Πέμπτη 25 Ιουλίου 2013

καλές διακοπές

Καλοί μου φίλοι,
όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, θα κλείσουμε για λίγες μέρες καθώς καθιερώθηκε να περνάμε τις καλοκαιρινές μας διακοπές στην θαλαμηγό του Σόρος ή στο διαμέρισμα του Τόνυ Μπλέρ ή στο εξοχικό του Μητσοτάκη. Να γνωρίζετε πως θα παρακολουθούμε στενά τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις και θα είμαστε σε ανοιχτή γραμμή με έμπιστους φίλους δημοσιογράφους (Πρετεντέρη, Καμπουράκη, Παπαδημητρίου, Οικονομέα, Τρέμη, Αυτιά κλπ) αλλά και με φίλους πολιτικούς (Μπίστη, Ρεπούση, Μπουτάρη, Τατσόπουλο, Φώφη, Πιπιλή, Τρεμόπουλο, Κουράκη, Μαϊλη, Μιχαλολιάκο κλπ) οπότε θα είμαστε πάντα σε εγρήγορση και έτοιμοι για κάθε είδους παρέμβαση στο τοπικό αλλά και στο παγκόσμιο πολιτικό γίγνεσθαι.
Σας υποσχόμαστε πως θα συνεχίσουμε την μαχόμενη ανεξάρτητη έγκυρη και έγκαιρη δημοσιογραφία (εκτός κι αν βρεθεί κάποιος να μας τα αγοράσει όλα αυτά σε καλή τιμή...).
Δεσμευόμαστε πως από την νέα σεζόν θα ξεκινήσουμε τις διαδικασίες για να επανδρώσουμε δικό μας άρμα, ως ιστολόγιο, στο gay parade της Θεσ/νίκης.
Επίσης θα διοργανωθεί καλοκαιρινός έρανος για τις οικογένειες των εκλιπόντων παραβατών Αλβανών αλλά και για τον κακόμοιρο τον Πακιστανό, ο οποίος είχε την κακή τύχη να κρατά μαχαίρι και να πέσει επάνω του 20 φορές ένας μικρός Ρώσος τουρίστας.
Τέλος δεσμευόμαστε πως θα συνεχίσουμε με αμείωτη ένταση την προσπάθεια ώστε να εμπεδώσουμε και να διαδώσουμε το καλό κλίμα που κυριαρχεί στις μεταξύ μας σχέσεις με τους ανθρώπους του τουρκικού προξενείου Κομοτηνής. Η έμφυτη καχυποψία, που μεταφράζεται σε εχθρικότητα, από τις πολιτικές, θρησκευτικές και πολιτειακές αρχές της Θράκης, απέναντι στους κακόμοιρους και ανυπεράσπιστους προξενικούς, είναι μία πρακτική που θα την πολεμήσουμε λυσσαλέα. 
Η Φατμαγκιούλ κι ο Σουλεϊμάν να σας βοηθά. 
Καλό σας καλοκαίρι.

       (τα κορίτσια του εξωτερικού ρεπορτάζ του Σκύμνου ήδη ξεκίνησαν τις διακοπές τους και σας εύχονται καλό καλοκαίρι!!)



5 σχόλια:

  1. Καλή ξεκούραση Σκύμνε,
    καί συγχαρητήρια γιά τούς παράγοντες του εξωτερικού ρεπορτάζ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πού να δείς και τις άλλες στο κοντρόλ. Αυτές πάνε για απόλυση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πού νά δείς τίς δικές μου!
    Κάνουν ό,τι τούς πώ, δέν λένε ποτέ όχι καί δέν χρειάζεται νά τίς πληρώνω. Θέλεις νά σού στείλω καμία?
    (Είναι ψηφιακές!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. άμα είναι τζάμπα, τότε ΟΚ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Έ όχι καί νά τήν χρεώσω! Δέν θά είναι συνοδός!
    (Ασχέτως άν θά μοιάζει).

    ΑπάντησηΔιαγραφή