Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2012

οι πιγκουίνοι δείχνουν τον δρόμο...

Μετά από αυτό το συνταρακτικό και συγκινητικό νέο, που συνέβη στην πιό συντηρητική κοινωνία του κόσμου, την Δανία ( πιό συντηρητική ακόμα και από αυτή των Ταλιμπάν) θα δοθεί παγκοσμίως άδεια να υιοθετούν τέκνα και οι ομοφυλόφιλοι άνθρωποι.

Ακολουθεί το δημοσίευμα:


Δανία: Oμοφυλόφιλοι πιγκουίνοι έγιναν γονείς
 
 
Ένα ζευγάρι αρσενικών πιγκουίνων στη Δανία έκανε κάτι πρωτόγνωρο! Υιοθέτησε ένα μικρό πιγκουινάκι το οποίο εγκαταλείφθηκε από τη μαμά του όταν ήταν ακόμη στο αυγό του. Το μικρό μεγαλώνει φυσιολογικά στην αγκαλιά των δύο πιγκουίνων!Οι φύλακες του Ζωολογικού Κήπου της Οντένσε διαπίστωσαν πως δύο αρσενικοί αυτοκρατορικοί πιγκουίνοι έκαναν στενή παρέα και έπειτα κατάλαβαν πως είναι ζευγάρι.Το γεγονός ότι προσπαθούσαν να «ενοχλήσουν τα υπόλοιπα ζεύγη για να κλέψουν τα αυγά τους» δεν τους έκανε εντύπωση, αφού η συμπεριφορά αυτή απαντάται συχνά στη φύση, όχι μόνο στους πιγκουίνους.
Την περίοδο του ζευγαρώματος οι πιγκουίνοι προσπάθησαν να επωάσουν νεκρές ρέγκες! Οι υπεύθυνοι κατάλαβαν πως οι πιγκουίνοι ήθελαν ένα μωρό για να φροντίσουν.
Εκείνη την περίοδο ένας θηλυκός πιγκουίνος γέννησε ένα αυγό, με σύντροφο τον οποίο στη συνέχεια απέρριψε.
Έπειτα ζευγάρωσε με άλλο σύντροφο, γέννησε ένα αυγό και το παράτησε.
Οι υπεύθυνοι του ζωολογικού κήπου, αφού εκπαίδευσαν τους δύο ομοφυλόφιλους πιγκουίνους με μία μπάλα, τους έδωσαν το αυγό που παράτησε ο θηλυκός πιγκουίνος!
Οι πιγκουίνοι ζουν αποκομμένοι από την αποικία τους, όσο χρειάζεται για να εδραιωθεί η σχέση του μικρού με τους θετούς γονείς του, όμως οι φύλακες λένε ότι σύντομα η τριμελής -πλέον- οικογένεια θα επανενταχθεί!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου