Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2009

Η ΑΠΑΤΗ ..


Αν ΔΕΝ είσαι πλούσιος, αν ΔΕΝ σε λένε Αλέξη και ΔΕΝ συχνάζεις στα Εξάρχεια , τότε για τα INDYMEDIA του SOROS, της CIA και του CFR απλά ΔΕΝ υπάρχεις!

Μετά τον Ομπάμα...μένει να πάρουν το Νόμπελ Ειρήνης και οι Ισραηλινοί Στρατηγοί για τη συνεισφορά τους στην αραίωση του ανθρώπινου πληθυσμού από τον πλανήτη μας.

Αυτές οι εικόνες ΕΠΑΨΑΝ να μεταδίδονται στην "Ελληνική" Τηλεόραση...όπου οι "υπάλληλοι" του συστήματος φροντίζουν να μαθαίνουμε άμεσα διάφορα ψέμματα για τους εχθρούς των πλανητικών νταβατζήδων όπως ότι "ΔΕΡΝΟΥΝ ΔΙΑΔΗΛΩΤΕΣ ΣΤΟ ΙΡΑΝ" ,"ΔΕΡΝΟΥΝ ΔΙΑΔΗΛΩΤΕΣ ΣΤΗ ΜΟΣΧΑ" , μαθαίνουμε ότι ο "BERLUSCONI δεν παίρνει VIAGRA" αλλά δεν θα μάθουμε ποτέ ότι ΟΙ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΙ ΚΑΙΝΕ ΖΩΝΤΑΝΑ ή ΠΥΡΟΒΟΛΟΥΝ ΒΡΕΦΗ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΩΝ" που διανοήθηκαν να κατοικούν στη γη που ο "ΘΕΟΣ αυτοπροσώπως" χάρισε στον "επιούσιο", στον "εκλεκτό" και "καθαρόαιμο" λαό του Ισραήλ. Έναν λαό "κατατρεγμένο" που "κατάντησε" να ελέγχει όλο τον χρυσό, τα διαμάντια και τις τράπεζες του πλανήτη... τα τελευταία 500 χρόνια.

Κι όταν έχεις το χρήμα μπορείς να πληρώσεις κάποιους να παριστάνουν τους αναρχικούς, τους πράκτορες, τους τρομοκράτες, τους δημοσιογράφους ή και τους πολιτικούς. Όλοι οι υπόλοιποι απλοί άνθρωποι χρωστάμε στους επίλεκτους κι επιούσιους πλανητικούς τοκογλύφους 480 μηνιαίες δόσεις, ενός στεγαστικού δανείου για ένα σπίτι που δεν ξέρουμε καν εάν σχεδιάζουν να το βομβαρδίσουν όπως έκαναν στην Γιουγκοσλαβία.

ΤΕΛΟΣ

macedonia greece


skymnos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου