Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2009

Ορμητήριο της ΜΙΤ το τουρκικό προξενείο Κομοτηνής!


Υπό το καθεστώς της ένοχης σιωπής του ελληνικού ΥΠΕΞ, οι κύκλοι του τουρκικού προξενείου της Κομοτηνής εξακολουθούν να υπονομεύουν την εθνική μας κυριαρχία στη Δυτική Θράκη.
Σε δημοσίευμα της τουρκικής διαδικτυακής εφημερίδας «Trakya Net Haber», αναφέρονται τα εξής: «Οι νεαρής ηλικίας ακαδημαϊκοί μας, επιδεικνύοντας μεγάλη αυτοθυσία, εγκαταλείπουν τη διασκέδασή τους και αφοσιώνονται στην προετοιμασία του λαμπρού μέλλοντος της "τουρκικής" μειονότητας της Δυτικής Θράκης.
Οι νέοι μας, οι οποίοι σπουδάζουν σε διάφορα Πανεπιστήμια της Ελλάδας, υπό την αιγίδα του "Συλλόγου Επιστημόνων Μειονότητας Δυτικής Θράκης", συνεχίζουν τις δραστηριότητές τους, ενώ και η "Κοινότητα Νέων Ακαδημαϊκών" εξακολουθεί να οργανώνεται.
Στις 11 Ιανουαρίου 2009, οργανώθηκε στη Λάρισα συνάντηση φοιτητών από τη Δυτική Θράκη, στην οποία συμμετείχαν περίπου 30 μέλη του "Συλλόγου Επιστημόνων Μειονότητας Δυτικής Θράκης" και της "Κοινότητας Νέων Ακαδημαϊκών" που σπουδάζουν στη Λάρισα. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, εκλέχθηκε το ΔΣ της οργάνωσης του Παραρτήματος της Λάρισας».
Επίσης, όπως γνωστοποιεί η ίδια εφημερίδα, η «"Τουρκική" Ένωση Ξάνθης» διοργανώνει, στις 29 Ιανουαρίου διάλεξη σχετικά με τα γεγονότα της 29ης Ιανουαρίου, 21 χρόνια μετά τα συμβάντα. Στη διάλεξη ομιλητές θα είναι οι πρώην βουλευτές Ισμαήλ Ροντοπλού και Αχμέτ Φαΐκογλου.
Την ίδια ώρα, η Αθήνα κοιμάται τον ύπνο του δικαίου...
skymnos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου