Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2013

Wikileaks και ΧΑ

Wikileaks. Όλη η αλήθεια για την σύλληψη  των Χρυσαυγιτών!
Ο φίλος και συνεργάτης του Σκύμνου, Ασάνζ, μας παραχώρησε την πρωτότυπη επιστολή που απέστειλε ο Σαμαράς λίγη ώρα μετά το μπαράζ των συλλήψεων:



 
κοινοποίηση προς:
Πρεσβεία ΗΠΑ
Παγκόσμιο Εβραϊκό Συμβούλιο
Λέσχη Μπίλντεμπεργκ
Μασονικη Στοά Αθηνών
ΜΚΟ "Όλοι είμαστε ίδιοι αλλά μέχρι ενός σημείου"
Ευρωπαϊκή Ένωση
Γερμανική Καγκελαρία
Τ.Ο. Πασόκ Νίκαιας

"Αξιότιμοι κύριοι,
με την παρούσα θα ήθελα να σας ενημερώσω πως διευθετήθηκε η εκκρεμότητα των συλλήψεων της Χ.Α. Πιστεύω να ανταποκριθείτε στα υποσχεθέντα σας (άνοδος στις δημοσκοπήσεις υπέρ της ΝΔ, αποπροσανατολισμός από τα καυτά θέματα μέσω ΜΜΕ, τρομοκράτηση της κοινής γνώμης, δημοσιοποίηση ευχαριστηρίων και φραστική στήριξη από διάφορες χώρες και κυβερνήσεις, εγγύηση για συνέχεια της πολιτικής μου καριέρας, δημιουργία κλίματος φόβου σε όσους διαφωνούν μαζί μας, εδραίωση μία παγκόσμιας ηγεμονίας, δημιουργία νέου αντίπαλου ακροδεξιού σχηματισμού για εκφοβισμό της κοινωνίας, το νέο μίξερ της Ζίμενς και το προξενιό του γιού μου με την λαίδη Πίπα).
Εντός των επόμενων ημερών θα ταξιδέψουμε σε όλον τον πλανήτη προκειμένου να ενημερώσουμε όλον τον κόσμο για την τεράστια
επιτυχία της 4ης Ελληνικής Δημοκρατίας. Ξεκινάω προσωπικά από τις ΗΠΑ, συνεχίζει ο υφυπουργός εξωτερικών με Ουγγαρία, ο κ.Βενιζέλος με την υπόλοιπη Ευρώπη και πιστεύω να ολοκληρωθούν οι επισκέψεις μας, σε όλες τις χώρες, μέχρι το τέλος του 2013. Σας καλώ να συνεχίσετε να στηρίζετε την στρατηγική μας επιλογή, για υπόθαλψη του Κεμαλισμού, καθώς αποτελεί εχέγγυο σταθερότητας και ομαλότητας.
 Αναμένω νέες οδηγίες.
Ειλικρινά δικός σας.

Α. Σαμαράς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου