Τρίτη 5 Ιανουαρίου 2010

ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ σε ξεπεσμό....


τόσο πολύ ξεπέσαν οι προβοκάτορες της Άγκυρας και του Προξενείου της Κομοτηνής;
Τόσο πολύ στέρεψαν ιδεών και προσπαθούν να αναμασήσουν τα ίδια και τα ίδια;
Μιάς και δεν πέτυχε η προ των Χριστουγέννων προβοκάτσια τους ,με τα "συνθήματα" που αναγράφηκαν από "Έλληνες Πατριώτες"σε τέμενος της Ξάνθης , σκύλιασαν οι πρακτοράντζες και είπαν να το γυρίσουν στην παλιά καλή δοκιμασμένη συνταγή της "εξύβρισης των ιερών και των οσίων τους"(αφού τα "γραπτά" στο τέμενος ,τους πρόδωσαν..).
Με περίσσιο ερασιτεχνισμό σκηνοθέτησαν ένα "περιστατικό" για το "αγκάθι" που ακούει στο όνομα Χαρά( και που τους είναι εμπόδιο τα τελευταία χρόνια για τα εκτουρκιστικά τους σχέδια στην περιοχή του Δερείου) .
Δήθεν η Δασκάλα έβαλε εργασία στα παιδιά να ζωγραφίσουν τον Θεό τους (η μουσουλμανική θρησκεία απαγορεύει την αναπαράσταση του Θεού τους) ενώ στην πραγματικότητα έγραφαν λέξεις από Θ όπως θρανίο, Θεός κλπ. Η παροιμιώδης ευστροφία και εξυπνάδα των προβοκατόρων , βρήκε την "τέλεια" ευκαιρία να εξεμέσει για ακόμα μιά φορά εναντίον της Δασκάλας και σε ότι αυτή αντιπροσωπεύει. Κατασυκοφάντησαν την Δασκάλα για αυτήν την "προσβολή" και περιμένουν αγωνιωδώς να δούνε τα αποτελέσματα της λασπολογίας τους.Ο μεγάλος τους φόβος είναι η δεύτερη συνεχόμενη αποτυχία.
Ο απόλυτος ξεπεσμός του πράκτορα και του προβοκάτορα
. Τόσο τους κόβει....

Φυσικά, ως θρασύδειλοι που είναι, χρησιμοποίησαν τα παιδιά για να στηρίξουν τις απίστευτες μπούρδες τους αφού δεν μπορούσαν να βλέπουν το κλάμα* των παιδιών μετά από αυτό το "φριχτό" γεγονός..
Οι αστήρικτες συκοφαντίες τους και η πασιφανής προβοκάτσια τους, δε θα μπορούσαν να πείσουν ούτε και τους πιό ένθερμους υποστηρικτές τους ( τύπου Βαλλιανάτου, Ηρακλείδη κτλ).
Πολύ ξεπεσμός.
Ο Πρόξενος δεν βλέπει ότι άδικα πληρώνονται;;
Ανάξιοι εντελώς.
Ούτε μιά σωστή προβοκάτσια είναι ικανοί να φέρουν σε πέρας....
Φαντασία μηδέν.


*ισχυρίστηκαν ότι αρκετά παιδιά κλαίγανε μετά από αυτήν την εργασία(;;;;!!!;;;)

skymnos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου