Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2012

Δηλώσεις κυβέρνησης για την επιτυχία του Γιούρογκρουπ

Κοινό δελτίο τύπου Σαμαρά-Βενιζέλου-Κουβέλη:



Αγαπητοί Έλληνες.
Μιά νέα μέρα ξεκίνησε σήμερα για την Ελλάδα μετά την επιτυχία μας στο Γιούρογκρουπ, το οποίο μας υποσχέθηκε πως κάποια στιγμή θα μας δώσει κάποια χρήματα. Κι αν δεν ξεκίνησε σήμερα αυτή η νέα ημέρα σίγουρα θα ξεκινήσει στις 16 Δεκεμβρίου που θα πάρουν την τελική απόφαση τα κοινοβούλια των καλών μας εταίρων και συμμάχων. Κι αν και τότε δεν ξεκινήσει νέα μέρα τότε είμαστε σίγουροι πως θα ξεκινήσει με τον καινούργιο χρόνο στην κοπή της πίτας του Συμβουλίου της Ευρώπης (μπορεί να μας τύχει και το φλουρί). Κι αν και τότε δεν ξημερώσει νέα μέρα τότε 100% θα ξημερώσει την Άνοιξη που θα γίνει το επόμενο Γιούρογκρουπ. Κι αν και τότε, για κάποιον λόγο, δεν ξημερώσει νέα μέρα τότε τον Νοέμβριο του 2013, το πολύ 2076, θα ξημερώσει νέα μέρα. Αν, άν λέμε, δεν ξημερώσει και μετά το 2076 νέα μέρα θα φταίει ο ελληνικός λαός, η Χρυσή Αυγή, ο Μίκης Θεοδωράκης, ο Πάνος Καμμένος, ο Πανθρακικός, το φαινόμενο του θερμοκηπίου, το μ-λ ΚΚΕ και το ΚΚΕ μ-λ, θα φταίνε αυτοί, θα φταίτε εσείς, θα φταίει κι ο Χατζηπετρής. 
Μέχρι τότε σας καλούμε να απολαύσετε την πολυπολιτισμική γιορτή του αυτομαστιγώματος των λαθρομεταναστών μας, να διασκεδάσετε με τα καραγκιοζλίκια του Τατσόπουλου, να ξεχαστείτε με την πλημμυρίδα των τουρκοσίριαλ, των ψευτομαγειρικών εκπομπών και του διαγωνισμού χορού ξεβράκωτων και αδερφών, να αναπνεύσετε μοσχομυριστό ξύλο από τις εκατοντάδες χιλιάδες σόμπες που καίνε στις πόλεις σας και να απολαύσετε την ασφάλεια του σπιτιού σας χιλιοαμπαρωμένοι και χιλιοκλειδωμένοι πίσω από τις βαριές θωρακισμένες πόρτες σας.
Ευχαριστούμε τους φίλους μας τους Γερμανούς, τους καλούς μας συμμάχους Αγγλοαμερικανούς, τους υπέροχους γείτονές μας Τουρκο-Αλβανούς και, φυσικά, τους καλοπροαίρετους, φιλεύσπλαχνους και δοτικούς Ισραηλινούς για την μέχρι σήμερα πολυεπίπεδη στήριξη που παρείχαν στην χώρα μας.
 
Άντε και καλή ψυχή!





 Η (κατ΄ ευφημισμόν) κυβέρνησή σας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου