Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2013

Δηλώσεις κυβέρνησης

Εκδηλώθηκε μεγάλη κινητοποίηση της ελληνικής κυβέρνησης για να βρεθούν οι παραπτωματίες, οι οποίοι προχώρησαν σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών που είχε ως αποτέλεσμα να αποβιώσουν δύο θνητοί, οι οποίοι ούτως ή άλλως (αργά ή γρήγορα) κάποια στιγμή θα αποβίωναν και θα εγκατέλειπαν αυτόν τον εφήμερο κόσμο.
 Η κυβέρνηση δήλωσε κατηγορηματικά πως θα δράσει άμεσα σε 12 χρόνια και δεν θα δράσει εν βρασμώ.
Μετά τις οργισμένες δηλώσεις του κ.Μιχελάκη και το ταρακούνημα του κ. Πρετεντέρη πως "μπορεί να σκοτώνονταν και κανείς άνθρωπος" η εγχώρια και διεθνής κοινή γνώμη συγκινήθηκε και υποσχέθηκε κάθε βοήθεια στην διαλεύκανση της υπόθεσης.


Έτσι δεσμεύτηκαν πως θα στείλουν βοήθεια οι κάτωθι:
*Η Αμερικανική κυβέρνηση πράκτορες της CIA και της BlackWaters
*Η ισραηλινή κυβέρνηση 78 στελέχη της Μοσάντ και 56 αυθεντίες του ολοκαυτώματος, οι οποίοι και έχουν εμπειρία από ανάλογες υποθέσεις.
*Η Τουρκία επιφανείς μειονοτικούς (τύπου Μέτε, Τσαβούς κλπ) οι οποίοι θα λειτουργούν και ως γέφυρες- εχέγγυα- φιλίας και αφοσίωσης.
*Η Αλβανία 32 Τσάμηδες εμπειρογνώμονες.
*Το Μέγκα τσάνελ διαθέτει τον πλέον έμπειρο και αδιάφθορο δημοσιογράφο του, κ. Πρετεντέρη, για την αντικειμενική κάλυψη του γεγονότος 
*και, τέλος, τα πολιτικά κόμματα αντιπροσωπεία με επικεφαλής τον κ. Βενιζέλο και κ.Σημίτη για την παρακολούθηση της εύρυθμης και αδιάβλητης λειτουργίας των ερευνών.

Ενός λεπτού σιγή κρατήθηκε από το λεγόμενο "συνταγματικό τόξο" αλλά και από την εξωκοινοβουλευτική αριστερά  διότι ο λεκές από το αίμα των αποθανόντων λέρωσε έναν κατεξοχήν τουριστικό δρόμο.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου