Πέμπτη 30 Ιουνίου 2011

άντε ρε ξεφτίλες...

Posted: 29 Jun 2011 06:24 AM PDT
Κείμενο του ιστολόγιου    29-6-2011 (από τούρκικα νέα)


ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ ΤΟ ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟ
Επιτρέψτε μου την κριτική για την ψηφοφορία που μόλις παρακολουθήσαμε στην τηλεόραση. Καταρχάς ένα μεγάλο μπράβο στον κύριο Παναγιώτη Κουρουμπλή που τόλμησε να ψηφίσει ΟΧΙ στο ξεπούλημα της πατρίδας. Η ιστορία γράφει αυτούς που τολμούνε να πούνε τα όχι και όχι τους Νενέκους. Για τους κύριους Ρομπόπουλο και Αθανασιάδη τι να πει κανείς….Έλεγαν παντού ότι θα το καταψηφίσουν και τελικά αποδείχτηκαν κότες ! Μας τους πρόβαλλαν τόσες μέρες –όπως είναι φυσικό- τα κανάλια και τελικά έβαλαν την ουρά κάτω από τα σκέλια.

Και δεν είναι το εθνικό συμφέρον και οι άλλες μπαρούφες που μας προβάλλουν. Αυτό που πιστεύουν είναι πολύ απτό. Είναι τα χιλιάρικα που παίρνουν κάθε μήνα ως μισθό και η προσδοκία της βουλευτικής σύνταξης. Να τα χαίρονται οι ξεφτιλισμένοι !
Για την κυρία Έλσα να πούμε το εξής : Άντε κ. Σαμαρά στείλε την επιτέλους εκεί που δούλευε και πριν να μπει στη βουλή….
Για το ΛΑΟΣ : Τώρα που κατάλαβαν ¨που πάει το πράμα¨ μέσα στον κόσμο, τα γύρισαν. Είναι δυνατόν ρε να είσαι πατριωτικό κόμμα και να ψηφίζεις το μνημόνιο ; Να δεσμεύεις δηλαδή όλη την περιουσία του κράτους ; Αν δε φύγει αυτή η υπερφίαλη κωλοτούμπα από την ηγεσία του κόμματος μέλλον δεν έχουν.
Και κάτι για όλους που ψήφισαν ναι :
Ναι ρε άχρηστοι ! Προτιμούμε φτωχοί παρά αναξιοπρεπείς και υπόδουλοι. Γιατί αν το χρήμα και η καλοπέραση είναι το κριτήριο στις επιλογές μας….αλλίμονο στην πατρίδα μας.
Και όσο για την απεργία της ΔΕΗ, μακάρι να κόψουν το ρεύμα όχι μια ώρα αλλά μια εβδομάδα ! Μακάρι.
Πάντως ο αγώνας συνεχίζεται και οξύνεται. Θα μας βρίσκουν παντού μπροστά τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου