλαίσια του <<Καλλικράτη>>, περιλαμβάνει ένα νέο, μεγάλο γεωγραφικό χώρο και εντάσσει σε ενιαίο Δήμο τους Δήμους Φερών, Τραϊανούπολης και Αλεξανδρούπολης, αποτελώντας μια διευρυμένη χωροταξική και ανθρωπογενή δομή, οι ανάγκες, οι προτεραιότητες και οι δυνατότητες αποκτούν άλλη μορφή και περιεχόμενο.
Το νέο χωροταξικό συγκρότημα μπορεί ως έκταση και ως πληθυσμός να αποτελέσει μια νέα πολύμορφη αναπτυξιακή, χωροταξική, πολεοδομική και οικιστική οντότητα, να αξιοποιήσει πλεονεκτήματα και πόρους της κάθε περιοχής επιστημονικούς, τεχνολογικούς, αρχαιολογικούς, φυσικούς, ανθρώπινους, κοινωνικούς και πολιτιστικούς, να αναπτύσσει παράλληλες και συμπληρωματικές δραστηριότητες που θα οδηγεί σε ισόρροπη ανάπτυξη.

Πιστεύουμε ότι είναι ευθύνη όλων μας να αποφασίσουμε πως θέλουμε τον Δήμο μας σήμερα αλλά και πως ονειρευόμαστε να τον παραδώσουμε στους απογόνους μας.
Μας ενώνει ο στόχος της ανάπτυξης και της προόδου και μας επιβάλει να αποφασίσουμε τι ανάπτυξη θέλουμε και αν χρειασθεί να πληρώσουμε και το κόστος που απαιτείται για την επιτυχία του στόχου μας.
· Μας αφορά όλους η κατοικία, η εργασία, η παιδεία, η υγεία, ο πολιτισμός, το δομημένο και το φυσικό περιβάλλον, η συμμετοχή των πολιτών στη διαχείριση των θεμάτων του Δήμου, «το πολιτεύεσθαι».
· Θέλουμε ο πολιτισμός στο Δήμο να κινητοποιεί πολίτες και φορείς, να στηρίζει δραστηριότητες ιδιωτικές, ατομικές και συλλογικές, να εξασφαλίζει υψηλή παροχή υπηρεσιών, να ενεργοποιεί τον πολίτη στη συμμετοχή ανάλογα με τα ενδιαφέροντα, την ηλικία και τις προτιμήσεις του.
· Μας ενδιαφέρει όλους η ποιότητα ζωής στα κέντρα και στην περιφέρεια του Δήμου μας, η αναπτυξιακή προοπτική των οικισμών, τα θέματα αισθητικής του χώρου στον οποίο ζούμε. Δεν μπορούμε να μεταφέρουμε σε άλλους αυτή την ευθύνη.
Σήμερα, λίγους μήνες πριν τις δημοτικές εκλογές, είναι αντιληπτό ότι το μείζον δεν είναι η προεπιλογή του υποψήφιου δημάρχου, αλλά η διαμόρφωση του αναγκαίου πολιτικού πλαισίου για τη νέα πορεία του δήμου και η σύγκληση των αυτοδιοικητικών δυνάμεων που έχουν όραμα, σχέδιο, ηθική πολιτική διαδρομή, διάθεση προσφοράς και επιλέγουν την πολιτική ως την πυξίδα που θα οδηγεί με ασφάλεια σ' αυτήν την πορεία.

Aπαιτείται ένα Αυτοδιοικητικό κίνημα αλλαγής, που θα συμβάλλει στη συλλογική λειτουργία, θα αναλύσει την Δημοτική παρακμιακή πραγματικότητα, τα νέα δεδομένα που διαμορφώνονται με τον <<Καλλικράτη>>, θα αποφασίσει τις μορφές παρέμβασης και δράσης. Μέσα από αυτήν την πορεία θα αναδειχθούν οι δεσμευτικοί όροι και τα πρόσωπα που θα αποτελέσουν την εκπροσώπευσή του.
Απομένει η ατομική και συλλογική μας προσπάθεια.

ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΔΗΜΟΣΙΟ ΔΙΑΛΟΓΟ ΜΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ
ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΚΑΙ ΟΡΑΤΗ ΚΑΤΑΛΗΞΗ.
ΚΑΛΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΣΗ , ΕΞΩ ΑΠΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ
ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ Η ΑΤΟΜΙΚΕΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΕΣ, ΣΕ ΜΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ
ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΛΠΙΔΟΦΟΡΑ ΠΟΡΕΙΑ.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ

Γιαννούλης Νίκος 2551021762
Ψειρίδης Νίκος 2551028433
Ρίζος Δημήτρης 2551027520
Εξαμηλιώτης Βαγγέλης 2551025703
Δούκας Χρήστος 2551037106

Τετάρτη 9 Ιουνίου 2010

ΕΡΕΥΝΑ....

σύμφωνα με έρευνα του Ινστιτούτου Ψυχολογίας και Αντιλήψεως του ADF University GTT
HKLLPO του Μπαγκλαντές (με μεγάλη πείρα επί του συγκεκριμένου θέματος),
ο ανθρώπινος νους αντιλαμβάνεται, κατανοεί, συμπεριφέρεται και θωρεί την κατάσταση των πραγμάτων πάντα σε σχέση με την ιδιότητα-επάγγελμά του.

Παράδειγμα:
'Ενας μάγειρας ή ένας λαίμαργος βλέπει π.χ. την άσκηση πολιτικής γενικότερα (εξωτερικής, άμυνα, διπλωματία κλπ) σαν έναν τέντζερη με λογιών λογιών φαγητά (τουρλού δηλαδή)

ένας τσομπάνης σε βουστάσιο τους βλέπει όλους σαν ένα κοπάδι από βόδια και την άσκηση πολιτικής ως "βοσκή"
ο Βαλλιανάτος (αυτό το υπέροχα προοδευτικό και ευαίσθητο άτομο)

κάπως έτσι βλέπει (ή οραματίζεται ) την άσκηση εθνικής εξωτερικής πολιτικής προς τους γείτονές μας



ή κάπως έτσι....





skymnos.blogspot.com

Τρίτη 8 Ιουνίου 2010

Είπαν για εμάς οι ξένοι....


Αποκαλυπτικός και χειμαρρώδης ο Σάϊμον Αντχολ (ένας από τους κορυφαίους συμβούλους Πολιτικής και Επικοινωνίας στον κόσμο) στην εκπομπή Νέοι Φάκελοι (Σκάϊ 7/6)

Ερωτηθείς για την "εικόνα" και την "φήμη" της Ελλάδος (από τους Λαούς του κόσμου μετά τα όσα διαδραματίζονται σε εμάς τα τελευταία χρόνια) μας εκπλήσσει με τις απαντήσεις του.


..."για όνομα του Θεού είστε η Ελλάδα. Μπορείτε να κάνετε σχέδια όχι μόνο για αύριο και μεθαύριο αλλά για την επόμενη χιλιετία.."...


.."το πρόβλημά σας είναι ότι δεν έχετε καταλάβει πως κάθεστε σε μιά Χώρα "θησαυρό" (και δεν εννοεί μόνο από οικονομικής απόψεως αλλά και από ιστορικής-πολιτιστικής..)...


.."βλέπω ένα υπέροχο και ξεχωριστό Έθνος να συμπεριφέρεται σαν να μην νιώθει έτσι"...


.."εσείς οι ίδιοι δεν γνωρίζετε ποιοί είστε. Είναι πολύ δύσκολο να σε αγαπήσει κάποιος αν βλέπει ότι εσύ δεν αγαπάς τον εαυτό σου"...



Πού έχει άδικο ο Αντχολντ;



skymnos.blogspot.com

οι "κατάσκοποι" και οι "κατάπτυστοι"...

Τί κοινό έχουν οι δύο πιό γνωστοί Έλληνες "κατάσκοποι";


Ο Λουκάς Χρηστίδης (Βορειοηπειρώτης), συνελήφθη στις αρχές της δεκαετίας του '60 στην Αλβανία, για κατασκοπεία υπέρ της Ελλάδος και κρατήθηκε για 30 χρόνια έγκλειστος στις απάνθρωπες αλβανικές φυλακές (όλοι τόσα χρόνια τον είχαν για νεκρό).



ο Σταύρος Λάλας κρατήθηκε έγκλειστος, για τον ίδιο λόγο, στις αμερικάνικες φυλακές για 13 χρόνια

Το κοινό τους; (πέραν του ότι ξεχάστηκαν από το Κράτος..)
Ο μεν πρώτος κατηγορηματικά υποστηρίζει πως από την ώρα της επιστροφής του ποτέ δεν ζήτησε κάτι από το Ελληνικό Κράτος.
Μάλιστα έλεγε "είμαι Έλληνας, ας πάω στην Ελλάδα και ας πεθάνω την επόμενη ώρα"..
ο δε δεύτερος, σε ερώτησή του αν το μετάνιωσε και αν θα το ξανάκανε (μετά από αυτά που πέρασε και περνάει) απάντησε πως "είμαι Έλληνας και όπως κάθε Έλληνας , έκανα το καθήκον μου απέναντι στην Πατρίδα και τίποτα παραπάνω"..
Καμμιά ομοιότητα με τους πολιτικούς-"διαχειριστές" της Ελλάδος;;


skymnos.blogspot.com

Δευτέρα 7 Ιουνίου 2010

χίλιες και μία (τουρκο)νύχτες...

τί ειρωνεία να σ'αρέσει η θάλασσα αλλά όχι ο ήλιος, τα αεροπλάνα αλλά να έχεις υψοφοβία, τα μαλλιά ράστα αλλά να είσαι καράφλας κ.ο.κ.

Κάπως έτσι ένιωθαν, μέχρι τώρα, οι λάτρεις του σινεμά αλλά και της ελληνοτουρκικής φιλίας.
Πως μπορούσαν να "συνδυάσουν" τις δύο τους "αγάπες" ;(αχ, αναπολούν ακόμα "τα σύνορα της αγάπης" με τον Μουράτ..).
Έρχεται λοιπόν ο ΑΝΤ1 με το τουρκογυφτοσίριαλ "1000+1 νύχτες" (δλδ 1001 νύχτες) και με μιά φοβερά πρωτότυπη υπόθεση , για να καλύψει το "κενό" (η Σεχραζάτ παντρεύεται τον πλούσιο Αχμέτ παρόλο που δεν την ήθελε η πλούσια οικογένειά του για νύφη. Γεννάει ένα παιδί, σκοτώνεται ο Αχμέτ, μαθαίνει πως το παιδί της είναι βαριά άρρωστο, θέλει πολλά φράγκα για να γιάνει, της κλείνουνε όλες οι πόρτες αλλά εμφανίζεται ο τουρκογυφτοπαλληκαράς Ονούρ.... άάάάάχχ!!!).
Όχι μόνο θα συνεπάρει τους υπέρμαχους της ελληνοτουρκικής φιλίας αλλά και τους υπόλοιπους αμερόληπτους-αποστασιοποιημένους (Φραγκουδάκη, Ν.Θεοδωρίδη, Βαλλιανάτο, Δήμου, Μητσοτάκη, Ντεντέ κλπ).

Η σειρά έκανε θραύση σε Βουλγαρία-Ρουμανία-Σκόπια-Αζερμπαϊτζάν-Κουβέϊτ (χωρίς πλάκα..).
Απομένει η Ζουαζηλάνδη και το Νεπάλ για να καθιερωθεί ως το πιό πετυχημένο σίριαλ στις υπεραναπτυγμένες κοινωνίες...

Μιά σωστή παρατήρηση έκανε ο τουρκοψευδομουφτής Μετέ:
"καλά μπρέ, ντεν έχει γκαμήσι τουρκοπρωταγνωνιστή με Ελληνίντα στο σειρά; ντεν τα έχει εντιαφέρον. Βάϊ, βάϊ, βάϊ..."




skymnos.blogspot.com

Κυριακή 6 Ιουνίου 2010

άντε και στα δικά μας...


Νά βρε αχάριστοι γκιαούρηδες.
Αφού δεν βραβεύετε τον ακάματο εργάτη της ελληνοτουρκικής φιλίας Μετέ, το κάνουν οι απέναντι φιλήσυχοι-ειρηνόφιλοι γείτονες (17/5 Κων/πολη).

Φυσικά, όπως επιβάλλεται, υπό το άγρυπνο βλέμμα του "πατερούλη"....


Ακόμα και οι πράκτορες έχουν την ανάγκη της επιβράβευσης, όχι μόνο μισθό...

σσσσσσ....μίλησε η Φραγκουδάκη.....(ή μήπως έκλασε;;)


στο παρακάτω "άρθρο", μπορεί κανείς να απαριθμήσει μερικά συμπεράσματα:

α. υπάρχουν ακόμα πολλοί στην Πατρίδα μας με απόψεις "γερμανοτσολιαδίστικες"

β. όταν διαχειρίζεσαι πολλά φράγκα (-φραγκουδάκια-Φραγκουδάκη), έ λες και μιά "καλή" κουβέντα παραπάνω...

γ. η αλήθεια και το δίκαιο δεν είναι πάντα το ζητούμενο..

δ. σου μένει η απορία αν αυτή η κυρία, που έγραψε αυτό το τραγελαφικά απλοϊκό κείμενο ( επιπέδου Δημοτικού), θεωρείται "συγγραφέας" βιβλίων και πονημάτων (με παχυλές , μάλιστα, επιδοτήσεις)..

ε. οι έμμισθες υπηρεσίες αποδίδουν αρκετά καλά

στ. η πέμπτη φάλαγγα είναι εντός των πυλών

ζ. είμαστε αρκετά "μαζόχες" όσοι διαβάζουμε τέτοια κείμενα

Απολαύστε!!



(δεν θέλω σχόλια για τα μούτρα κανενός...)



«Είναι στρωμένοςμε καλές προθέσεις». Δασκάλα σε μειονοτικό σχολείο της Θράκης έγινε τηλεοπτικό θέαμα. Γιατί; Κατά τον θρακικό Τύπο: μια μέρα, 8/2/08 (ναι, 2008) η δασκάλα επιπλήττει την καθαρίστρια του σχολείου,παρεμβαίνει ο σύζυγός της επιστάτης να την υπερασπιστεί και... λίγες ώρες αργότερα ο επιστάτης μηνύεται, συλλαμβάνεται, δικάζεται και καταδικάζεται για εξύβριση και πρόκληση «κάκωσης» στο χέρι της δασκάλας. #Κατά τιςτηλεκπομπές: όλα πήγαιναν θαυμάσια στο σχολείο και το χωριό, ώσπου μια μέρα ο επιστάτης επιτέθηκε στη δασκάλα και της «έσπασε το χέρι». Στη συνέχεια η υπερβολή υπερβαίνει κάθε όριο. Στα ασαφέστατα αίτια του συμβάντος με τον επιστάτη δίνονται τερατικές διαστάσεις διεθνούς συνωμοσίας: «επιτέθηκαν» στην «ελληνίδα δασκάλα», «επειδή» πάσχιζε να εμποδίσει «τον εκτουρκισμό της Θράκης». #Ωστόσο πριντο συμβάν (όπως ανέφεραν οι τηλεκπομπές αντιφάσκοντας), οι γονείς μάζεψαν υπογραφές ζητώντας τη μετάθεση της δασκάλας καιοι μαθητές σταμάτησαν να πηγαίνουν σχολείο! Το γεγονός μόνο του αποκαλύπτει πολύ μεγάλες ευθύνες της δασκάλας. Οταν η πατριωτική της δράση συμβάλλει να σταματήσουν τα μουσουλμανάκια το σχολείο, αναμφίβολα καταλαβαίνει λάθος τον πατριωτισμό και τον εφαρμόζει ακόμα χειρότερα. #Οι τηλεκπομπέςεπίσης τον πατριωτισμό επικαλούνται. Φουσκώνουν ένα προ διετίας συμβάν. Διαδίδουν ότι στη Θράκη «γίνονται» σημεία και τέρατα. Καλλιεργούν αγανάκτηση πατριωτική: ιδού η «ελληνίδα δασκάλα», της «σπάνε το χέρι» και «την αναγκάζουν να ζητήσει μετάθεση» για να «εκτουρκίσουν» τη Θράκη. Ετσι εμφανίζεται μέγας πράκτορας του «εκτουρκισμού», αυτός που επιτέθηκε στη «μία», μοναδική στη Θράκη πραγματική «ελληνίδα», ο μουσουλμάνος επιστάτης του σχολείου σύζυγος της καθαρίστριας! #Τι (διάβολο)εννοούν κραυγάζοντας η δασκάλα «θέλει ελληνική τη Θράκη», σαν να μην είναι ελληνική! Εκατοντάδες δάσκαλοι δουλεύουν στα 220 μειονοτικά σχολεία μέχρι τα σύνορα με τη Βουλγαρία και την Τουρκία. Και προβάλλεται πατριωτική η «ανακάλυψη» ότι «μία» δασκάλα «θέλει» τη Θράκη «ελληνική»! Πού καταλήγουν όλα τούτα; Διαστρεβλώνεται άκριτα η θρακική πραγματικότητα. Ναρκοθετείται ο δρόμος που άνοιξε και προχωρεί προς τη συνύπαρξη των τοπικών διαφορών. Δηλαδή διακυβεύονται σοβαρά, ευαίσθητα και ακριβώς εθνικά θέματα. Από πατριωτισμό!


(τις δυό κυρίες τις "χωρίζουν" πολλά . "Τυγχάνει" να συμφωνούν σε μερικά και να συνεργάζονται , ενίοτε..)

http://4.bp.blogspot.com/_ZqgM5QzNn-w/S0FdKEW8aLI/AAAAAAAAG2A/Y9OYj5q9wME/s400/FRAGODRAGONA+.jpg

skymnos.blogspot.com

Σάββατο 5 Ιουνίου 2010

είστε "ακροδεξιοί";;

Δεν είστε της ανωμαλίας;
Δεν σας αρέσει κάποιος άντρας να φέρεται και να δείχνει θηλυπρεπής;
Είστε εναντίον των δικαιωμάτων των "γκέϋ";(πούστηδες εμείς τους λέγαμε κάποτε..)
Δεν δέχεστε να πατρεύονται - υιοθετούν παιδιά;
Δεν τους θέλετε ως πρότυπα για τα παιδιά σας και την κοινωνία;
Δεν σας αρέσει που τα ΜΜΕ "αδερφοκρατούνται" και που μας πιπιλίζουν το μυαλό με το "ορθόν" της συγκεκριμένης επιλογής;

Συγγνώμη αλλά είστε ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ - στο πρώτο στάδιο εκφασισμού της συνειδήσεώς σας.
Προσέξτε το.
Νά , το είπε κι ο Τσιπροπρόεδρος.

Εδώ ο κόσμος καίγεται και οι αδερφές...παρελαύνουν....


*πάντως καλά θα κάνουν οι Συνασπιστές να ακούσουν την φωνή του έμπειρου Κουβέλη Φ. για τον διαχωρισμό του ΣΥΝ με τον Σύριζα διότι, όπως λέει, μας χωρίζουν πολλά θέματα αρχής με τις συνιστώσες του (π.χ. φιλοσκοπιανοί, φιλοαδερφές, φιλοαναρχοεξτρεμιστές κλπ)

Φοβάται για επιθέσεις ακροδεξιών στο Athens Pride ο Αλ. Τσίπρας

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 4 Ιουνίου 2010, 19:20

Τη στήριξή του στον «αγώνα που διεξάγουν λεσβίες, γκέι, αμφί και τρανς» εκφράζει ο ΣΥΡΙΖΑ και εύχεται κάθε επιτυχία στο φεστιβάλ Υπερηφάνειας (Athens Pride) που διοργανώνεται το Σάββατο.

Σε μήνυμά του ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, μάλιστα καταγγέλλει «εκφοβισμούς και απειλές από ακροδεξιούς κύκλους» ενόψει του φεστιβάλ.



(κοιτάξτε τα πουλάκια μου πόσο χαριτωμένα είναι. Άντε, και στα παιδιά του Τσίπρα. Ά, και καλούς απογόνους παλληκάρια μου..)
http://kokoromaxies.files.wordpress.com/2009/12/gay-parade-21.jpg