Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2009

Ανορεκτικοί με τα κορμιά των άλλων...


Έχουμε αναφερθεί και στο παρελθόν για τους λόγους που η μητρότητα δαιμονοποιείται από τον σύγχρονο καπιταλισμό. Τα άθλια, αποστεωμένα σαρκία που ποζάρουν κατάχλωμα στα περιοδικά μόδας (της βλαχομόδας του Nitro και του Mhtro δηλαδή) οδηγούν μία νεολαία στην πνευματική εξαθλίωση και στη σχιζοφρενή συμπεριφορά έχοντας το γονότυπο σε διαρκή σύγκρουση με την μισόζωη εγκληματική προπαγάνδα ανεγκέφαλων κομπλεξικών που προωθούν επάξια τα συμφέροντα των αφεντικών τους. Μήπως θα πρέπει το κράτος να επέμβει έστω και σε αυτό; Όπως πολύ σωστά έκανε η Ισπανία που ο ΓΑΠ την έχει και πρότυπο. Αλλιώς σας υποσχόμαστε ότι θα τους αλλάξουμε τα φώτα:

Πολλή συζήτηση γίνεται τα τελευταία χρόνια για την εξάπλωση της νευρικής ανορεξίας ανάμεσα σε γυναίκες κάθε ηλικίας, ακόμη και μικρά κορίτσια τα οποία συχνά είναι πιο ευάλωτα. Στην Ευρώπη έχει ξεκινήσει μια προσπάθεια να απομακρυνθούν από τις πασαρέλες μοντέλα υπερβολικά αδύνατα. Έχοντας αυτά κατά νου, διαβάστε τα παρακάτω άρθρα (ευχαριστούμε τη Μαρία για τον εντοπισμό και τη Ρωξάνη για τη μετάφρασή τους):

http://shine.yahoo.com/event/fallbeauty/image-of-ultra-thin-ralph-lauren-model-sparks-outrage-521480/

Εικόνα αποστεωμένου μοντέλου του οίκου Ραλφ Λώρεν εξοργίζει

Πρόσφατα γίνεται θέμα συζήτησης για τους διαφημιστές και περιοδικά μόδας που χρησιμοποιούν φωτογραφίες – ειδικά φωτο γυναικών – που φαίνεται πως έχουν «πειραχτεί» ή «ρετουσαριστεί» με τεχνητές μεθόδους και ηλεκτρονικά προγράμματα όπως το Photoshop.

Η πιο πρόσφατη εικόνα που έχει ξεσηκώσει οργή είναι ενός μοντέλου του οίκου Ραλφ Λώρεν σε διαφήμιση. Πρόκειται για την Φιλίππα Χάμιλτον, η οποία παρουσιάζεται τόσο αδύνατη, ώστε να φαίνεται η μέση της πιο μικρή ακόμα και από το κεφάλι της.

 Η Φιλίππα Χάμιλτον τεχντητά αποστεωμένη...

olympia

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου