Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2012

Διάγγελμα της Τρόϊκας προς των Ελληνικό Λαό



http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRk_vecx3QIyKrw4sSu7snFioT-Jz1CPFLFWSoK0xU4CkcwDuVN   "Κάφροι Γραικοί.
Η υπομονή μας πλέον εξαντλήθηκε. Εδώ και τόσους αιώνες κάναμε τα πάντα για να σας εξαλείψουμε , και παρόλο που το πετύχαμε μερικώς , δεν το πετύχαμε ολικώς και οριστικώς. Γουρούνια! Τί να πρωτοθυμηθούμε; Από πού να ξεκινήσουμε; Από την Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία που νομίζαμε πως θα σας αφομοιώναμε αλλά τελικά εσείς ελληνοποιήσατε την Αυτοκρατορία; Από το Παπικό σχίσμα και τις Σταυροφορίες που σφάξαμε και πλιατσικολογήσαμε αλλά πάλι επιβιώσατε; Από την τελική προσπάθεια να μην σας βοηθήσουμε κατά την διάρκεια της Αλώσεως αλλά εσείς συνεχίσατε να υπάρχετε μετά από αιώνες; Σκουλήκια! Που λυσσαλέα προσπαθήσαμε να μην ευοδοθεί η Επανάστασή σας αλλά εσείς τα καταφέρατε; Που μετά σας καθίσαμε στον σβέρκο με δάνεια και με δικούς μας Βασιλιάδες για να σας γονατίσουμε οριστικά αλλά εσείς, δυστυχώς, συνεχίσατε την προσπάθεια; Από τον Εθνικό διχασμό και τον 1ο παγκόσμιο πόλεμο και το υπέροχο σχέδιό μας να σας εξαφανίσουμε διαπαντός με την Μικρασιατική καταστροφή αλλά πάλι, παλιογραικοί, επιβιώσατε και σταθήκατε στα πόδια σας;  Από την χαρά που μας έδωσε ο Β' Π.Πόλεμος και κατόπιν ο εμφύλιος για την απόλυτη καταστροφή σας αλλά ξαναδιαψευτήκαμε; Που σας φέραμε Χούντες, διώξεις, την συμφορά της Κύπρου όμως εσείς πάλι συνεχίσατε; Βάζουμε Τουρκία , Σκόπια, Αλβανία να σας κατασπαράζουν αλλά ο Λαός σας θυμάται και προσπαθεί; Που βάλαμε την "Μητέρα των σχεδίων" σε εφαρμογή, την πλήρη αποχαύνωση μέσω ΜΜΕ-πολιτικών- συστήματος εξουσίας που σας αποβλάκωσε, σας έφερε σε πλήρη ισοπέδωση αξιών, πίστεως και ιδεών, κάναμε την μπάζα του αιώνα με το Χρηματιστήριο, φέραμε ολόκληρες ανθελληνικές κυβερνήσεις-μαριονέτες, στείλαμε ορδές λαθρομεταναστών, σας βάλαμε σε μνημόνια- ΔΝΤ, σας χρεοκοπήσαμεαλλά ακόμα υπάρχουν φωνές αντιστάσεως;;
Ε, όχι!! Ζώα! Σκυλιά! Τόσα χρόνια προσπαθούμε μιά με το καλό , μιά με το άγριο, μιά με υπόγειους τρόπους, μιά απροκάλυπτα να εξαφανίσουμε την ράτσα σας και τις αντιστάσεις σας διά παντός αλλά εξακολουθούν να υπάρχουν ανάμεσά σας αρκετοί που δεν γονατίζουν! Τέρμα τα ψέματα! Ήρθε η οριστική και αμετάκλητη τιμωρία σας. Η διαπιστευμένη δουλική κυβέρνησή σας και οι αρχιχαφιέδες βοηθοί τους ανά την Ελλάδα (δημοσιογράφοι, πολιτικοί, κομματάρχες, επαγγελματίες αντιρατσιστές, καθηγητάδες του κώλου κλπ) διατάσσονται να εκτελέσουν άμεσα τις παρακάτω διαταγές:


Όλοι οι παπάδες θα κουρευτούν και όλοι οι Ναοί θα καούν ή θα γίνουν κέντρα διασκεδάσεως.
Όσοι πολίτες δεν δηλώσουν υποταγή με συνοπτικές διαδικασίες θα φορτώνονται σε ποντοπόρα πλοία και θα πετιούνται στο πέλαγος δεμένοι ανά δύο. Όσα παιδιά είναι κάτω των 5 ετών θα μαζευτούν και θα εμποτιστούν με μίσος για το γένος τους (γενίτσαροι).
Σκυλιά! Ήρθε το πλήρωμα του χρόνου. Η υπομονή μας εξαντλήθηκε.
Καπούτ!!!
lhttp://ts4.mm.bing.net/images/thumbnail.aspx?q=1533425423027&id=8f8579dcbade49c0678b835f917b13ed

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου