Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου 2011

επιστολή για τις δηλώσεις Γιλμάζ

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ


Mετά την ομολογία του Μεσούτ Γιλμάζ, πως τούρκοι πράκτορες ευθύνονται για μεγάλες πυρκαγιές οι οποίες ξέσπασαν σε ελληνικά δάση, διάφοροι ελληνικοί  Δήμοι οι οποίοι έχουν συνάψει σχέσεις με την γείτονα (π.χ. Αλεξ/πολη, Σάμος, Δράμα, Καβάλα, Θεσ/νίκη κλπ) έστειλαν την παρακάτω επιστολή την οποία συνυπογράφουν οι: Π.Δημητράς , Δήμαρχος Μπουτάρης, πρόεδρος εμπορικού επιμελητηρίου Σάμου






"ως υπεύθυνοι πολίτες δεν λαμβάνουμε σοβαρά υπόψιν μας τις παραπάνω καταγγελίες του κ.Γιλμάζ. Αν είναι αληθινές, είναι μιά μεμονωμένη περίπτωση που δεν δύναται να καταστρέψει ή να διαταράξει τις εξαίρετες σχέσεις μεταξύ των δύο λαών. Οι Τούρκοι αδελφοί μας έχουν πολλές φορές αποδείξει πως πάνω από όλα βάζουν την ελληνοτουρκική φιλία και την καλή γειτονία. Επίσης θα πρέπει να μάθουν όλοι πως ίσως είναι δάκτυλος Ελλήνων πρακτόρων οι οποίοι έκαψαν τα δάση προκειμένου να συκοφαντίσουν την φιλειρηνική Τουρκία. Τίποτα και κανείς δεν θα σταθεί εμπόδιο στην ελληνοτουρκική προσέγγιση η οποία θα τερματιστεί όταν οι δύο χώρες θα ενσωματωθούν κάτω από μιά κοινή πατρίδα αφού μοιράζονται τα ίδια ιδανικά, τις ίδιες αξίες και τον ίδιο πολιτισμό"



http://2.bp.blogspot.com/_yRC-68Hc6MA/Swxhpyfk9QI/AAAAAAAALIk/-ksgO-T-D6M/s400/kons04.jpg

Αν είναι να έρθουν τούρκοι τουρίστες ας μας κάψουν όλα τα δάση


http://1.bp.blogspot.com/_yRC-68Hc6MA/SwxkAva0i7I/AAAAAAAALJs/yRJuSGdUYSQ/s400/kons16.jpgι

Αν είναι να έρθουν καταναλωτές , ας γίνουμε και γιουσουφάκια
http://2.bp.blogspot.com/_yRC-68Hc6MA/SwzrFEgzJNI/AAAAAAAALMQ/0bhJuTeFYho/s400/DSC01601.JPG





Αν είναι να θεωρηθούμε προοδευτικοί και δημοκράτες που ερχόμαστε σε επαφή με τούρκους, τους προσκυνάμε και τους γλείφουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου