Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2012

καλή σχολική χρονιά

Δηλώσεις πολιτικών με αφορμή την σημερινή έναρξη της σχολικής χρονιάς

Αλέξης Τσίπρας:
Το εθνικιστικό και σκοταδιστικό κατάλοιπο του αγιασμού, κάθε χρόνο τέτοια εποχή, με την έναρξη της σχολικής χρονιάς μας βρίσκει, φυσικά, κάθετα αντίθετους. Προτείνουμε, πιλοτικά, να γίνει ένα ειδικό αφιέρωμα σε κάθε σχολείο για τα 20 χρόνια της παρουσίας του Φοίβου στην δισκογραφία.

Ντόρα Μπακογιάννη:
Προτείνω η Μεγάλη Στοά των Αθηνών να αναλάβει εξ'ολοκλήρου την συγγραφή των διδακτικών βιβλίων ως μικρή προσφορά στην ελληνική εκπαίδευση. Επίσης ο πατέρας μου σας εύχεται καλή φώτιση.

Πέτρος Τατσόπουλος:
Απαιτούμε την ίδρυση σχολείων στην Πακιστανική, Αφγανική, Μπαγκλαντεσιανή, Σουδανική, Αλβανική, Σομαλιακή γλώσσα. Η επικρατούσα εκπαίδευση αποτελεί όνειδος για μιά δημοκρατική και πλουραλιστική κοινωνία. Ανοιχτά σχολεία για όλους- ανοιχτά σύνορα για όλους-θάνατος στους Έλληνες!

Άννα Διαμαντοπούλου:
kali sxoliki xronia. Euxomai na mathete grammata kai na agapisete tin elliniki glossa opos kai ego.

Μαρία Ρεπούση:
Σας εύχομαι καλή σχολική χρονιά αν και είναι άδικο έξοδο. Δεν υπάρχει λόγος να ξοδεύουμε τόσα χρήματα για την Παιδεία από την στιγμή που δίδονται δωρεάν εκπαιδευτικά μαθήματα στην τηλεόραση μέσω τουρκοσίριαλ. Καλώ την κυβέρνηση να εκμεταλλευτεί την συγκυρία και να εκπαιδεύσει πραγματικά την νέα γενιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου