Κυριακή 4 Μαρτίου 2012

για την Ελλάδα ρε γαμώτο....

"Δεν απολογούμαι διότι είμαι αθώα και εγώ και ο άντρας μου" δήλωσε πριν από λίγο η Ντόρα Μπακογιάννη σε δημοσιογράφους του ιστολογίου μας, και προχώρησε λέγοντας:



"Αυτός ο αήθης πόλεμος λάσπης που εξαπολύει το κατεστημένο της Ελλάδος ήταν αναμενόμενος. Οι παρασιτικές πολιτικές δυνάμεις, που μαχόμαστε τόσα χρόνια, ξεσπάθωσαν εναντίον της οικογένειάς μου βλέποντας πως διεκδικώ, ως πρόεδρος της ΔΗΣΥ,  μεγάλα εκλογικά ποσοστά για τις επικείμενες εκλογές. Όταν οι εχθροί του Έθνους και της Ελλάδος διαπιστώνουν πως υγιείς πολιτικές δυνάμεις, χωρίς σκιές και ένοχο παρελθόν, λαμβάνουν σε δημοσκοπήσεις ποσοστά που αγγίζουν το 30%  ήταν επόμενο να αρχίσουν τέτοιου είδους πόλεμο. Απόδειξη πως δημοσιοποιούν ποσοστά από 1,5 έως 3% για το μεγάλο μας κόμμα. Το περιστατικό με τα χρήματα, που υποτίθεται έβγαλε ο αθώος σύζυγός μου στο εξωτερικό, είναι ένα κατασκευασμένο ψέμμα. Η οικογένειά μου έχει αποδείξει εδώ και δεκαετίες πως δεν έχει περιουσία, ποτέ δεν λειτούργησε εις βάρος του εθνικού και δημόσιου συμφέροντος, δεν ενεπλάκη σε κανένα σκάνδαλο, πάντα χειρίστηκε όλες τις εθνικές υποθέσεις με γνώμονα πρωτίστως το κοινό καλό και γενικά δεν έχει αφήσει τη παραμικρή υπόνοια υστεροβουλίας στον ελληνικό λαό. 
Κοιτάξε πώς ακριβώς έγιναν τα πράγματα. Πρίν από 10 ημέρες, κι ενώ κοιμόμουν, με ξύπνησε το γουργουρητό της κοιλιάς του Ισίδωρου, καθώς είχε να φάει ο έρμος 2 ημέρες. Έβαλε όλες τις δυνάμεις του, σηκώθηκε και έβγαλε από την τσέπη του 50 λεπτά για να πάω να του πάρω ένα κουλούρι. Πράγματι πήγα με την σχισμένη μου ρόμπα και του πήρα το κουλούρι αλλά στο δρόμο διάβασα την κρεμασμένη εφημερίδα (στο περίπτερο) που έλεγε πως μπορεί να χρεωκοπήσουμε. Πανικόβλητη έτρεξα στον Ισίδωρο και του είπα να δώσει εντολή να βάλουν τα τελευταία μας 100 ευρώ, που είχαμε στην τράπεζα, σε μιά ευρωπαϊκή τράπεζα ώστε να τα έχουμε για μιά δύσκολη στιγμή. Έστειλε, ο Ισίδωρος, sms στο τραπεζίτη αλλά επειδή έτρεμε το χέρι του από την πείνα αντί για 100 ευρώ έγραψε 1000000. Εκεί έγινε το λάθος. Μιά απλή παρεξήγηση. Ο τραπεζίτης δεν αντιλήφθηκε πως εμείς δεν είχαμε τόσα λεφτά αλλά τα έστειλε. Αργά ή γρήγορα θα το ανακαλύπταμε και θα το διορθώναμε. Το μόνο μεμπτόν είναι πως ανθρωπίνως λύγισα και έστειλα τα τελευταία 100 ευρώ έξω, τα οποία υπόσχομαι να τα επαναπατρίσω. Για την Ελλάδα ρε γαμώτο..." 


2 σχόλια: