Πέμπτη 6 Ιουνίου 2013

γκέϊ παρέλαση Θεσ/νίκης

Οι Οι-κωλό-γοι Πράσινοι καλούν όλους τους ψηφοφόρους τους και μή (ομοφυλόφιλους, σαδομαζοχιστές, κοπρολάγνους, κτηνοβάτες, ηδονοβλεψίες, αυνανιστές, πορνόγερους, ανώμαλους κλπ) να δώσουν βροντερό "παρών" στην παρέλαση υπερηφάνειας (της κωλοτρυπίδας τους)-gay pride Θεσ/νίκης προκειμένου να διατρανωθεί η ιδιαιτερότητα τους καθενός. Ελάτε να διαδηλώσουμε και να γυρίσουμε την πλάτη στον οπισθοδρομισμό του αντρόγυνου, της οικογένειας, του αρσενικού-θηλυκού και σε όσα άλλα στερεότυπα καταπιέζουν το "εγώ" μας και τις σεξουαλικές μας προτιμήσεις-ανωμαλίες. 
Την εκδήλωση θα ανοίξει ένα δρώμενο όπου 45 γύφτοι με 31 μουλάρια και 38 σκύλους θα συνουσιαστούν με τον γκέι βασιλιά-καρνάβαλο της παρέλασης. Θα ανοιχτούν μπουκάλια σαμπάνιας, τα οποία θα διατηρούνται σε θερμοκρασία περιβάλλοντος μέσα στους πρωκτούς των συμμετεχόντων. Θα πραγματοποιηθούν πολλά χάπενινγκ (αγώνας δρόμου με γόβες στα λαδάδικα, πνίξιμο κουνελιών, λάδωμα κολιών, κούνημα χουρμαδιάς, ξεσκόνισμα κουραμπιέδων, παράδοση γράμματος, ξεφλούδισμα φιστικιών κλπ). Θα λάβει χώρα επίδειξη αυτοσυγκέντρωσης γιόγκερ πάνω σε παλαμάρι καμήλας και ελέφαντα. Στους νικητές θα απονεμηθούν αναμνηστικά χρηστικά βραβεία,  σε σχήμα φαλλού, 
από τον Δήμαρχο Μπουτάρη. 
Ο σκοταδισμός μιάς μερίδας "Ελληναράδων" και η τροχοπέδη της "Πίστης" των πλανεμένων "Χριστιανών" θα πρέπει να μπούνε τελειωτικά στο χρονοντούλαπο της ιστορίας. 

Είμαστε αδερφές και παρελάζουμε γιαυτό! 
Παρελάστε μαζί μας και ζήστε την χαρά της πίσω πόρτας!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου