Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2011

ίδρυση νέου πολιτικού φορέα

Ο Μιχάλης Χρυσοχοϊδης, η Ντόρα Μπακογιάννη, ο Κώστας Σημίτης, ο Άκης Τσοχατζόπουλος, η Άννα Διαμαντοπούλου, ο Γιώργος Αλογοσκούφης κι ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου μόλις ανακοίνωσαν την ίδρυση του νέου πολιτικού τους φορέα με την επωνυμία "οι Αθώοι".  
"" Δεν επρόκειτο για ακόμα ένα κόμμα του συρμού διότι οι παραπάνω πολιτικοί προέρχονται από παρθενογένεση και δεν έχουν καμμιά σκιά ενοχής στον πρότερο πολιτικό τους βίο. Είναι πολιτικοί οι οποίοι μπορούν να διαχειριστούν με επιτυχία τα προβλήματα της χώρας. Προβλήματα για τα οποία ευθύνονται ανεύθυνοι και ανάξιοι πολιτικοί οι οποίοι έφεραν ολόκληρο λαό στην απόγνωση και μας οδήγησαν σε αυτό το τέλμα" δήλωσε ο εκπρόσωπος του νέου κόμματος κ.Θεόδωρος Πάγκαλος




                  http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQcuFs1HZPeXfGdmhPpICyT8fzZEPIwKRnbk-gLKm8_6TeN-BRq

 Επίσης προτίθενται να συνεργαστούν εν όψει των εκλογών με το επίσης νεοϊδρυθέν κόμμα "τα χρυσά κουτάλια" -" διότι οι συμμαχίες που μπορούν να επιφέρουν καλύτερες μέρες στον τόπο μας είναι προτεραιότητά μας" όπως δήλωσαν οι εκπρόσωποι του νέου κόμματος κ.κ.  Βουλγαράκης, Τσουκάτος και Μαντέλης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου