Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2009

Η ΔΥΝΑΜΗ του ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΥΠΕΡ της ΠΑΤΡΙΔΟΣ




Φίλε καταναλωτή,


Χρησιμοποίησε την οικονομική σου δύναμη προς όφελος της πατρίδας μας.
Η ελάχιστη πατριωτική ευαισθησία επιβάλλει το αυτονόητο.


Η αγορά της Θράκης αλλά και της υπόλοιπης Ελλάδας έχει κατακλυστεί από τουρκικά προϊόντα.


Μην δίνεις πολύτιμο συνάλλαγμα σε αυτούς που επιβουλεύονται την Πατρίδα μας, αμφισβητούν τα κυριαρχικά μας δικαιώματα, κατέχουν παράνομα το μισό της μαρτυρικής Κύπρου, ασχημονούν στα εναπομείναντα ελληνικά μνημεία, καταπιέζουν την εκεί ελληνική μειονότητα ( όση έχει απομείνει), υφαρπάζουν τις ελληνικές περιουσίες, αρνούνται την διάπραξη γενοκτονίας εις βάρος του λαού μας, αδικοπραγούν συνεχώς εναντίον του Οικουμενικού Πατριαρχείου, συμμαχούν με ΟΛΟΥΣ τους αντιπάλους μας , μας υπονομεύουν σε όλην την διεθνή σκηνή και γενικώς, σε κάθε ευκαιρία, παραληρούν ανθελληνικά.


Μην επιλέγεις για τουριστικό προορισμό την Τουρκία.


Προσοχή όταν αγοράζεις ρουχισμό (ένδυση-υπόδηση), έπιπλα, υφάσματα, οπωρολαχανικά, ψάρια και άλλα πολλά προϊόντα (ιδιαίτερα στην περίπτωση των οπωρολαχανικών, η Τουρκία, αποδεδειγμένα χρησιμοποιεί λιπάσματα και φυτοφάρμακα τα οποία ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ από την Ε.Ε. ως άκρως επικίνδυνα)


Πέραν του γεγονότος ότι τα προϊόντα αυτά είναι αμφιβόλου ποιότητας, αγοράζοντάς τα προσφέρεις αρνητικές υπηρεσίες στην Πατρίδα.


Η αγορά μας μπορεί να καλύψει όλες τις απαιτήσεις σου (οικονομικές προσφορές, ποικιλία κλπ).




Εκμεταλλεύσου την δύναμη που διαθέτει ο καθένας μας ξεχωριστά. Την οικονομική δύναμη.Προσπαθώντας κατ’αρχήν ατομικά και κατ’επέκταση συλλογικά, μπορούμε να πετύχουμε πολλά.





ΘΡΑΚΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου