Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2009

ΑΦΙΕΡΩΜΑ στον ΛΑΚΗ ΛΑΖΟΠΟΥΛΟ


Ακόμα μιά εκπομπή του Λάκη τελείωσε (12/5)και τα νούμερα "πιάσαν" κόκκινο.Η θεαματικότητα κυμάνθηκε μεταξύ 47-48%. Μας έκανε πάλι να γελάσουμε, να συγκινηθούμε ,να εξοργιστούμε,να διαμορφώσουμε "άποψη". Φοβερή ψυχαγωγία και προσφορά στον τηλεθεατή.Αυτό ,όμως,που τεχνηέντως συγκαλύπτεται και υποσυνείδητα περνάει στον ευφορούντα τηλεθεατή, είναι οι ενοχές και οι τύψεις που του δημιουργούνται συστηματικώς και σε ΚΑΘΕ εκπομπή για τον ρατσιστικό και εθνικιστικό προσανατολισμό της ελληνικής κοινωνίας.Στο όνομα της χιλιοταλαιπωρημένης δημοκρατίας και της δημοκρατικής ευαισθησίας ,πλασάρει τα μηνύματα της ισοπεδωτικής λαίλαπας του ψευτοπροοδευτισμού.Αφού μας εγείρει τις αισθήσεις και μας φορτίζει συναισθηματικά (π.χ. αναφορά στον Σπαθάρη,στα σκάνδαλα, στην ταλαιπωρία του πολίτη κλπ) , κατόπιν με μαεστρία μας βομβαρδίζει με ενοχές.

Στην χθεσινή εκπομπή θαύμασα την τέχνη της εξαπάτησης και της προπαγάνδας.Σε μιά "έρευνα" για την ρατσιστική μας συμπεριφορά ως λαού που διεξήχθη σε παιδάκια νηπιαγωγείου(!!!) ,βγήκαν συμπεράσματα για τα ρατσιστικά μας αντανακλαστικά από την παιδική ηλικία. Αφού έβαλαν την φωτό ενός λευκού κι ενός μαύρου ρώτησαν τα 4χρονα και τα 5χρονα "ποιός σας φαίνεται πιό κακός"; όπως ήταν φυσικό τα παιδάκια απήντησαν΄"ο μαύρος". Το ακριβώς ΑΝΤΙΘΕΤΟ θα υποστήριζαν, προφανώς, σε ένα σχολείο της Αφρικής αφού το "άλλο" και το "διαφορετικό" , ιδίως σε τέτοιες ηλικίες, ξενίζει.

Επίσης βάλανε τις φωτό ενός καλοντυμένου κι ενός σκουλαρικά με ύποπτο ύφος , και τα παιδάκια ξαναείπαν ότι πιό κακός φαίνεται ο σκουλαρικάς.

Με τέτοιες αποπροσανατολιστικές και απλουστευμένες, εώς γελοιότητας, "έρευνες" κατέληξαν στο συμπέρασμα της ρατσιστικής ελληνικής κοινωνίας από καταβολής μας(αφού δεν έβαλαν κι έναν φαλακρό δίπλα σε έναν μαλλιά για να καταλήξουν και στον ¨αισθητικό ¨" ρατσισμό ,πάλι καλά).Φυσικά το προέβαλε δεόντως ο Λάκης και μας υπενθύμισε τις ενοχές και τις "ευθύνες" μας, καταχειροκροτούμενος από το πλήθος.Παρόλο που ΠΟΤΕ δεν πήρε την πρωτοβουλία να γεμίσει ΜΙΑ μόνο εκπομπή του με μετανάστες, μας κάνει μαθήματα ανθρωπισμού εκ του ασφαλούς.

Οπως ακριβώς και με τα περσινά επεισόδια του Δεκεμβρίου, που εκ του ασφαλούς πάλι, προέτρεπε τα στίφη των μαζών να συνεχίσουν το καταστροφικό τους έργο.Το να εκμεταλλεύεσαι την ψυχολογία και το καλοπροαίρετο των τηλεθεατών σου είναι το μοναδικό επιλήψιμο κι όχι ο απονήρευτος αυθορμητισμός των παιδιών.Μπράβο Λάκη και εις ανώτερα (98%).Οι ρατσιστές-εθνικιστές-μισαλλόδοξοι Έλληνες με τον καιρό και με το "λέγε λέγε" ίσως πιστέψουν ότι όλα τα κακά τους και οι συμφορές τους προέρχονται από τα εκ γενετής σύνδρομά τους. Άλλαξέ μας αλάνθαστε διαμορφωτή...
.Ε.ΔΡΑΚΟΣ13/5/09

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου