Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2012

πωλούνται όργανα


Μετά τις αποκαλύψεις της Εισαγγελίας Αθηνών πως 32 πολιτικοί πλούτισαν εις βάρος του ελληνικού λαού, συνέβη μιά ανθρωπιστική τραγωδία. 
Οι φτωχοί πλην τίμιοι φερόμενοι ως ένοχοι , μη έχοντας πόρους ή χρήματα για να πληρώσουν όλες τις δικαστικές διαδικασίες, προσφέρουν όργανα από το σώμα τους στην ύστατη προσπάθειά τους να εξοικονομήσουν τα απαραίτητα λεφτά.
Έτσι η κ.Μπακογιάννη πουλά το νεφρό της και τα μάτια της (που θυμίζουν τον φτωχό και δύσμοιρο πατέρα της). Ο σύζυγός της, Ισιδ. Κούβελος, πουλά ό,τι πιό πολύτιμο έχει πάνω του δλδ τους κοιλιακούς του μύες με δώρο την ευχετήρια κάρτα του πεθερού του.
Ο κ.Βουλγαράκης πουλά την πλούσια κόμη του με δώρο την αλαβάστρινη τσατσάρα του.
Ο κ. Λιάπης πουλά 85 πόντους από το γεννητικό του όργανο, 3 γραμμάρια εγκεφάλου και 4 παρανυχίδες με δώρο 3 πακέτα χαρτομάντηλα
Ο κ.Βελόπουλος πουλά το σπέρμα του. Τόνους μαλακίας. Δώρο και το βιβλίο "οι Έψιλον όταν παίζαν το πουλί τους έβγαιναν ακτίνες Χ. Το απόλυτο όπλο"

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να στηρίξετε τους αθώους και άδικα κατηγορηθέντες πολιτικούς μας ανοίξαμε λογαριασμό στην Τράπεζα Ζυρίχης της Ελβετίας με αρ.Λογαριασμού  9459669276-93478Bildemberg-club 322472399 .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου