Πέμπτη 26 Μαΐου 2011

ο δεκάλογος των ελαφρύνσεων

Η Κυβέρνηση, μετά τις αντιδράσεις που προέκυψαν κατόπιν της ανακοινώσεως των νέων μέτρων, προτίθεται να ελαφρύνει τους εργαζόμενους με μιά σειρά μέτρων:
              http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcT8UaRyo4SPt1c-cDOCW-1Hrgqbss1MVhyClSkyTthyVdrV3wMRVw




1. για όσους δεν τους αρκούν τα χρήματα από την δουλειά τους θα μπορούν να εκπορνεύουν μέλη της οικογένειάς τους χωρίς να συμπίπτουν στον Νόμο περί "παράνομης πορνείας"



2. αν κάποιος συμπληρώσει το 103ο έτος της ηλικίας του θα παίρνει αύξηση 2% επί της συντάξεώς του


3. αν πολύτεκνος φυλακιστεί για χρέη θα εκτίει τα 2/3 της ποινής του ως προστάτης οικογενείας και το υπόλοιπο 1/3 θα το εκτίει κάποιο μέλος της οικογένειάς του.


4. θα ανοιχτούν ομαδικοί τάφοι για την περίπτωση που η εκάστοτε οικογένεια δεν θα έχει χρήματα για να τελέσει κανονική κηδεία σε εκλιπόν μέλος . Κατ'αυτόν τον τρόπο δεν θα επιβαρύνεται κι άλλο ο οικογενειακός προϋπολογισμός με περιττά έξοδα.


5. σε περίπτωση που δεν δύναται κάποιο νοικοκυριό να αντεπεξέλθει στις φορολογικές του υποχρεώσεις θα μπορεί να δίνει ένα μέλος της οικογένειάς του ως αντάλλαγμα (παιδομάζωμα)


6. θα μπορούν να βαφτίζουν την φασολάδα ως κρέας, το κακό για καλό, τον Παναγιώτη για Δεσπότη  χωρίς καμμία απολύτως συνέπεια για αντιποίηση αρχής και για παραπληροφόρηση.


7. θα σταλούν σε κάθε σπίτι οδηγίες για το πώς θα μπορούν οι πολίτες να ξεραίνουν το σκατό τους, να βγάζουν από την μύγα ξίγκι και λοιπές χρήσιμες οδηγίες επιβίωσης 


8. όποιος φοράει κονκάρδα που θα αναγράφει "το μνημόνιο ήταν μονόδρομος" θα επιδοτείται με 600 ευρώ το μήνα


9. όποιος παραβρίσκεται σε δημόσιες εμφανίσεις Υπουργών και χειροκροτά τα κυβερνητικά στελέχη με επιφωνήματα του τύπου "Μπράβο, άξιοι, είστε οι σωτήρες μας, μην ακούτε κανέναν" κτλ θα επιδοτούνται με 50ευρώ την φορά.


10. όποιος θα παίρνει ψυχοφάρμακα αυτοβούλως για να είναι σε καταστολή , θα του παρέχονται δωρεάν

Έτσι βλέπουμε πως το Κράτος ενδιαφέρεται για τους πολίτες του και δεν παίρνει μόνο επώδυνα μέτρα αλλά και μέτρα που θα ελαφρύνουν τον μέσο Έλληνα..

                http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRchgtOg_yTA-XBEVssxJGNTBHwjri6e6zvhqtqg05N4FIDMpNw


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου