Δευτέρα 19 Μαρτίου 2012

στα τσακίδια ....

ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΕΞΩΦΥΛΛΟ ΤΟΥ ΠΕΤΡΟΥ ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ

kostopoulos-petros
Ανέθρεψε γενιές μαθητών, σπουδαστών και φοιτητών . Κόλασε πλήθος νεοελλήνων, κάνοντας εξώφυλλα με τα γυμνά αγαλματένια κορμιά εξωτικών αλλά και εγχώριων καλλονών που στην συνέχεια καλοπροικίστηκαν και καλογ...καν στα ρυτιδιασμένα χέρια πορτοφολάδων της ελληνικής επιχειρηματικής ζωής που απολάμβαν τα θέλγητρα τους. Στην συνέχεια κάποιοι από αυτούς αφού τις γλένταγαν και τις διαφήμιζαν, τις πάσαραν σε νεαρούς φίλους τους για να τις αποκαταστήσουν.

Ο Πέτρος Κωστόπουλος, γνήσιο τέκνο του ιλουστρασιόν life style λαικισμού, παιδί της μεγάλης παρέας του μαγαζιού γωνία του παλιού καλού ΠΑΣΟΚ(Λαλιώτηδων κ ΣΙΑ)πτώχευσε, κλείνοντας το μαγαζί του, όπως ανήγγειλε σαν τεθλιμένη χήρα. Άφησε στο δρόμο απλήρωτες πολλές οικογένειες, όπως άλλωστε είναι της μόδας να κάνουν πολλοί που τον μιμήθηκαν στο παρελθόν είτε μέσω του άρθρου 99 είτε κάνοντας την στο εξωτερικό αγκαλιά με τους κόπους των εργαζομένων.

Η συγκίνηση με τον βαθύπλουτο εκδότη φτωχό και άστεγο, είναι μεγάλη. Είμαστε βαθύτατα συγκινημένοι, όπως έλεγε και ο αγαπημένος πολιτικός του Πέτρου, ο Ανδρέας Παπανδρέου.

Για τον Πέτρο, όλοι εμείς που τον διαβάσαμε, φτιάξαμε το τελευταίο του εξώφυλλο. Για τον νεόπτωχο της Μυκόνου και των περήφανων γηρατειών. Χωρίς σύνταξη και ένα κεραμίδι για να στεγάσει την ξυπόλητη οικογένεια του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου