Δευτέρα 12 Ιουλίου 2010

η διαμαρτυρία του Γιωργάκη..



οργισμένα αντέδρασε ο Πρωθυπουργός της Χώρας μας, όταν διάβασε την παρακάτω είδηση:






"Πρίν λίγες μέρες για μια ακόμη φορά το Τουρκικό κράτος και το τουρκικό παρακράτος έδειξαν το πραγματικό τους πρόσωπο, που δεν είναι άλλο απο το φασιστικό.

Οι σωροί μαχητών του PKK που έχασαν την ζωή τους κατά την επίθεση σε στρατιωτικό τουρκικό φυλάκιο Beyyurdu ( Bidav ) στην περιοχή Χακάρι παραδόθηκαν στους συγγενείς πρός ταφή.

Εκπληκτοι οι συγγενείς των νεκρών Κούρδων διαπίστωσαν ότι οι σωροί έφεραν πολλά χτυπήματα απο μαχαίρι, οτι τα μάτια πολλών απο αυτών είχαν με μαχαίρι αφαιρεθεί, μια σωρός ήταν αποκεφαλισμένη,πολλές σωροί είχαν κυριολεκτικά πολτοποιηθεί απο τα χτυπήματα και άλλες είχαν καεί με οξύ."




κινητοποίησε όλο το υπουργικό συμβούλιο και το κατέβασε στους δρόμους για να διαμαρτυρηθούν μπροστά από την τούρκικη πρεσβεία για τις παρακρατικές μεθόδους που χρησιμοποιεί το τούρκικο Κράτος (έδωσε εντολή και στην Περιφερειάρχη κ.Κόκλα να διαδηλώσει έξω από το τουρκικό προξενείο Κομοτηνής).


Νωρίτερα είχε προηγηθεί άλλη διαδήλωση (μπροστά στα γραφεία που διατηρεί στην Αθήνα το ΔΝΤ ) για τα σκληρά και απάνθρωπα οικονομικά μέτρα.



Έπεται διαδήλωση μπροστά από το Υπουργείο (δήθεν)Παιδείας για τον αφελληνισμό της εκπαίδευσης....







skymnos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου