Κυριακή, 30 Μαρτίου 2014

εντασσόμαστε στο "ποτάμ"

O ΣΚΥΜΝΟΣ  προσχωρεί ομαδικά στον καινούργιο ελπιδοφόρο κομματικό φορέα "το Ποτάμ"

Οι 10 λόγοι που μας οδήγησαν σε αυτήν την απόφαση:

1. έχουμε κοινή θεία την Δάφνη Σημίτη (γειά σου Σταυράκο ξάδερφε)
2. δεν είμαστε ομοφοβικοί
3. ανήκουμε στην ίδια Στοά με τον κ.κ. Ν.Δήμου (που τόσο θαυμάζουμε για το θάρρος της γνώμης του αλλά και για τις ενδιαφέρουσες απόψεις του)
4. μας εμπνέει ο φρέσκος λόγος του Σταύρου αλλά και οι ρηξικέλευθες προτάσεις του
5. γουστάρουμε την Αθηναίικη βορειοπροαστιακή φάτσα του
6. είναι οι μόνοι που δεν έχουν ουδεμία σχέση με την κατεστημένη διαπλοκή των καθεστωτικών ΜΜΕ
7. έχουμε κοινό Γκουρού και Μέγα διδάσκαλο τον μάστερ Ζα Ζεν τον (γνωστό) Φούα Λούα Κουκουβάο
8.υποστηρίζουμε και οι δύο τον Ολυμπιακό
9. θεωρούμε αδελφό κόμμα την "Ελιά" 
10. θεωρούμε ως τους μεγαλύτερους πολιτικούς που πέρασαν από την Ελλάδα τους: Κ. Μητσοτάκη- Μιχάλη Λιάπη- Κίμωνα Κουλούρη- Νίκο Μπίστη- Δ.Αβραμόπουλο- Γ.Παπανδρέου- Θεοδώρα Τζάκρη.
11. γιατί έτσι γουστάρουμε

Τετάρτη, 19 Μαρτίου 2014

Ανατροπή...

Αυτήν την Δευτέρα, στην εκπομπή "Ανατροπή" του Ν.Μπίστη, της Ντ.Μπακογιάννη, του Π.Τατσόπουλου και του Θ.Πάγκαλου καλεσμένος ο Γιάννης Πρετεντέρης με την νέα δημοσκόπηση της MBG κατά την οποία "το ποτάμι" λαμβάνει ποσοστό 98,32%!!
Αυτήν την Δευτέρα στην "Ανατροπή". Mην την χάσετε!!

Τρίτη, 11 Μαρτίου 2014

εκλογές...


Τα συνηθισμένα των υποψηφίων:
"μιά εσωτερική ανάγκη (ή φωνή, αν θέλετε) με ώθησε να ασχοληθώ με τα κοινά. Έχω διάθεση για δουλειά και θέλω να προσφέρω για το καλό της πόλης μου. Έχω όραμα και σχέδιο. Θα σταθώ στα καθημερινά προβλήματα του πολίτη. Ακόμα κι αν δεν εκλεγώ θα είμαι στην υπηρεσία του Δήμου για το καλό της πόλης μου. Δεν θα σας προδώσω γιατί θέλω να σας κοιτώ στα μάτια."
 

Το τί πραγματικά εννοούν οι περισσότεροι:
"μία εσωτερική ανακατωσούρα (μάλλον φουσκομάρα) με ώθησε να ασχοληθώ με τον κώλο μου. Έχω διάθεση για καθισιό και θέλω, αν γίνεται, να ζω εις βάρος των υπολοίπων. Βλέπω όνειρα και δεν τα θυμάμαι την επόμενη ημέρα. Στα παπάρια μου τα προβλήματα της καθημερινότητάς σας, δικά μου είναι; Εκλεγώ δεν εκλεγώ θα σας έχω γραμμένους. Και να σας κοροϊδέψω πάλι θα σας κοιτώ στα μάτια γιατί έχω θράσσος"

Δευτέρα, 10 Μαρτίου 2014

ένας βλάκας και μισός...

Το "Ποτάμι" στέρεψε.
Η "Νέα Μέρα" δεν ήρθε.
Η "Ελιά" μαράθηκε.
Η "Δημιουργία ξανά" καταστράφηκε.
Η "Χρυσή Αυγή" νύχτωσε.
Τα λοιπά κόμματα είναι για γέλια,
 και σύ ακόμα περιμένεις να σωθείς;
Καημένε μου ραγιά...

Τρίτη, 4 Μαρτίου 2014

Ού κρανεύσεις...

Οργισμένες δηλώσεις Βενιζέλου για την αποστολή στην Ουκρανία:Mα τί θέλουν επιτέλους οι Έλληνες; Από την μιά μας κατηγορούν για "άθεους", για "απάτριδες" και για "προδότες" και από την άλλην, όταν εκτελούμε κατά γράμμα τις εντολές του Κυρίου, μας κατηγορούν για "μισελληνισμό" και πως ερχόμαστε σε αντιπαλότητα με την ομόδοξη Ρωσία.
Αν το μόνο μου λάθος, σε σχέση με την Ουκρανία, ήταν πως τήρησα πιστά τις εντολές της Πίστεώς μας, ναί, δέχομαι πως λάθεψα.
Ού μοιχεύσεις, ού κλέψεις, ού φονεύσεις, ού κρανεύσεις. Το λέει καθαρά! Ού κρανεύσεις! Η Ου-κρανία είναι αμαρτωλή και θα πρέπει να δεχτεί την δημοκρατία. Θα πρέπει να χαλαρώσουν και να το απολαύσουν οι ομόδοξοί μας. Για την φουκαριάρα την Ευρώπη μωρέ...

άνευ σχολίων...


o μέγας δάσκαλος Μητσικώστας...