Κυριακή 9 Ιουνίου 2013

δηλώσεις

Δηλώσεις κυβερνητικού εκπροσώπου.

Έλληνες και Ελληνίδες. 
Η Δημοκρατία σήμερα γιορτάζει και μάλιστα διπλά.
Γιορτάζει γιατί επιτέλους καθιερώθηκε το απόλυτο δημοκρατικό δικαίωμα των ομοφυλοφίλων να διατρανώνουν και να υπερηφανεύονται, μέσω παρελάσεων, για την σεξουαλικότητά τους. Δεσμευόμαστε πως στο άμεσο μέλλον θα καταργηθούν οι μιλιταριστικές-εθνικιστικές παρελάσεις και θα καθιερωθούν μόνο οι γκέϊ παρελάσεις. Επίσης δεσμευόμαστε πως όσοι επιμένουν να ευαγγελίζονται πως η οικογένεια είναι το σωστό πρότυπο μιάς υγιούς κοινωνίας και η ετεροφυλοφιλία το μόνο φυσιολογικό σε μία σχέση θα τους απομονώνουμε και με ειδική ιατρική αγωγή (ηλεκτροσόκ, βιασμός, πλύση εγκεφάλου με ηχογραφημένο μήνυμα: "είσαι γκέι και σ'αρέσει, είσαι γκέι και σ'αρέσει) θα τους επανεντάσσουμε στην κοινωνία μας.
Το δεύτερο που γιορτάζουμε σήμερα είναι η δολοφονία μιάς ομογενούς μας στην Ίμβρο από μία συμπαθεστάτη Τουρκάλα. Προς στιγμή τρομάξαμε διότι οι πρώτες πληροφορίες που μας ήρθαν έλεγαν πως συνέβη το αντίθετο, δηλαδή Ελληνίδα σκότωσε Τουρκάλα. Ευτυχώς δεν ισχύει κάτι τέτοιο, το οποίο θα μας στιγμάτιζε για πάντα ως έθνος ρατσιστικό και μισαλλόδοξο. Η Δημοκρατία νίκησε και σήμερα γιορτάζουμε. 
Παράλληλα καταδικάζουμε απερίφραστα τους ανεγκέφαλους που πέταξαν ένα πλαστικό μπουκαλάκι στην περίφραξη τούρκου μουσουλμάνου της Κομοτηνής προκαλώντας την δίκαιη οργή όλης της διεθνούς κοινότητας. Εκφράζουμε την βαθιά μας λύπη στον αγαπητό μουσουλμάνο συμπολίτη μας, θα απολογηθούμε επίσημα στο τουρκικό κράτος και υποσχόμαστε στο θύμα της στυγνής επίθεσης πως θα αποζημιωθεί για την ψυχική οδύνη που του προκάλεσε ο Έλληνας φασίστας.
Η Δημοκρατία δεν νικιέται παρά μόνο νικάει!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου