Δευτέρα 22 Ιουλίου 2013

μήνυμα Βενιζέλου

Βαρυσήμαντη δήλωση του Αντιπροέδρου της κυβέρνησης κ.Ευάγγελου Βενιζέλου εν όψει της αυριανής επετείου από τα 39 χρόνια εγκαθίδρυσης της δημοκρατίας στην Ελλάδα


"Έλληνες και Ελληνίδες,
με συγκίνηση και δέος υποκλίνομαι απέναντι στις προσπάθειες τόσων και τόσων πολιτικών για την εδραίωση της δημοκρατίας στην πατρίδα μας. Πολιτικοί οι οποίοι μόχθησαν, πόνεσαν, μάτωσαν αλλά τελικά κατάφεραν και ανόρθωσαν την κατεστραμμένη Ελλάδα και μοίρασαν απλόχερα στον λαό τα αγαθά της δημοκρατίας. Καταφέραμε τα τελευταία 40 χρόνια, μέσω εκλογών, να επιλέγετε ελεύθερα ανάμεσα σε Νέα Δημοκρατία και Πασόκ καί τώρα τελευταία, στο απόγειο της δημοκρατίας,  σας προσφέρουμε τα δύο στην συσκευασία του ενός ως ελάχιστο δείγμα ευγνωμοσύνης. Καταφέραμε να δανείσουμε με καταναλωτικά δάνεια, διακοποδάνεια, εορτοδάνεια, αυτοκινητοδάνεια, θαλασσοδάνεια, δανειοδάνεια και τον τελευταίο κάτοικο της πιό απομακρυσμένης δημοκρατικής μας χώρας. Καταφέραμε να κάνουμε τον αγρότη χρηματιστή και τον τεμπέλη συνδικαλιστή μέσα από δημοκρατικά μονοπάτια. Καταφέραμε να αποτινάξουμε την σκοταδιστική πίεση της εκκλησίας και σας φέραμε γκουρού, άθεους, ζα ζεν, μασόνους να σας μιλήσουν για τα δημοκρατικά σας δικαιώματα. Καταφέραμε να μην μας πληγώνει η επέμβαση της τουρκίας στην Κύπρο, ξεχνώντας αυτά που λέγαμε πως δεν θα ξεχάσουμε, πάντα δημοκρατικά. Καταφέραμε να φέρουμε τον πολυπολιτισμό στα πόδια μας αντί να τρέχουμε να τον ψάχνουμε σε άλλες χώρες μή δημοκρατικές. Καταφέραμε το ακατόρθωτο, δηλαδή με δημοκρατικά μέσα να χρωστάμε και της Μιχαλούς αλλά η ανίκητη δημοκρατία (που εδραιώσαμε) να μας επιβραβεύει ως ελάχιστο δείγμα αναγνώρισης της προσφοράς μας . Καταφέραμε να σταματήσουμε τις ανεξέλεγκτες γέννες και γλιτώσαμε στο να καταντήσουμε την Ελλάδα μιά νέα Κίνα και αυτήν την στιγμή μπορούμε να μιλάμε για ελεγχόμενο πληθυσμό στην δημοκρατική μας δημοκρατία. Καταφέραμε πάρα πολλά μέσα σε ελάχιστα χρόνια, που αυτήν την στιγμή δεν έρχονται στο δημοκρατικό μου μυαλό.
Η κυβέρνησή μας σας υπόσχεται πως θα κρατήσει με νύχια και με δόντια αυτήν την δημοκρατία. Γατζωμένοι στην εξουσία, για το καλό του λαού φυσικά, σας υποσχόμαστε πως θα εξαντλήσουμε και το τελευταίο δευτερόλεπτο που μας απομένει προκειμένου να εμπεδώσουμε κι άλλη δημοκρατία στην δημοκρατική μας χώρα.
Καλή επέτειο.

Κλείνοντας μην ξεχάσω να στείλω τα συλλυπητήριά μου στις οικογένειες των Αλβανών παραβατών οι οποίοι έπεσαν νεκροί από τα πυρά Ελλήνων αστυνομικών. Τα υπολείμματα της Χούντας θα εκδιωχθούν από τα σώματα ασφαλείας. Θέλω να δηλώσω κατηγορηματικά πως δεν έχουμε κανένα πρόβλημα με τους αλλοδαπούς, ακόμα και με τους παραβάτες, οι οποίοι μπορούν απρόσκοπτα να χαίρονται τα αγαθά της ελληνικής δημοκρατίας. "


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου