Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2013

πιάστηκε ο δράστης της επιθέσεως

Πιάστηκε ο φυσικός αυτουργός που έβαλε την βόμβα στο πολυκατάστημα MALL.
Ο Ανδρέας Λοβέρδος συνελήφθη και ομολόγησε την πράξη του.
Ο ίδιος δήλωσε:


"Μην αντέχοντας να βλέπω την πολιτική διαφθορά, τους διάφορους πολιτικούς διαδρομιστές- καρεκλοκένταυρους, τα πολιτικά "τζάκια", την προδοσία που συντελείται εις βάρος της πατρίδος μου και το μνημονιακό ξεπούλημα της Ελλάδος αποφάσισα να αναλάβω δράση για να στείλω ένα ξεκάθαρο μήνυμα στους επιβουλείς της χώρας μου. Ο φασισμός δεν θα περάσει. Το προλεταριάτο θα αντισταθεί στα καπιταλιστικά μονοπώλια και οι λαϊκές μάζες θα πρέπει να εκφράσουν την αγωνιστική τους αποφασιστικότητα για λαϊκή συσπείρωση με αγωνιστικές κινητοποιήσεις. Δεν ξεπουλάμε τον ιδρώτα μας στο κεφάλαιο. Όχι στο μνημόνιο, όχι στην Τρόϊκα"

Μετά από αυτήν την δήλωση η Αλέκα Παπαρήγα κατέθεσε μήνυση για κλοπή πνευματικής ιδιοκτησίας καθώς έχει κατοχυρώσει το copyright (των ανωτέρω) το ΚΚΕ οπότε όποιος χρησιμοποιεί τους όρους "προλεταριάτο, λαϊκές μάζες, μονοπώλια κλπ" θα πρέπει να έχει την έγγραφη άδεια του κόμματος.

Ο Ανδρέας Λοβέρδος κρατείται στο ίδιο κελί με τον φορο-οφειλέτη (κι όχι φοροφυγά) Λάκη Γαβαλά ο οποίος δεν είναι κρατούμενος αλλά προσωρινός τρόφιμος σε περιορισμένο χώρο φυλάξεως φορο-οφειλετών.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου