Δευτέρα 2 Ιουλίου 2012

ούστ κοπρό...λυκοι

Μέλη του συλλόγου ελληνοτουρκικής φιλίας διαδηλώνουν υπέρ της κοινωνικής γαλήνης, της ειρηνικής συνύπαρξης και της συνδιαλλαγής με το σύνοικο χριστιανικό στοιχείο στην Θράκη.  

Οι προκλήσεις των Γκρίζων Λύκων και οι Έλληνες Νενέκοι


Φαίνεται πως η συστηματική διείσδυση των νεο-οθωμανικών συμφερόντων στην Θεσσαλονίκη, έχουν δημιουργήσει πολύ βαθιά ερείσματα, στον πολιτικό και δημοσιογραφικό κόσμο της πόλης. Δεν εξηγείται αλλιώς η ένοχη σιωπή όλων των πολιτικών παραγόντων της πόλης, καθώς και της συντριπτικής πλειοψηφίας των κομμάτων, που δεν τόλμησαν καν να καταγγείλουν την επίσκεψη του Τούρκου ναζί Μπαχτσελί.
Σαν να μην έφτανε αυτό, τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, σε μια πρωτοφανή εκστρατεία διαστρέβλωσης της πραγματικότητας, προσπαθούν να ταυτίσουν την διαμαρτυρία λιγοστών αυτόνομων Κύπριων φοιτητών, μαζί με Κούρδους και Ελλαδίτες πολίτες της πόλης με την Χρυσή Αυγή. Σε αυτήν την εκστρατεία πρωτοστάτησε το enikos.gr του τάχα ανεξάρτητου και έγκυρου Νίκου Χατζηνικολάου, αλλά και η εφημερίδα ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, που με ένα εξώφυλλο πρωτοφανούς αθλιότητας προσπαθεί μέσω αισχρών συκοφαντιών να διασκεδάσει την σιωπή σύσσωμου του πολιτικού κατεστημένου απέναντι στις προκλήσεις των Τούρκων ναζί.
Στο εξώφυλλο, ως κεντρικό θέμα η εφημερίδα γράφει: ΣΤΑΥΡΟΔΡΟΜΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΩΝ, και ως υπότιτλο ΓΚΡΙΖΟΙ ΛΥΚΟΙ ΜΑΛΩΝΑΝ ΜΕ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΥΠΡΙΟΥΣ… ΑΔΕΡΦΟΥΣ ΤΟΥΣ, ενώ πιο κάτω με μικρότερα γράμματα αναφέρουν ένα άσχετο με το συμβάν περιστατικό: Μέλη της Χρυσής Αυγής έμειναν ατιμώρητα για 100 ευρώ.
Πρόκειται για ένα εμετικό εξώφυλλο, που, βάζει στο ίδιο τσουβάλι αυτούς που εναντιώνονται στην τουρκική κατοχή και ζητούν την αποκατάσταση του κυπριακού ελληνισμού από τα τουρκικά εγκλήματα, με τους ηθικούς αυτουργούς της δολοφονίας του Τάσου Ισάακ, μ’ αυτούς που εκθειάζουν τη γενοκτονία των Ελλήνων, των Αρμένιων, των Κούρδων και των άλλων λαών της Μικράς Ασίας.
Σε τέτοιο βαθμό σπίλωσης και προπαγάνδας δεν έχουν φτάσει ούτε οι τουρκικές προπαγανδιστικές φυλλάδες! Χώρια που ο τρόπος που προβάλει η εφημερίδα το συμβάν καλύπτει πλήρως την απαράδεκτη επίθεση των ΜΑΤ, που λειτούργησαν ως κοινοί μπράβοι των Γκρίζων Λύκων. Από κοντά διάφορες δήθεν προοδευτικές φωνές και γραφίδες, που αιφνιδίως τυφλώθηκαν μπροστά στον Τούρκο ναζί, καταγγέλλοντας τον… ελληνικό εθνικισμό και τις… ελληνικές σημαίες –σε μια περίεργη ταύτιση με τους… Γκρίζους Λύκους.
Το συμβάν αυτό, καταδεικνύει περίτρανα σε πιο βαθμό έχει φτάσει ο ραγιαδισμός και η υποτέλεια των αρχουσών τάξεων, του δημοσιογραφικού και πολιτικού κατεστημένου. Όλοι αυτοί, δεν έχουν πρόβλημα να ταυτιστούν με τους προπαγανδιστές των γενοκτονιών και των Τουρκικών εγκλημάτων, προκειμένου να παραμείνουν αρεστοί στα μεγάλα αφεντικά, αυτούς που αξιώνουν να γίνουν πραγματικοί επικυρίαρχοι της ευρύτερης περιοχής: Τους νεο-οθωμανούς, οι οποίοι μοιράζουν απειλές πολέμου δεξιά και αριστερά, και πολιτεύονται εκβιάζοντας τους μικρότερους και τους αδύναμους λαούς.
Αυτή η αθλιότητα ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ. Ο ελληνικός λαός, με οξυμένο το αισθητήριο της αντίστασης από τους αγώνες των τελευταίων χρόνων ενάντια στην υποδούλωση και την οικονομική εξαθλίωση της χώρας, γνωρίζει πολύ καλά τι συμβαίνει –και θα απαντήσει όπως αρμόζει στους Νενέκους, όπως απαντάει στους δοσίλογους του μνημονίου και τα δημοσιογραφικά τους παπαγαλάκια.
Υστερόγραφο: Προφανώς, και η παρουσία της Χρυσής Αυγής ρίχνει νερό στο μύλο της άθλιας προπαγάνδας του κατεστημένου. Της δίνει σάρκα και οστά και την συντηρεί. Γι’ αυτό είναι προβοκατόρικη και ως τέτοια πρέπει να καταγγελθεί.
Εξ άλλου είναι φαιδρό να διατείνονται ότι διαδηλώνουν ενάντια στους… ομοϊδεάτες τους. Και επίσης, εξίσου παράδοξο είναι να κόπτονται για το κυπριακό, οι υμνητές της Χούντας, που έστρωσε το χαλί στην τουρκική εισβολή το ‘74.
ΚΑΤΩ Ο ΝΕΟ-ΟΘΩΜΑΝΙΣΜΟΣ

ΕΞΩ Ο ΗΘΙΚΟΣ ΑΥΤΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΤΩΝ ΙΣΑΑΚ – ΣΟΛΩΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΜΠΟΫΚΟΤΑΖ ΣΤΑ ΝΕΟ-ΟΘΩΜΑΝΙΚΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ
Κίνηση Πολιτών Άρδην
www.ardin-rixi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου