Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2010

ο ΚΑΚΛΑΜΑΝΗΣ αποκαλύπτει



Αποκαλυπτική η σημερινή συνέντευξη (9/2)του Δήμαρχου της Αθήνας Ν.Κακλαμάνη ( που κανείς δεν μπορεί να τον κατηγορήσει για "ξενοφοβία").

Τονίζει τις τραγικές παραμέτρους και τις κοινωνικές επιπτώσεις που έχει η αθρόα συγκέντρωση τόσων πολλών μεταναστών.

Αν και τα επιχειρήματα είναι ακράδαντα , για τις συνέπειες της (λαθρο)μετανάστευσης, εμείς ως Κράτος επιμένουμε στο αυτοχειριακό νομοσχέδιο προκειμένου να αποδείξουμε το "ανθρωπιστικό-πολιτιστικό" μας υπόβαθρο(εκ του ασφαλούς, φυσικά, και εις βάρος της πλειοψηφίας του Λαού..).


( από DEFENCEnet)




Ν.Κακλαμάνης: "1 στους 5 κατοίκους της Αθήνας είναι λαθρομετανάστης"!


"Αθήνα, μία πόλη στο έλεος των παράνομων μεταναστών". Αυτός θα μπορούσε να είναι ο τίτλος συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε σήμερα ο δήμαρχος Αθηναίων Νικήτας Κακλαμάνης

Πολλοί από αυτούς ασχολούνται με το παράνομο εμπόριο, ο τζίρος του οποίου κυμαίνεται από 7 έως 10 δισ. ευρώ, δραστηριότητα η προκαλεί στο κράτος απώλεια εσόδων 4 δισ. ευρώ.

Ωστόσο μεγαλύτερο πρόβλημα ο Ν.Κακλαμάνης θεωρεί αυτό που άπτεται της υγείας των νόμιμων ή μη μεταναστών, πόσω μάλλον που πολλοί από αυτούς εργάζονται σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος (ταβέρνες κ.λπ.).
Όλες οι εκθέσεις, συμπεριλαμβανομένων αυτών του Πανεπιστημίου Αθηνών, δείχνουν έξαρση των ασθενειών της φυματίωσης, της ηπατίτιδας και του AIDS, καθώς οι άνθρωποι αυτοί στην πλειοψηφία τους έρχονται από χώρες όπου δεν
υπάρχουν ανεπτυγμένες υπηρεσίες υγείας.

Η πορνεία είναι ένα άλλο από τα μεγάλα θέματα του Δήμου. Έχουν καταγραφεί 250 οίκοι ανοχής, από τους οποίους μόνο οι 7 είναι νόμιμοι. Υπάρχουν επίσης πολλά παλαιά ξενοδοχεία που έχουν μετατραπεί σε πορνεία αλλά και διάφορα «στούντιο» με την επωνυμία Κέντρα Σωματικής Ευεξίας.


skymnos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου