Τετάρτη 13 Απριλίου 2011

η πραγματική ποινή του Μαντέλη

Όλη η αλήθεια για την σκληρή τιμωρία του Τ.Μαντέλη
(από ινφογνώμονα)

Καταδικάστηκε σε 3 χρόνια με αναστολή ο Τ. Μαντέλης

Του Παναγιώτη Στάθη

Ποινή φυλάκισης 3 ετών με αναστολή, χωρίς να του αναγνωρίσει κανένα ελαφρυντικό, καταδίκασε το εφετείο τον πρώην υπουργό Τάσο Μαντέλη για ανακριβή δήλωση πόθεν έσχες την περίοδο 2006 - 2007. 

Παράλληλα, τού επιβλήθηκε πρόστιμο 7.500 ευρώ και στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων για έναν χρόνο. Το δικαστήριο δεν έκανε δεκτή την εισήγηση του εισαγγελέα να καταδικαστεί σε φυλάκιση 4 ετών η οποία θα μπορούσε ακόμα και να του δημιουργήσει πρόβλημα ελευθερίας. Ο δικηγόρος του πρώην υπουργού επισήμανε στο δικαστήριο ότι δεν μπορεί να πληρώσει ο εντολέας του για τα σκάνδαλα όλων των πολιτικών. 



http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRSPQgQdyxY1EWWLhQGMDRud-riTXwjnCRHorGispi8bkcsBoC6Ywκαι επειδή σκοπίμως μας αποκρύπτουν την αλήθεια, σας την παρουσιάζουμε ΜΟΝΟ εμείς.
Ο κ. Μαντέλης τιμωρήθηκε και με διετή απαγόρευση εισόδου του στα Νησιά Γκαλαπάγκος καθώς και στο Ανατολικό τμήμα των Νήσων Φίτζι. Επίσης το δικαστήριο , εξαντλώντας όλην του την σκληρότητα , του απαγόρευσε να αγοράσει το καινούργιο μοντέλο της Πόρσε για τους επόμενους 18 μήνες καθώς και την μή συμμετοχή του στο ριάλιτι dancing with the stars για την φετινή σεζόν. Του επέβαλαν να τρώει σε ρεστωράν μόνο 6 ημέρες την εβδομάδα και για 12 μήνες του απαγόρεψαν την κατανάλωση Ξιφία Αυστραλίας.  Τέλος του επέβαλαν και πρόστιμο 12 ευρώ για ανάρμοστη συμπεριφορά και 8 ευρώ για έξοδα δικαστικά.
Ο κ. Μαντέλης άσκησε έφεση και ζήτησε μείωση της σκληρής του ποινής...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου