Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2009

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΜΟΣ των ΕΘΝΙΚΩΝ μας ΘΕΜΑΤΩΝ


Οι συγκρίσεις και οι στατιστικές ,τις περισσότερες φορές, μας επιτρέπουν να βγάλουμε ενδιαφέροντα συμπεράσματα.Στην περίπτωση Ελλάδος – Τουρκίας τα συμπεράσματα είναι τραγικά

*ακμάζουσα μουσουλμανική και συνεχώς αναπτυσσόμενη(οικονομικά-πληθυσμιακά) μειονότητα στην Ελλάς; Συνεχώς σε συρρίκνωση και μαρασμό στην Πόλη-Ίμβρο-Τένεδο.

*Βεβήλωση των εκκλησιών μας ,υφαρπαγή περιουσιών, κλείσιμο ιδρυμάτων κλπ; Εμείς απαντάμε με ανοχή για κτίσιμο περισσοτέρων τζαμιών-ανύψωση μιναρέδων, κατοχύρωση ασαφών βακουφίων, λειτουργία ( ακόμα και παράνομων) ιδρυμάτων, συλλόγων, νηπιαγωγείων κλπ!

*συνάπτουν οι τούρκοι λυκοφιλίες με τους «άλλους καλούς μας γείτονες»(Σκοπιανούς, Αλβανούς) με απώτερο στόχο την επιρροή τους στα πολιτικώς αδύναμα κράτη τους προς όφελός τους και εις βάρος μας(υιοθετώντας φυσικά και όλες τις ακραίες –εξωφρενικές ανθελληνικές θέσεις τους); Εμείς απαντούμε με το να συμπεριλαμβάνουμε το απελευθερωτικό κίνημα των Κούρδων , στις τρομοκρατικές οργανώσεις, να χαλαρώνουμε τους ιστορικούς μας δεσμούς με άλλα γειτονικά κράτη( Ιράν, Συρία, Αρμενία) και να στέλνουμε συλλυπητήρια γράμματα στους τούρκους για το χαμό στρατιωτών τους, εν ώρα εκκαθαριστικών επιχειρήσεων εναντίον των Κούρδων.

*κατέχουν την μισή Κύπρο; Αμφισβητούν τα νησιά μας; Θέλουν το μισό Αιγαίο και την Θράκη; Γράφουν στα παλιά τους τα παπούτσια τα ψηφίσματα του ΟΗΕ; Δεν τηρούν τις δεσμεύσεις τους;(είτε αυτές λέγονται συνθήκες, είτε συμφωνίες, είτε όροι για την είσοδό τους στην Ε.Ε); Ε λοιπόν εμείς αντιπαρερχόμαστε με την επιμονή μας, παντί τρόπω, να τους καταστήσουμε μέλη της Ευρωπαϊκής οικογένειας και ακολουθούμε την «πετυχημένη» συνταγή του κατευνασμού.

*το εδώ προξενείο και τα φερέφωνά τους όπου βρεθούν και όπου σταθούν ( είτε είναι βουλευτές, είτε της τοπικής αυτοδιοίκησης, είτε απλοί «έμμισθοι» υπάλληλοί τους) , παραληρούν ανθελληνικά σε όλα τα διεθνή και τοπικά φόρα και καταγγέλλουν την Πατρίδα μας; Εμείς σκοτωνόμαστε για το ποιος θα προλάβει να τους συμπεριλάβει στις εκλογικές λίστες του και ποιος θα τους εξυπηρετήσει γρηγορότερα σε ότι ζητήσουν.

*οικονομική διείσδυση στην Θράκη σε όλα τα επίπεδα, και αγορά γης;Η απάντησή μας είναι να συνωστιζόμαστε ( εκτός των εδώ καταστημάτων τους) στα σύνορα για ταξίδι στην Τουρκία (ακόμα και σε Εθνικές επετείους) και για ψώνια από την αγορά της Κεσσάνης-Ανδριανούπολης ( με την έτοιμη δικαιολογία πως είναι «κοντά και φθηνά»).

*θεσπίζουν συνεχώς νόμους που αποτελούν την ταφόπλακα της εναπομείνασας Ελληνικής κοινότητας;Εμείς θεσπίζουμε νόμους που καταργούν ακόμα και την ισονομία, υπέρ τους φυσικά, (βλέπε ποσόστωση για διορισμό) αλλά αποτελούν και παγκόσμια πρωτοτυπία (υπό συζήτηση είναι νομοσχέδιο για την εκλογή μουφτήδων)!

*οικειοποιούνται την πολιτιστική μας κληρονομιά και διαστρεβλώνουν την ιστορική αλήθεια υπέρ τους; Εμείς απλώς συνεχίζουμε να εκτουρκίζουμε τα πάντα, ακόμα και εθνοτικές ομάδες ξένες προς αυτούς ( βλέπε Πομάκους-Τσιγγάνους).

• η ανθελληνική τους λύσσα , διέπει σχεδόν όλον τον κρατικό-στρατιωτικό μηχανισμό, όπως και μεγάλο κομμάτι της κοινωνίας.• Σε εμάς όποιος πάει να ψελλίσει έστω και κάτι εναντίον αυτής της αδικίας , αυτομάτως θεωρείται ύποπτος για φασίζουσα-μισαλλόδοξη συμπεριφορά.
Μπορούν να γραφούν πάρα πολλά , στο ίδιο μήκος κύματος, που θα καταδεικνύουν την παράλογη συμπεριφορά μας ως πολιτείας-κράτους και ως λαού. Η εθελοτυφλία, η ηττοπάθεια, η μετριότητα και η ανικανότητα-αδιαφορία, μας έχουν καταστήσει γελοίους και έχουν απλωθεί σαν γάγγραινα σχεδόν παντού. ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ. Ας γίνει το σύνθημά μας διότι τα λάθη μπορεί να συγχωρούνται αλλά δεν διορθώνονται πάντα……

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου