Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2012

νά τι φταίει...

H ελληνική κυβέρνηση βρίσκεται στην δυσάρεστη θέση να ανακοινώσει εις τον ελληνικό λαό τον έναν και μοναδικό λόγο, ο οποίος κατέστη καταστροφικός για την όλην οικονομικη πολιτική.

 Δηλώσεις Στουρνάρα:

Ελληνικέ λαέ,
γνωρίζεις τις μέχρι τώρα θυσίες και την μέχρι τώρα τιτάνια προσπάθεια των εκάστοτε κυβερνώντων σου, οι οποίοι ανυστερόβουλα και με αυταπάρνηση  μάχονται καθημερινώς για το καλό της πατρίδος.
Γνωρίζεις επίσης πως όλα τα προγράμματα στην οικονομικη πολιτική, οι συναντήσεις των υπευθύνων, οι διαπραγματεύσεις και οι συνομιλίες γίνονται σε πολύ στενά χρονικά περιθώρια. Το κάθε λεπτό και η κάθε χρονική στιγμή έχει μέγιστη και καθοριστικη σημασία αυτές τις δύσκολες ώρες. Η χρονική πίεση είναι αφόρητη. Έ λοιπόν όλα έρχονται και ανατρέπονται, εκτροχιάζοντας την οικονομία μας και καταστρέφοντας το έργο μας, την ερχόμενη Κυριακή το ξημέρωμα που αλλάζει η ώρα. Οι αλλαγές στις συγκλίσεις-συναντήσεις-συνομιλίες-διαπραγματεύσεις θα είναι τρομακτικές πράγμα που δεν θα μπορούμε να το διαχειριστούμε οπότε, φυσικώς, θα επέλθει η πτώχευση. Δυστυχώς είναι υπεράνω των δυνάμεών μας. Για όλα φταιει η (κακιά) αλλαγή της ώρας και κανείς άλλος. Εμείς, πάντως, προσπαθήσαμε...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου