Παρασκευή 29 Ιουνίου 2012

Μπαχτσελί ο οι(κωλό)γος

 Ανακοίνωση Οικολόγων -Πράσινων σχετικά με την έλευση Μπαχτσελί:


"Τα είδη που κινδυνεύουν με εξαφάνιση στην χώρα μας είναι η καφέ αρκούδα, η μεσογειακή φώκια, ο γάϊδαρος και ο γκρίζος λύκος. Ως κόμμα με οικολογικές ευαισθησίες χαιρετίζουμε την σημειολογική επίσκεψη του κ.Μπαχτσελί σε μιά περιοχή όπου κινδυνεύει το είδος των γκρίζων λύκων με αφανισμό. Ελπίζουμε η επίσκεψή του να δώσει το έναυσμα ώστε κι άλλοι ευαισθητοποιημένοι πολιτικοί, από οποιαδήποτε χώρα, να μας επισκεφθούν προς όφελος των απειλούμενων ζώων."


απάντηση πολιτικού κόμματος Σκύμνου*

" Για να αποφύγουμε την ολιγωρία αλλά και για πιό σίγουρα αποτελέσματα προτείνουμε πιό απλά και πρακτικά πράγματα. Π.χ. ο γκρίζος λύκος (Μπαχτσελί) να συνουσιαστεί με μιά καφέ αρκούδα ( π.χ. Φραγκουδάκη, Δραγώνα) ή με μιά μεσογειακή φώκια (π.χ. Ρεπούση, Τρέμη ) ή με έναν γάϊδαρο (π.χ. Μπουτάρη, Δημητρά, Μπίστη, Παπακωσταντίνου, Χατζηοσμάν κλπ) ώστε να κρατηθούν από όλα οι ράτσες. Όταν κινδυνεύσει με αφανισμό και η μαϊμού τραβεστί τότε θα προτείνουμε και τον κ.Βαλλιανάτο. Μέχρι τότε να αρκεστεί με ό,τι βρίσκει μπροστά του..."  



* ήδη διαμορφώνεται πολιτικός φορέας με το όνομα Σκύμνος. Σύντομα θα σας παρουσιάσουμε το ουσιώδες και αποτελεσματικό καταστατικό του με σοβαρό, όπως πάντα, τρόπο...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου