Πέμπτη, 17 Οκτωβρίου 2013

Ανακοίνωση "Κίνησης των 58"

Οι εγγραφές άρχισαν!!

Στην "Κίνηση των 58" απαιτείται:
*Η ηλικία να είναι άνω των 58.
*Να έχουν εμφανιστεί τουλάχιστον 58 φορές στην εκπομπή του Πρετεντέρη.
*Να αναφωνήσουν 58 φορές δημόσια "είμαι δημοκράτης".Κατόπιν τούτου θα πρέπει να ορκιστούν στην λίστα της Λαγκάρντ (στο γνήσιο αντίγραφο) πως θα τηρούν το Σύνταγμα και τους νόμους του κράτους.
Δεν είναι απαραίτητο να έχουν τακτοποιήσει τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις (το μέτρο ισχύει και για τα τέκνα τους αλλά και για τα τέκνα των τέκνων τους).
Η ανεξάρτητη ΜΚΟ της Μαργαρίτας Παπανδρέου θα πραγματοποιεί εισηγήσεις και εκθέσεις για το ποιόν του κάθε ενδιαφερόμενου.
Σε περίπτωση που η ΜΚΟ κρίνει πως ο ενδιαφερόμενος δεν είναι ακόμα έτοιμος, ο υποψήφιος έχει το δικαίωμα να ενταχθεί για κατήχηση σε κόμμα δημοκρατικά εκλεγμένο (π.χ. ΛΑΟΣ, Δημάρ κλπ) έως ότου αποκατασταθεί η αδυναμία του. Σε περίπτωση που και πάλι δεν πληροί τις προϋποθέσεις τότε θα γίνεται μέλος στην "Κίνηση των 58" αλλά χωρίς δικαίωμα ψήφου.

Σε περίπτωση που η "Κίνηση των 58" δεν εκλεγεί στις προσεχείς εκλογές τότε θα μετεξελιχθεί σε "Κίνηση των 57", "Κίνηση των 56" κ.ο.κ μέχρις ότου καταφέρει τα εκλογικά νούμερα που επιθυμεί. 
Σε περίπτωση διαλύσεως της "Κίνησης" χρήματα δεν επιστρέφονται.
 Μετά την απομάκρυνση από το δημοκρατικό ταμείο ουδεμία ευθύνη φέρουμε.

εκ της Κομαντατούρ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου