Δευτέρα 11 Ιουνίου 2012

Ανακοίνωση

Ανακοίνωση των κομμάτων σχετικά με τα αποπροσανατολιστικά δημοσιεύματα εθνικιστικών ιστοτόπων:

"Εμείς, τα δημοκρατικά και αριστερά κόμματα του ΣΥΡΙΖΑ, Οικολόγων-πράσινων, Δράσης, ΑΝΤΑΡΣΥΑ, ΚΚΕ, Πασόκ, ΔΗΜΑΡ, αλλά και τα δεξιά κόμματα της ΝΔ- ΛΑΟΣ θέλουμε να καταδικάσουμε την αποπροσανατολιστική και προβοκατόρικη στάση της οικογένειας των φερόμενων ως "θυμάτων της αλλοδαπής εγκληματικότητας" οι οποίοι επέλεξαν εσκεμμένα να εκπνεύσουν στην συγκεκριμένη συγκυρία και να στρέψουν την επικαιρότητα προς ελάσσονος σημασίας θέματα κι όχι στο πραγματικό και μείζων πρόβλημα της "ζωντανής" σφαλιάρας από τον εκκολαπτόμενο φασισμό. Το ανακοινωθέν συνυπογράφει και η Χρυσή Αυγή η οποία τονίζει πως θα πρέπει να απασχολήσει κι άλλο την ειδησεογραφία(!)"...

η είδηση:

Νεκρός και ο τραυματίας της Καισαριανής, νεκρή και η μητέρα από εγκεφαλικό, μόλις το έμαθε


http://www.elkosmos.gr/images/stories/_fotos_2012/police1c.jpg

Στις 2 Ιουνίου, στις 4 τα ξημερώματα, αλλοδαποί κακοποιοί πυροβόλησαν με καλάσνικοφ στην Καισαριανή δύο αδέλφια, που πήγαν να τους αποτρέψουν από το να κλέψουν το αυτοκίνητό τους, από πυλωτή πολυκατοικίας επι της οδού Βουτσά 83.

Από τα πυρά έπεσε νεκρός ένας 30χρονος, καθώς δέχθηκε σφάιρες στο στήθος και στην κοιλιά και τραυματίστηκε σοβαρά ο 32χρονος αδελφός του, που χτυπήθηκε στο στομάχι.



Ακούστε τώρα τι έκρυψαν από τον κόσμο τα ΜΜΕ: κατέληξε σήμερα και ο τραυματίας.

Όταν το έμαθε η μητέρα του, έπαθε οξύ εγκεφαλικό επεισόδιο και εξέπνευσε!

Η εθνοκτονία εις βάρος των Ελλήνων από αλλοδαπούς που τους κλείνουν το μάτι τα αριστερά κόμματα και οι ΜΚΟ, συνεχίζεται, όπως και η προσπάθεια βίαιας επιβολής της πολυπολιτισμικότητας.

elkosmos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου