Πέμπτη, 22 Δεκεμβρίου 2011

τουρισμός...

 O Δήμαρχος Αλεξ/πόλεως (ναί, αυτός που είπε τις μπούρδες περί ανεξαρτησίας και αδελφοποιήθηκε με την Αδριανούπολη του γνωστού φασιστο-Δημάρχου) είναι έτοιμος να συνεργαστεί ποικιλοτρόπως με τον τουρκο-Δήμο προκειμένου να φέρει κι άλλους (!!) τουρκο-τουρίστες. Θα μοιράσει στολές από γιουσουφάκια-αγιο βασιλάκια στην πόλη μας ώστε να προσελκύσει τουρκοεπισκέπτες τις ημέρες των εορτών. 
Σύνθημά μας : "μόνο οι τούρκοι θα μας σώσουν, κι άμα τύχει ας μας τον χώσουν"...

ΛΑΜΠΑΚΗΣ : ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ

Posted on Δεκεμβρίου 22nd, 2011
ΛΑΜΠΑΚΗΣ : ¨ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ¨
Ο δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Βαγγέλης Λαμπάκης επισκέφθηκε τον δήμαρχο Αδριανούπολης Χαμντί Σεντεφτσί στο γραφείο του. Ο δήμαρχος Αδριανούπολης Σεντεφτσί εξέφρασε την χαρά του για την φιλοξενία της επιτροπής από την Αλεξανδρούπολη και δήλωσε πως οι φιλίες θα συμβάλουν στις ελληνοτουρκικές σχέσεις. Ο Σεντεφτσί ανέφερε πως οι προσδοκίες των λαών για φιλίες πρέπει να αποτελέσουν παράδειγμα για τους πολιτικούς και δήλωσε : ¨Υποστηρίζω πως θέλω να συνεργαστούμε μαζί σας σοβαρά. Υπάρχει ένα πρόβλημα ιστορίας με την Ελλάδα. Αυτό είμαστε υποχρεωμένοι να το ξεπεράσουμε. Οι φιλίες και οι συνεργασίες μας θα ωθήσουν σε πολύ καλύτερη κατεύθυνση τις ελληνοτουρκικές σχέσεις. Η ενότητα των λαών ελπίζω να αποτελέσει παράδειγμα και στους πολιτικούς μας. Είμαι έτοιμος να πράξω ότι μου αναλογεί. Μακάρι χάρη σε εμάς να φυσήξει ειρήνη σε όλη την περιοχή και να αποτελέσουμε παράδειγμα σε όλο τον κόσμο.¨
Ο δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Βαγγέλης Λαμπάκης ανέφερε πως για την επίτευξη αποτελέσματος είναι έτοιμος για συνεργασίες και δήλωσε : ¨Ήρθαμε στην Αδριανούπολη με σκοπό μια επίσκεψη που αφορά μια προσπάθεια σχεδιασμένη, προγραμματισμένη και στραμμένη προς το μέλλον. Θέλουμε να συνεργαστούμε εντοπίζοντας τα σημεία στα οποία μπορεί να γίνει η καλύτερη δυνατή συνεργασία των δύο πόλεων και από τα οποία θα έχουμε ρεαλιστικά αποτελέσματα.
Εφ. Μπιρλίκ 21-12-2011

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου