Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου 2009

ΚΚΕ




όποιος είχε την "τύχη" να παρακολουθήσει την ομιλία της ισόβιας Προέδρου (κατ'εφημισμόν Γ.Γραμματέας) του ΚΚΕ στην "χριστουγεννιάτικη" εκδήλωση που διοργανώθηκε στις 27/12 στο Συνδικάτο των Οικοδόμων, μετά την πρώτη έκπληξη για τα λεχθέντα της "Γραμματέως" , σίγουρα ακολούθησαν τα αισθήματα της οργής και της αηδίας.


Το λογύδριο της μας έφερε στην μνήμη τα αντίστοιχα λογύδρια μερικών πλειονοτικών υποψηφίων της Θράκης παραμονές εκλογών, οι οποίοι προκειμένου να προσπορίσουν μερικούς μειονοτικούς ψήφους παραπάνω, δεν έχουν κανένα απολύτως πρόβλημα να παραληρήσουν ανθελληνικά.


Έτσι και η "Γραμματέας"-Κομαντάτε Αλέκα, αφού εξέφρασε την δυσπιστία της για το κατά πόσον η κυβέρνηση θα τηρήσει τα υποσχεθέντα της για την νομιμοποίηση των 300.000 μεταναστών, ξεσπάθωσε για την αδικία του να μην αποκτήσουν άμεσα την ελληνική ιθαγένεια και οι υπόλοιποι μετανάστες. Μάλιστα μίλησε για ελληνική ιθαγένεια κι όχι για ελληνική υπηκοότητα.


Ο καθείς μπορεί να καταλάβει την τεράστια διαφορά μεταξύ υπηκόου και ιθαγενή..


Συγκεκριμένα τόνισε ότι τα 2/3 των μεταναστών θα αδικηθούν με αυτό το μέτρο και μας ξαναθύμισε τις ..ρατσιστικές-ξενοφοβικές καταβολές μας.




Είναι πολλοί οι ψήφοι, παιδιά μου, για να τους αφήσουν ασυγκίνητους




skymnos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου