Τρίτη 28 Ιουνίου 2011

ειδήσεις σε τίτλους

Καθώς ο ειδησεογραφικός τομέας του Σκύμνου δεν συμμετέχει στην διήμερη απεργία, σας παρουσιάζουμε σε τίτλους τις κυριότερες ειδήσεις του 24ώρου.
http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQ_eC4zT_ta8sYUhH8ThysIE06rVMTtmptsjeQZSko8KfnfDi5KVKHezbIhttp://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcT0-GaxwI-S5JYXOjGdTIRjxzDxIqME7puJBILEODM5ix1jINwYim7bGNM

* ο Σύνδεσμος Ελλήνων Δημοσιογράφων διαψεύδει τις θεωρίες που μιλούν για στοχευμένη απεργία αυτές τις δύο ημέρες (28-29/6) που ψηφίζεται το μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα και γίνονται μεγαλειώδεις συγκεντρώσεις. Επόμενη απεργιακή κινητοποίηση θα  πραγματοποιηθεί (τυχαίως) όταν εκποιηθεί ο Παρθενώνας.


* η Εταιρεία Προώθησης Ξένων Σίριαλ  "ο Ιούδας" ενημερώνει το φιλοθέαμον κοινό πως οι τούρκικες παραγωγές-σίριαλ δεν γίνονται στα πλαίσια της πλύσης εγκεφάλου των Ελλήνων τηλεθεατών, δεν αποτελούν μέρος της στρατηγικής διείσδυσης της τουρκικής κουλτούρας στα Βαλκάνια , δεν θέλει να εξωραϊνει την κατάσταση της γείτονος προβάλλοντας μιά άλλη εικόνα από την (τραγική) πραγματικότητα και ,φυσικά, δεν θέλουν να δώσουν άφεση αμαρτιών για τα τουρκικά εγκλήματα εκθιάζοντας π.χ. τον εισβολέα στην Κύπρο.


* ο Δήμαρχος Ναυπλίου ανακοινώνει πως οι εορταστικές εκδηλώσεις που λάβαν χώρα στο Ναύπλιο και τιμούσαν την Τουρκία δεν αλλάζει τα πατριωτικά του αντανακλαστικά και αναφέρει το παράδειγμα πως εφέτος δεν έδωσε 12 βαθμούς στο τούρκικο τραγούδι της Γιουροβίζιον αλλά μόνο 8.
         http://4.bp.blogspot.com/-wQmKqARqRwc/Tghp8ndu2AI/AAAAAAAAUz8/y3MqMUAs83I/s320/parthenon_toyrkia-474x352.jpg

* ο Ε.Ο.Τ. ενημερώνει τους φίλους Έλληνες που θέλουν να επισκεφθούν την Τουρκία πως δεν συντρέχει λόγος αναβολής του ταξιδιού τους παρά τον θάνατο μιάς Ελληνίδας τουρίστριας προχθές στην Κων/πολη από πυρά ταξιτζή, τον θάνατο 4 Ρωσίδων ξεναγών από νοθευμένο αλκοόλ, τον βιασμό εκατοντάδων και το κλέψιμο δεκάδων χιλιάδων. Σας εγγυάται ο ΕΟΤ και το Τουρκικό Προξενείο Κομοτηνής


* στον εισαγγελέα προσήχθησαν οι 4 Αλβανοί Κοσοβάροι που συνελήφθησαν με 12 κιλά ζελατοδυναμίτιδας και υποστήριξαν πως τα θέλανε για στρακαστρούκες κι όχι για προβοκάτσιες, τρομοκρατικές ενέργειες και εμπρησμούς. Άλλωστε δήλωσαν πως αγαπούν την Ελλάδα οπότε αφέθηκαν ελεύθεροι


* τα Σκόπια ανακοίνωσαν πως δεν θα βγάλουν άλλα ανέκδοτα (για την γελοιότητα των ελληνικών χειρισμών) ως ένδειξη καλής προθέσεως σχετικά με την διαφορά του ονόματος.

* ο Τρύφων Σαμαράς ανακοίνωσε πως σήμερα θα βρίσκεται στα Προπύλαια για υπογραφή αυτογράφων από τις 8μμ έως τις 8:30μμ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου