Τετάρτη 28 Μαρτίου 2012

Φιρμάνι τουρκο-Χαλιφάτου

                       Φιρμάνι

                    
"Ακούσατε, ακούσατε. Εγώ, ο μουφτής των μουφτήδων, ο αρχιπράκτορας των πρακτόρων, ο χαλίφης κι ο γλείφτης του εκάστοτε Προξένου, ο πεζεβέγκης και ο μπαμπέσης, ο κριτής κι ο δικαστής, ο τουρκότερος των τουρκοφρόνων, το φίδι και το κουνάβι της Δυτικής Θράκης Αχμέτ Μετέ σας ανακοινώνω το φιρμάνι από τον πολυχρονεμένο μας Πασά- πασών Ανατολίας-Εσπερίας-Γκιαουριστάν και λοιπών τουρκόφωνων χωρών, Μέγα Σουλτάνο Ρετζέπ Ταγίπ Αρχικατσιβέλ Ερντογάν. Ακούσατε , ακούσατε. Μετά την μεγαλοψυχία του πολυχρονεμένου μας Πασά να ανοίξει (στα λόγια) την Θεολογική Σχολή των γκιαούρηδων στην Χάλκη, για τους 2 εναπομείναντες ρωμιούς φοιτητές ιερωμένους, απαιτεί από την γκιαούρικη κυβέρνηση του Γιουνανιστάν τα παρακάτω:
 Πλήρη αναγνώριση των τουρκομουφτήδων και των βακουφίων, επιστροφή της γκιαούρικης ιθαγένειας στους 60.000 ομογενείς μας με αποζημίωση, την αναγνώριση της τουρκικής ως επίσημης γλώσσας στην Θράκη, την επαναφορά του κεφαλικού φόρου για όλους τους κατοίκους της Δ.Θράκης εις την Υψηλή Πύλη, το δικαίωμα της ερωτικής συνεύρεσης του εκάστοτε Αγά  με κάθε νύφη την πρώτη βραδιά του γάμου της, το δικαίωμα να δίδεται προσφορά-μπαξίσι εις την Υψηλή Πύλη 1 γιουσουφάκι ανά οικογένεια, την κατάργηση όλων των γκιαούρικων εθνικών επετείων, την απόσυρση όλου του γκιαούρικου στρατού από την Δ.Θράκη, την απονομή οθωμανικού δικαίου σε όλους ανεξαιρέτως τους Θρακιώτες, την αναγκαστική ψήφιση του τούρκικου τραγουδιού κάθε χρόνο στην Γιουροβίζιον, την κατασκευή μνημείου του Κεμάλ στο Πόρτο Λάγος εις μνήμην της πρώτης φοράς που έκοψε τα νύχια του σε θρακιώτικο ορυζώνα (και ονομάστηκε το ρύζι "νυχάκι"), την τοποθέτηση του Νάσου Θεοδωρίδη ως Μέγα Δραγουμάνου στην Δ.Θράκη, την ανάθεση συγγραφής ιστορικών βιβλίων από την ομάδα Δραγώνα-Ρεπούση-Κουλούρη-Φραγκουδάκη και, τέλος, να σταματήσει η λειτουργία του φασιστικού μπλογκ Σκύμνος. 
Ακούσατε , ακούσατε. Αν δεν ικανοποιηθούν όλα τα παραπάνω, προκαταβολικά, τότε δεν θα ξαναματαπούμε για χιλιοστή φορά πως θα ανοίξουμε (ντεμέκ) την Σχολή της Χάλκης. 
Άφεριμ, Ις Αλλάχ- Γιαραμπί γκιαούρ χαϊβάν μιλλέτ"




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου