Τρίτη 16 Ιουλίου 2013

ανακοίνωσις

Achtung!    Achtung!

H ελληνική κυβέρνησις σε αγαστή συνεργασία με τους Γερμανούς (οι οποίοι είναι φίλοι μας) και τους Τροϊκανούς (οι οποίοι λαδώνουν το καντήλι μας) καθησυχάζουν τον ελληνικό λαό πως η αργία της Κυριακής θα μετατεθεί στις κάτωθι 4 ημέρες:




 στο Σάββατο της εθνικής εορτής Χανουκά των Εβραίων, 
στο Χάλογουϊν των Αμερικανών, 
στο Ζα Ζεν day των μεγάλων γκουρού και
 στα γενέθλια της Τάμτας. 

Επίσης η Κυριακή θα μετονομαστεί σε "Σεβεντία" (από το νούμερο επτά των αγγλοσαξώνων) ούτως ώστε να μην προκαλούνται φονταμενταλιστικοί και οπισθοδρομικοί θρησκευτικοί συνειρμοί με το άκουσμα της λέξεως. Σε περίπτωση που αφορισθούν οι ψηφίσαντες το μέτρο βουλευτές από την σκοταδιστική εκκλησία των Ελλήνων τότε , αυτομάτως, θα προβιβάζονται 8 βαθμίδες στην μασονική ιεραρχία ως έξτρα μπόνους. Αν κάθε Σεβεντία, τις πρωινές ώρες, μετέχουν σε όργια τότε αυτοδικαίως ανεβαίνουν 12 βαθμίδες στην προαναφερθείσα οργάνωση.
 Η κυβέρνησις υπόσχεται πως θα πραγματοποιήσει κάθε απαραίτητη αλλαγή ούτως ώστε να επέλθει η οικονομική εξυγίανση και η κοινωνική συνοχή για το καλό των Ελλήνων, των Γερμανών και των Ιουδαίων. Σειρά έχει η Ανάστασις, του επονομαζόμενου Κυρίου, και η Πρωτοχρονιά. Κάθε ημέρα που χάνεται είναι πολύτιμη για την οικονομική μας ανάκαμψη και ευημερία.

εκ της Κομαντατούρ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου