Πέμπτη, 30 Ιανουαρίου 2014

σκατά να φάνε...

Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης

Στον ΣΥΡΙΖΑ/Βίλα Αμαλία/JP Morgan υπάρχει ένα κομμάτι των στελεχών και ο προπαγανδιστικός μηχανισμός τους που τις τελευταίες μέρες έκαναν εμπόριο πτωμάτων και πόνου. Βγήκε κι ο Παπαδημούλης, ο γνωστός οικονόμος και νοικοκύρης αριστερός επενδυτής με το 1.329.600 ευρώ (499.000 στην μπάνκα και επενδυτικό χαρτοφυλάκιο 830.600), σκούπισε με μεταξωτό μαντίλι τα δάκρυά του, που έσταζαν πάνω στο φουά γκρα, και, διακόπτοντας τον όλο ιδρώτα αγώνα του κατά των «διεθνών τοκογλύφων», κατήγγειλε ως «απάνθρωπες» τις δηλώσεις των αρμοδίων, που τόλμησαν να μην κρεμάσουν ανάποδα τους λιμενικούς.

Χωρίς πόρισμα και με αντικρουόμενες καταθέσεις, φαινόμενο συχνό, λόγω της σύγχυσης σε τέτοια γεγονότα. Θα πρέπει να θυμόμαστε το ενδεχόμενο ότι ενίοτε οι «καταγγελίες» μπορεί να αποσκοπούν σε ευνοϊκότερη μεταχείριση του αλλοδαπού. Δεν μπορούν άλλοι να λένε ξεκάθαρα ότι οι λιμενικοί προσπαθούσαν να τους σώσουν κι άλλοι να καταλαβαίνουν το αντίθετο. Επειδή όμως ούτε εγώ ούτε κανείς από τους επαγγελματίες «αντιρατσιστές» και τους χλιδάτους συριζαίους βουλευτές δεν ήμασταν εκεί, ας περιμένουμε το πόρισμα.


Στο μεταξύ, θραύση στο διαδίκτυο και σε ορισμένα ΜΜΕ έκανε μια δραματική φωτογραφία ενός πατέρα που έχασε τα παιδιά του στο Φαρμακονήσι. Φευ, όμως, η φωτογραφία ήταν του 1999, από το Κόσοβο! Εγιναν ρεζίλι των σκυλιών, αλλά σφυρίζουν κλέφτικα για τη χρησιμοποίηση τέτοιων μεθόδων σταλινικής προπαγάνδας. Θυμίζω ότι οι «σύντροφοι» της Κουμουνδούρου ξεκίνησαν δειλά, σβήνοντας σφυροδρέπανα από σημαίες, αλλά πλέον έχουν ανέβει κλάση. Μη δούμε καμιά μέρα και τον Λαφαζάνη σβησμένο από φωτογραφίες!

Μπορεί να έχουμε την πιο φαιδρή και μηδενιστική Αριστερά της Ευρώπης, που τη Δευτέρα σκίζει το Μνημόνιο και την Τρίτη το γυαλίζει (ο Παναγιώτης εξαιρείται), όμως το πρόβλημα υπάρχει. Μόνο που οι ευαίσθητοι και φραγκάτοι «διεθνιστές» έμποροι πτωμάτων προς άγραν ψήφων δεν μιλάνε ποτέ για το αληθινό πρόβλημα.
Υπογραμμίζω ότι συχνά έχουμε να κάνουμε με αυθεντικούς φασίστες. Διότι φασίστας είναι κατεξοχήν αυτός που θέλει με βία, ύβρεις ή συκοφαντίες να επιβάλει τις μειοψηφικές απόψεις του στην πλειοψηφία. Είναι παρενδυτικοί φασίστες, ντυμένοι με τη δορά του «προοδευτικού», αλλά εξίσου ολοκληρωτικοί στη νοοτροπία με τους αυθεντικούς - κι ας μην τεντώνουν το κρινένιο χεράκι τους στον γνωστό χαιρετισμό.
Μάλιστα, μετά τα γεγονότα με τη Χρυσή Αυγή, η μόδα είναι να αποκαλούν αφρίζοντας «χρυσαυγίτη» όποιον διαφωνεί με τις ιδεοληψίες τους. Οταν το κάνουν, μην παραλείπετε να τους το τρίψετε στα μούτρα, ώσπου να συμμαζευτούν.

Στο πρόβλημα, λοιπόν. Η μεγαλύτερη εγκληματική οργάνωση δουλεμπορίου είναι το τουρκικό κράτος. Εκεί όπου το παρακράτος είναι οργανικό στοιχείο των κρατικών δομών. Στην ισλαμοφασιστική Τουρκία, εκτός από το ότι η Γενοκτονία των χριστιανών της Μικράς Ασίας είναι θεμέλιο του κράτους και η σφαγή των Κούρδων τρέχουσα πολιτική επιλογή, η διακίνηση λαθρομεταναστών προς την Ελλάδα είναι μη διακηρυγμένη κυβερνητική πολιτική, αν κι ο Οζάλ κάτι είχε ψιθυρίσει, λένε.

Με την ανοχή και τη -με το αζημίωτο- συνδρομή της τουρκικής ακτοφυλακής οι δουλέμποροι επιβιβάζουν σε σαπιόβαρκες τους λαθρομετανάστες, αδιαφορώντας για τους κινδύνους, ενίοτε δε τις βυθίζουν μέσα στα ελληνικά χωρικά ύδατα, ώστε να περισυλλέξουμε τα θύματα της τουρκικής δουλεμπορικής δράσης. Ενίοτε δε η ίδια η τουρκική ακτοφυλακή ρυμουλκεί τα δουλεμπορικά σαπιοκάραβα των διακινητών προς τα ελληνικά χωρικά ύδατα ή τα συνοδεύει. Τοπικοί κυβερνητικοί παράγοντες, αστυνομικοί, στρατοχωροφύλακες, στρατιωτικοί, μοιράζονται με τους μαφιόζους και την ακτοφυλακή τα εκατομμύρια δολάρια που αποσπούν από τους λαθρομετανάστες.

Αυτή είναι καθημερινή πραγματικότητα που έχει να αντιμετωπίσει το Λιμενικό μας. Η αθρόα προώθηση λαθρομεταναστών στην Ελλάδα είναι μια άκρως κερδοφόρα πολιτική της επίσημης Τουρκίας, με όργανα τους διακινητές και συμμετοχή των ίδιων των οργάνων του ισλαμοφασιστικού κράτους.

Βρείτε μου λοιπόν μία, όχι δύο, μία μόνο ανακοίνωση της παρδαλής κολωνακιώτικης Αριστεράς που μας έλαχε, όπου να καταγγέλλει αυτούς, τους πρώτους ενόχους, το τουρκικό καθεστώς και τα κρατικά και παρακρατικά όργανά του, αυτούς που πληρώνονται ανά κεφάλι ταλαίπωρου για να τον διευκολύνουν στο πέρασμά του στην Ελλάδα, σκυλοπνίγοντάς τον. Δεν θα βρείτε ούτε μισή. Ούτε για δείγμα. Θα βρείτε μόνο χιλιάδες δηλώσεις, ανακοινώσεις, όπου το ρεζουμέ της πολιτικής θέσης τους είναι «μπάτε, σκύλοι, αλέστε». Καμία ορθολογική, ρεαλιστική θέση. Καμία καταγγελία του μεγαλύτερου δουλεμπόρου, της Τουρκίας. Μόνο ύβρεις και επιθέσεις κατά της ίδιας τους της πατρίδας και των Σωμάτων Ασφαλείας ή των Ενόπλων Δυνάμεων, που με πετσοκομμένους μισθούς προσπαθούν να κάνουν το καθήκον τους, να φυλάξουν αυτή τη χώρα, που η σινιέ νομενκλατούρα της Κουμουνδούρου κι οι ψωραλέοι προπαγανδιστές της τη θέλουν ξέφραγο αμπέλι, εις δόξαν της «πολυπολιτισμικής» σαλάτας που ονειρεύονται.

Πάνω από 3.000 λαθρομετανάστες έχει σώσει το Λιμενικό τους τελευταίους μόνο μήνες. Μερικές φορές αναγκάζονται να πέσουν οι ίδιοι στο παγωμένο νερό. Μήπως μετά τα χιλιάδες περιστατικά διάσωσης έβγαλαν ποτέ ο Τσίπρας και η στενή παρέα του έστω μια επαινετική ανακοίνωση; Ούτε μισή.

Η ευαισθησία για τις ζωές που χάνονται δεν ανήκει μόνο στην παρακμιακή Αριστερά. Η έρευνα θα δείξει τι έγινε. Αν κάποιος παραβίασε τον νόμο, θα τιμωρηθεί. Αν όχι, θα ξεμπροστιαστούν οι δήθεν «αντιρατσιστές», που είναι ήδη ανάποδα στον γάιδαρο για τις ύβρεις τους.

Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης

5 σχόλια:

 1. Τι φοβερά που τα λέει ο Φαήλος! Για να γελάσει και το παρδαλό κατσίκι, ανεβάζετε παρακαλώ και αυτό το άρθρο του από τις 12 Οκτωβρίου 2011 (στην εφ. "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ", προ Παπαδήμου)...
  «Δημοσιογραφικό μπότοξ» του Φαήλου Μ. Κρανιδιώτη
  http://attikanea.blogspot.gr/2011/10/factorx-12102011.html
  Τι λέει; Σφυροκοπεί ανελέητα τους μνημονιακούς!!!!!!!! δημοσιογράφους που για τον φρουρό της πατρίδας (γελάσαμε) Φαήλο είναι χειρότεροι κι από τις "δύστυχες πόρνες της οδού Φυλής"... γιατί "οι αδειούχες πόρνες ουδέποτε έβλαψαν την Πατρίδα", τους δημοσιογράφους που συκοφαντούν την αντιπολίτευση (τον... αντιμνημονιακό Σαμαρά, ντε), τους δημοσιογράφους που είναι η "Πέμπτη Φάλαγγα ξένων συμφερόντων και της εγχώριας διαπλοκής"...

  Τι τους σούρνει... τους δέρνει αλύπητα, μιλάμε, τους ξεσκίζει ο άντρακλας:

  "… Αν θες να ταΐσεις το πόπολο τυρόπιτες θες άδεια... αν θες να ταΐζεις όμως έναν ολόκληρο λαό φούμαρα δεν χρειάζεσαι καμμία άδεια, καμμίας αρχής Αρκεί να έχεις αφεντικό και θράσσος". (σ.σ. γι' αυτό τους χάρισε τις άδειες ο Σαμαράς, για να είναι νόμιμα τα "παιδιά" http://www.sofokleousin.gr/archives/146488.html ).
  "…Οι έμποροι μνημονιακής παραπληροφόρησης…"
  "…Μπορείς να κοπρίζεις την νεοφιλελεύθερη ανθρωποφαγία σου…να εκβιάζεις τον Λαό, να τον απειλείς, να κρεμάς στο σκουριασμένο σπαθάκι σου ή στην πένα και το πληκτρολόγιο σου όλες τις ξένες φούντες του ντουνιά..."
  "...Φερέφωνα εργολάβων, εμπόρων όπλων, μπετατζήδων, σκουπιδιαραίων, διαμεσολαβητών πάσης φύσεως, έχουν μπει μέσα στον αιγιαλό της επικοινωνίας, στις συχνότητες που ανήκουν στο κράτος, δηλαδή σε σένα ΄Ελληνα κι έχουν στήσει πολυτελείς παράγκες, όπου μαγειρεύουν δύσοσμη προπαγάνδα, για την οποία ενίοτε παίρνουν γραμμή από εγχωρίους και βαρβάρους. Πάνε κι έρχονται στα Σούσα".
  "…Την Πατρίδα δηλαδή μπορείς να την πουλάς τοις μετρητοίς ή επί πιστώσει χωρίς άδεια…"

  (και το καλύτερο:)
  "...Μπορείς να συκοφαντήσεις τον Τάσσο Παπαδόπουλο και να πουσάρεις μετά μανίας το σχέδιο Ανάν..." (σ.σ. αυτό κάνει σήμερα ο Σαμαράς, πουλάει την Κύπρο με ένα μεταμφιεσμένο σχέδιο Ανάν, το οποίο κατά τον πρόεδρο της κυπριακής Βουλής κ. Γ. Ομήρου είναι χειρότερο ακόμα και από το σχέδιο Ανάν το 2004)....
  .................................................
  Για όλα αυτά τα "Φερέφωνα εργολάβων, εμπόρων όπλων, μπετατζήδων, σκουπιδιαραίων, διαμεσολαβητών πάσης φύσεως" είχε μεγάλη γλώσσα ο Φαήλος! Τώρα οι ίδιοι αυτοί δουλεύουν για την κυβέρνηση Σαμαρά. Και ως "έμποροι μνημονιακής παραπληροφόρησης" "εκβιάζουν τον Λαό, να τον απειλούν", "πουλάνε την Πατρίδα τοις μετρητοίς ή επί πιστώσει" ΑΓΚΑΛΙΑ με τον Κρανιδιώτη. Τώρα... ΜΟΥΓΓΑ ο πατρηδοκάπηλος.
  Για να επιβεβαιωθεί για μια ακόμα φορά η ρήση: «Το τελευταίο καταφύγιο των απατεώνων είναι ο Πατριωτισμός». Μάλλον και το πρώτο για τον Φαήλο...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Δεν θα διαφωνήσω μαζί σου φίλε μου. Το άρθρο το ανέβασα γιατί λέει αλήθειες. Φυσικά υπάρχουν και άλλες αλήθειες (μερικές από τις οποίες έγραψες παραπάνω) με τις οποίες συμφωνώ.
  Σκύμνος

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Μα αγαπητέ μου, και στο παραπάνω άρθρο που αναφέρω, όλα αυτά που υποστήριζε ο συγκεκριμένος κύριος αλήθειες είναι... αληθινότατες αλήθειες... Το θέμα είναι ότι τον κατευθύνει ο άνεμος του μικροκομματικού συμφέροντος και όχι κανένας πόνος για την ...πατρίδα, όπως διατείνεται. Δηλαδή δεν τον νοιάζει η αλήθεια, αλλά αυτή που του κάνει κατά περίσταση. Αυτό είπα... Και όχι βήμα δεν πρέπει να δίνουμε σε τέτοιους τύπους, αλλά αντίθετα να τους κράζουμε και να τους ξεμπροστιάζουμε τους πρέπει.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Να το θέσω αλλιώς. Αν το κείμενο ήταν μή υπογεγραμμένο θα συμφωνούσες ναί ή όχι; Μιά φορά ας μείνουμε σε κάτι που γράφεται χωρίς να το μηδενίσουμε γιατί το έγραψε ο τάδε ή ο δείνα.
  Δεν υποστηρίζουμε τον μπαγλαμά τον Κρανιδιώτη αλλά σε αυτό το κωλοάρθρο έχει δίκιο, τί να κάνουμε;;

  ΑπάντησηΔιαγραφή